F1 2010 launch trailer

Ιστορική η ερχόμενη Παρασκευή, καθώς μετά από πολύχρονη απουσία, η Formula 1 επιστρέφει στα video games με το F1 2010 της Codemasters. Τα δείγματα του παιχνιδιού μέχρι στιγμής είναι κάτι παραπάνω από θετικά και όλα δείχνουν ότι θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες των φαν του σπορ και όχι μόνο. Δείτε το launch trailer του F1 2010 και απολαύστε gameplay από νυχτερινούς αγώνες στο δεύτερο βίντεο.

, F1 2010 launch trailer

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
haris

θα το αγοράσω για ps3 και μπορεί και για pc.περίμενα καιρό για f1 και επιτέλους μια καλή υλοποίηση

giannis

πω πω πρέπει να έχει γίνει τρελή δουλειά απο ότι βλέπω

Λευτέρης

Ο τυπός που γράφει το παραπάνω θέμα εχεί λάθος!Μικρο αλλά ειναι . Επειδή πάρακουλουθώ το σπορ από το 2000 ένας ειναι ο νυχτερινός αγώνας αυτός της Σιγκαπούρης, αυτός του Αμπου Ντάμπι ξεκινά το απόγευμα και τελιώνει 5 λέπτα μετά τη δύση του ήλιου. 😉
Anyway, Πολυ εμπλουτισμένο σε γραφικά σε σχέση με αυτό του Wii …
Νice. 😛

PascaL 425 (Γιώργος) - Συντάκτης Formula 1

Πραγματικά πολύ καλό παχνίδι! Το τελευταίο, αν θυμάμαι καλά, ήταν το F1 2002. Έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά! Σίγουρα θα το πάρω για το PC!

panos

3eroume an 8a vgei gia 360

PetranMart

Κάνετε πλάκαα!! Δεν υπάρχει, επιστρέφει η Forumla 1 σε pc…… επιτέλους!!!!!! Άντε Multirama στείλτε μου αύριο το alienware desktop μου σπίτι για να παίξω κανένα παιχνιδάκι της προκοπής!!!! Αυτή την Παρασκευή βγαίνει ή την άλλη;

dimiG24

Το παιχνίδι είναι τέλειο!! Αν και θα μπορούσαν να είχαν βγάλει και το 2009 που έτρεχε και ο Raikkonen!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.