FIFA 12, Με τα όλα του και στο PC

Αλλαγή δεδομένων για το FIFA 12 στο PC, καθώς η ΕΑ ανακοίνωσε ότι η πολυδιαφημισμένη, “επαναστατική” Impact Engine περιλαμβάνεται και στην έκδοση του παιχνιδιού για υπολογιστές, αντίθετα με ότι νομίζαμε μέχρι τώρα. Για πρώτη φορά, το FIFA 12 διαθέτει τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά τόσο στις HD κονσόλες, όσο και στο PC.

H Impact Engine προσφέρει ρεαλιστική απόδοση της κίνησης σε κάθε φάση. Οι παίκτες μπορούν να βιώσουν τον τρόπο που οι πραγματικοί παίκτες κοντράρονται για την κατοχή της μπάλας και φτάνουν τις αντοχές τους στα όρια, καθώς και να απολαύσουν μια μεγάλη ποικιλία ρεαλιστικών αποτελεσμάτων σε κάθε σύγκρουση. Θαυμάστε την στο νέο βίντεο παρακάτω.

Από εκεί και πέρα, το FIFA 12 έχει και άλλες καινοτομίες, όπως τα Precision-Dribbling, Tactical Defending, Pro Player Intelligence και την δωρεάν live υπηρεσία EA Sports Football Club, μέσω της οποίας οι παίκτες μπορούν να συνδεθούν με τον πραγματικό κόσμο του ποδοσφαίρου.

Επιπλέον, το ανανεωμένο Career Mode είναι βασισμένο στις πραγματικές ιστορίες του κόσμου των σπορ και προσφέρει μια αυθεντική αγωνιστική εμπειρία, πιο γρήγορη και πιο εύκολη πλοήγηση με ένα νέο μενού και περισσότερους από 500 επίσημους συλλόγους. Το FIFA 12 κυκλοφορεί στις 30 Σεπτεμβρίου.

PC gamers, ευχαριστημένοι;

, FIFA 12, Με τα όλα του και στο PC

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
pgetsos

θα παω με το προ… τοσα χρονια η κοναμι φροντιζε και υπολογιστες και η ΕΑ τους ειχε χεσμενους… τωρα την εχουμε εμεις!

takis1994

Καλα ενταξει υπερ(ευχαριστημενος)…περιμενα καιρο αυτη την ειδηση και τη διαβασα πρωτη φορα χθες..
Φυσικα και fifa …Επαιζα Pro μεχρι το 6 το fifa 11 για μενα δεν συγκρινεται με το pro , τουλαχιστον στο pc..Το ενα ειναι arcade , με λιγα πρωταθληματα (αυτο για μενα μετραει) αλλα ομως εχει Cl, ενω το fifa οπως και να το κανουμε ειναι πιο real..Kai ειναι next gen απο περυσι..
Ηταν λοιπον καιρος να γινει αυτο που δημοσιευτηκε σημμερα, και ειμαι πολυ χαρουμενος..
Το κακο ειναι οτι αυτη θα ειναι και η χρονια που θα δινω παννεληνιες..
Ας παω λοιπον φροντιστηριο τωρα..και βλεπουμε

thannasis

Aς κυκλοφορήσουν πρωτα και τα δυο (προ,φιφα) να τα συγκρινουμε στους υπολγιστες μας να δουμε τι αξιζουν πραγματι..
Παντως το προ τα τελευταια χρονια εχει γινει βαρετο…

“Αυτα επο εμενα μεχρι το επομενο σχολιο

BYE BYE…….”

alex

Ευχαριστημένος απόλυτα,κρίμα για το pro που πάντα έπαιζα.

Ανδρέας

Απο το Fifa 2010 ξεπερασε το Pro η EA.Κριμα για τη ΚΟΝΑΜΙ που δεν εχει επενδυσει παραπανω ωστε να το βελτιωσει.

Δημητρης

Και εγώ από το 20111 παίζω το FIFA παρόλο που ήμουν φανατικος του pes μέχρι εκείνη την στιγμή, δεν ηθελα να ακούω ΚΟΥΒΈΝΤΑ, για FIFA.Aντε να δούμε φέτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.