FIFA 11 με Personality+

Η Electronic Arts ανακοίνωσε πως το FIFA 11 θα έρθει για να επαναπροσδιορίσει τη ρεαλιστική εμπειρία που αποκομίζει ένας παίκτης από την κονσόλα του. Το παιχνίδι που θα βγει για PlayStation3 και Xbox 360 το Φθινόπωρο, αναβαθμίζει τη ρεαλιστικότητα των χαρακτήρων για κάθε ποδοσφαιριστή, σε κάθε θέση του γηπέδου με τη νέα λειτουργία Personality+, που αναγνωρίζει τα ατομικά χαρακτηριστικά και τις ικανότητες των πραγματικών ποδοσφαιριστών και τις μεταφέρει μέσα στην κονσόλα.

, FIFA 11 με Personality+

Το Personality+ αποτελεί μια τόσο προχωρημένη λειτουργία που έχει τη δυνατότητα να διακρίνει, να αξιολογεί και να επιλέγει πάνω από 36 χαρακτηριστικά γνωρίσματα και 57 δεξιότητες για κάθε ποδοσφαιριστή. Ένα δίκτυο από 1.700 scouters, αθλητικούς δημοσιογράφους και κριτικούς της EA SPORTS FIFA έχουν μελετήσει και καταγράψει με λεπτομέρεια κάθε κίνηση των μεγάλων, διεθνών ποδοσφαιριστών δημιουργώντας μία από τις πιο ολοκληρωμένες βάσεις δεδομένων του κόσμου. Το αποτέλεσμα; Η τελειότητα των καλύτερων συναντιέται με την τελειότητα της κορυφαίας μηχανής ποδοσφαίρου. Οι έντεχνες πάσες του Κακά, οι ασφυκτικοί ελιγμοί του Iniesta, τα άπιαστα σουτ του Ρούνεϊ και η αδιαπέραστη άμυνα του Chiellini ενσαρκώνονται με ανατριχιαστική αριστοτεχνία.

Ταυτόχρονα, το Personality+ αποδίδει ακόμα και τους σωματότυπους των παικτών και τους κάνει ευδιάκριτους και από την ψηλή κερκίδα. Και φυσικά, το Personality+ σκιαγραφεί με γλαφυρότητα τους καλύτερους goalkeepers και τις τεχνικές τους. Ακροβατικοί και ριψοκίνδυνοι ή «παραδοσιακοί» τα αντανακλαστικά τους γίνονται ακόμα πιο ευαίσθητα όπως του Petr Cech της Chelsea που είναι, πλέον, σε θέση να επιδείξει ικανότητες παγκοσμίου κλάσης.

Επίσης, το FIFA 11 παρουσιάζει τη νέα λειτουργία Pro Passing. Εκεί, η ακρίβεια της πάσας καθορίζεται, όχι μόνο από την ικανότητα χειρισμού του παίκτη αλλά και από την ικανότητα, τη φυσική κατάσταση και την ετοιμότητα του ίδιου του ποδοσφαιριστή, εξοπλίζοντας το παιχνίδι με ένα αξιοβράβευτο σύστημα πάσας. Εδώ, κακές αποφάσεις…τιμωρούνται. Αντίθετα, νέοι τύποι πάσσας, όπως π.χ. με φάλτσο, θα επιτρέπουν στους παίκτες να εξασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα του παιχνιδιού τους.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
techfans.gr

Παιζαμε που παιζαμε pro αντε να δουμε τωρα…..

Nightmare

Καλἀ..το pro έχει μείνει πίσω εδώ και καιρό…..

makis

αυτό το fifa δεν θα σταματήσει ποτέ. Με βλέπω γεράκο να παίζω fifa 2040

kostis

προσωπικά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από το FIFA! Η EA βελτιώνει συνεχώς τα παιχνίδια της σειράς FIFA! Κοντράρει στα ίσα την Konami!

giorgos

emena paidia maresei kalhtera to pro giati exei kalhtera grafhka apo to fifa!!!

jimv26

Το FIFA πλέον είναι το καλύτερο παιχνίδι ποδοσφαίρου..Έχει αφήσει πολύ πίσω το Pro..Σε όλους τους τομείς..Προσωπική άποψη: για μένα όποιος παίζει Pro δεν ξέρει κ πολύ ποδόσφαιρο..Λέω προσωπική άποψη,για να μην εκθέσω κανέναν..

kostis

το FIFA έχει πολύ καλύτερα γραφικά από το Pro, επίσης έχει καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο menu…

Geo

Συμφωνώ απόλυτα το FIFA από το 2008 και μετά έχει περάσει το Pro στους περισσότερους τομείς!!!
Το Pro στα γραφικά είναι πίσω φαίνεται ψεύτικο άμα κάνεις την σύγκριση απλά υπερέχει στο χειρισμό αν και σε αυτό σιγά σιγά θα το φτάσει το FIFA. Επομένως θα δούμε απο Σεπτέμβρη… 😀

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μετά το 2000 ξαναπήρα φίφα φέτος γιατί το προ τα σκάτωσε…και είμαι ευχαριστημένος…Αλλά τώρα μάλλον θα τα πάρω και τα 2…Το προ σίγουρα γιατί έχει Ελληνική περιγραφή…Μόνο για αυτό φτάνει να ενισχύσεις τέτοιες προσπάθειες…

Nightmare

Το προ εχει καλύτερα γραφικά?? πότε?? οταν οι παιχτεσ δεν μπορούν να κανουν εναν κύκλο 360 μοιρών ή όταν ο τερματοφυλακας περνάει μέσα απο τα δοκάρια βλέποντας τον Rooney να πανηγυριζει “μεσα” στισ εξεδρες?? κάτσε πρώτα η κοναμι να φτιαξει μια βαση δεδομενων ανταξια της ΕΑ..που μου έχει 5 ομάδες..και αυτές με ψεύτικα ονόματα…παιζω και τα δυο παιχνίδια απο τότε που βγήκαν…και το προ βελτιώνεται ελάχιστα ενω το φιφα καθε χρόνο γίνεται 1000 φορές καλύτερο με νέα πράγματα…επίσις στο FIFA κάνεις και ντρίπλες…ας αφήσουμε τώρα τισ διαμάχες και ας περιμένουμε μέχρι το φθινόπωρο….για να δούμε…

Rollman

παιδια το φιφα ακομα και με τις βασεις δεδομενων και ολα εχει ακομα παιδικο gameplay..
Ο,τι αλλο καλυτερο και να εχει αν δεν μπορεις να κανεις αυτο που θες ειναι ασκοπο.. και μαλιστα εγω απο fifa αρχισα να παιζω αλλα μια φορα επαιξα pro και δεν αλλαζω…

stauros

mp@ to pro eine to kalitero se ola kai 8a minei gi panta to fifa dn eine toso kalo.. oso to pro osi kserete podosferakia meto pro ma8enete oxi meto fifa..

dog

emena mou aresei to pro perisotero apo to fifa logo xeirismou pektwn. i moni vkakia tou pro einai oti den exei swsta tous paixtes stis omades pou paizoun.px i milan den exei oute robinho oute ibraimovic, o panathinaikos luis garcia , boumsong , o olympiakos fuster, riera ka eleos pia kathe xrono ta idia…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.