Κατεβάζεις πειρατικά game; Τώρα θα δεις!

Έχουμε δει πολλά απο τις εταιρίες με τα διάφορα κλειδώματα και τις προστασίες απο την πειρατεία. Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η περίεργη περίπτωση του ερωτικού παιχνιδιού Cross Days, απο την ιαπωνική 0verflow. Αν λοιπόν προσπαθήσετε να κατεβάσετε τον εν λόγω τίτλο παράνομα, είναι πολύ πιθανό να κατεβάσετε εναν ψεύτικο installer που περιέχει κάτι σαν trojan.

Το εν λόγω σύστημα πρώτα σας δίνει ενα ερωτηματολόγιο και μετά ανεβάζει τα διάφορα στοιχεία σας σε κάποιο site σε κοινή θέα, μαζί με φωτογραφία της επιφάνειας εργασίας σας! Για να τα κατεβάσουν, οι ντροπιασμένοι – λόγω του είδους του παιχνιδιού που βρήκαν να κλέψουν και της παράνομης πράξης τους – πειρατές, πρέπει να κλικάρουν ένα link, μέσω του οποίου ζητούν συγγνώμη και παραδέχονται οτι θέλησαν να κλέψουν το παιχνίδι.

Αν αυτή η πρακτική σας φαίνεται απαράδεκτη, να σας πούμε οτι όλο το κόλπο είναι γραμμένο με κάθε λεπτομέρεια στους όρους χρήσης του ψευδο-installer. Εκεί δηλαδή που δεν κοιτάει κανένας. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ. Πάλι καλά που μιλάμε για γιαπωνέζικο ερωτικό (συνήθως ψιλοανώμαλο) παιχνίδι και όχι για κανέναν μεγάλο τίτλο.

, Κατεβάζεις πειρατικά game; Τώρα θα δεις!

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimpapp

Ψιλοανώμαλο;

Πάνος

Dimpapp, ψιλοψήθηκες?χαχαχαχα!Αστειεύομαι…

kostas

ελεος

fotis

Να σκαρφίζονται τέτοιους ευφάνταστους τρόπους για να τιμωρήσουν τους πειρατές μπορούν, τις τιμές όμως δεν μπορούν να τις μειώσουν (και φυσικά δεν αναφέρομε στα συγκεκριμένα παιχνίδια μόνο).

Staf

Αν φορολογηθει τελικα η εκκλησια βλεπω τον ΦΠΑ να πεφτει στο 9%..Οποτε θα μειωθουν και οι τιμες..χαχα

theocharis

εγω θα τους κανω μηνυση…!!! χεχεχεχεχεχεχεχε!!! τωρα που ειναι και της μοδας!!!

geoper2

Οι Ιάπωνες τα εχουν παιξει γενικώς , πάντως πρέπει να έφαγε ένα γερό σοκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.