Fable III, Το ταξίδι της κατάκτησης του θρόνου

Μέγας Αλέξανδρος. Τζένγκις Χαν. Βασίλισσα Ελισάβετ. Τσε Γκεβάρα. Κατά τη διάρκεια της ιστορίας, οι ηγέτες των επαναστάσεων ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους για την εξουσία, φέρνοντας ευημερία, φτώχεια, ειρήνη και μερικές φορές αναρχία στους λαούς τους. Τώρα, η Microsoft Corp. και η Lionhead Studios εξερευνούν το ταξίδι προς την εξουσία και σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα βασίλειο στο Fable III, το εκπληκτικό νέο παιχνίδι της επιτυχημένης σειράς Fable.

, Fable III, Το ταξίδι της κατάκτησης του θρόνου

Η έναρξη του τίτλου ανακοινώθηκε στην φετινή gamescom στην Γερμανία από τον Peter Molyneux, δημιουργικό διευθυντή της Lionhead και θα είναι διαθέσιμος αποκλειστικά στο Xbox 360 κατά την περίοδο των εορτών του 2010.

«Μην ξεγελιέστε. Οι επαναστάσεις δεν ανατρέπονται» – Αβραάμ Λίνκολν
Από τη στιγμή της σύλληψης της, η επιτυχημένη σειρά “Fable” έχει προσφέρει τη δυνατότητα στους παίκτες να ορίσουν οι ίδιοι το πεπρωμένο τους σαν ήρωες, κακοποιοί ή κάπου ενδιάμεσα, με απεριόριστες δυνατότητες και συνέπειες, οι οποίες μπορεί να αποβούν μοιραίες στον δρόμο προς τη δόξα. Σε αυτή τη νέα περιπέτεια, οι παίκτες θα νοιώσουν την τυραννία, τη φτώχεια και την αδικία να κυριεύει τη χώρα τους. Θα δουν τον λαό τους να χωρίζεται στα δύο και θα αναγκαστούν να επαναστατήσουν. Επίσης, θα αναγκαστούν να απαντήσουν τα παρακάτω ερωτήματα: Τι θα θυσιάζατε προκειμένου να διασφαλίσετε το στέμμα της Albion; Θα εμμείνετε στις αξίες και στις αρχές που σας οδήγησαν στην εξουσία ή θα αλλοιωθείτε; Θα είστε μονάρχης για τον λαό σας ή θα φέρετε την Albion στο χείλος της καταστροφής;

«Περάσαμε αρκετές ώρες στην Lionhead σκεπτόμενοι πώς θα μπορούσαμε να είμαστε καινοτόμοι στον τρόπο χειρισμού και πώς θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε τον κόσμο του Fable στο τρίτο κεφάλαιο του, και είμαστε σίγουροι ότι οι παίκτες δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσουν πολύ για να μαντέψουν τι έχουμε σχεδιάσει για το Fable III», δήλωσε ο Molyneux, Δημιουργικός Διευθυντής της Microsoft Game Studios για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. «Παρόλο που δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα αυτήν τη στιγμή, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν δυσκολότερες επιλογές με πολύ μεγαλύτερες συνέπειες από πριν, καθώς και πολύ περισσότερα διαδραστικά στοιχεία περιπέτειας στην Albion».

Στην επική ιστορία του “Fable III”, το ταξίδι της κατάκτησης του θρόνου της Albion ξεκινάει πέντε δεκαετίες μετά τα γεγονότα του τελευταίου κεφαλαίου, καθώς χειρίζεστε το παιδί του ήρωα από το “Fable II”. Ενώ λοιπόν θα διοικείτε το βασίλειο σας σαν βασιλιάς ή βασίλισσα, θα κληθείτε να κάνετε διάφορες επιλογές και θυσίες, οι οποίες θα θέσουν σε δοκιμασία την ηθική σας και θα έχουν επιπτώσεις σε ολόκληρο το βασίλειό σας. Τα δείγματα ηρωισμού και ηγεσίας αλλά και οι συνέπειες τους θα έχουν τεράστια επίδραση καθώς θα μάχεστε να ενώσετε το διαιρεμένο λαό σας.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games Microsoft Xbox

Η Microsoft απαγορεύει τα ‘μη εξουσιοδοτημένα’ χειριστήρια και αξεσουάρ τρίτων για το Xbox

Η Microsoft αποφάσισε να αναλάβει δράση και έχει αρχίσει να απαγορεύει χειριστήρια και αξεσουάρ Xbox τρίτων.