EVGA GeForce GTX 980 Hybrid: Κυκλοφόρησε με υδρόψυξη

Για πολλούς η AMD είναι μια εταιρεία που «το προσπαθεί» στο χώρο των υπολογιστών, για άλλους είναι μια εταιρεία που οι καινοτομίες στο χώρο του Gaming είναι ιδιοφυείς και υπάρχουν κι εκείνοι που θα ήθελαν να την αγαπήσουν αλλά δεν ξεκολλούν από την Nvidia.

Κάτι τέτοιο μάλλον έχει πάθει η EVGA, η οποία κυκλοφόρησε την GPU GeForce GTX 980 με υδρόψυξη All in One της Asetek. Η υδρόψυξη αυτή έρχεται με έναν εναλλάκτη θερμότητας κι έναν αθόρυβο ανεμιστήρα των 120mm. H ΕVGA GeForce GTX 980 Hybrid είναι διαθέσιμη και σαν ξεχωριστό εξάρτημα αλλά και σαν kit αναβάθμισης.

Σχεδιασμένη με την αρχιτεκτονική Maxwell, δίνοντας καταπληκτικές επιδόσεις, ασύγκριτη απόδοση ισχύος και τελευταίας τεχνολογίας χαρακτηριστικά, έρχεται για να χαρίσει δεκάδες ώρες gaming σε max out γραφικά διατηρώντας την κάρτα δροσερή και έτοιμη να συνεχίσει για πολλές ακόμα.

Ο σχεδιασμός της υδρόψυξης δεν απαιτεί καθόλου συντήρηση και έχει απλή εγκατάσταση. Αρκεί να κουμπώσετε την κάρτα σας στη θύρα της και να βιδώσετε τον εναλλάκτη με τον ανεμιστήρα και τα δύο μαζί στο πίσω ανεμιστηράκι του κουτιού σας, αν αυτό είναι ελεύθερο.

Ο συνδυασμός υδρόψυξης και χαλκοσωλήνων είναι σχεδιασμένοι έτσι, ώστε να διατηρούν τους επεξεργαστές και τη vRAM σε θερμοκρασίες που να μπορεί η κάρτα μόνιμα να αποδίδει τα μέγιστα δυνατά σε κάθε παιχνίδι η γραφικό περιβάλλον. Η τιμή και η διαθεσιμότητα σε όλον τον κόσμο δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα.

evga geforce gtx 980 hybrid, EVGA GeForce GTX 980 Hybrid: Κυκλοφόρησε με υδρόψυξη

evga geforce gtx 980 hybrid, EVGA GeForce GTX 980 Hybrid: Κυκλοφόρησε με υδρόψυξη

evga geforce gtx 980 hybrid, EVGA GeForce GTX 980 Hybrid: Κυκλοφόρησε με υδρόψυξη

Δημήτριος Μηλόπουλος

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
9gag

αυτα ειναι!!! αν και εγω ειμαι AMD-fan παρολα αυτα…μπραβο! ειναι μια σουπερ επιλογη…και ποτε δεν ξερεις… 😉

mimis13

Έκανε την αρχή η AMD και θα προχωρήσουν πολλές σε αυτή τη λύση. Άλλωστε αρκετές εταιρείες κυκλοφορούν all in one υδροψύξεις για GPU πλέον.

nicholas

Με ψύξη στο vrm θα αντεχει φοβερα overclocks!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.