FIFA 13, Tελειοποιώντας τη συνταγή

Η φιλοσοφία της ΕΑ για φέτος είναι σαφής: τελειοποίηση της συνταγής, με «επαναστατικές» καινοτομίες σε πέντε βασικούς τομείς. Το FIFA 13 διαθέτει την καλύτερη ΑΙ στην ιστορία της σειράς, με έμφαση στις εξυπνότερες επιθέσεις. Το παιχνίδι έχει επίσης νέο σύστημα ντριμπλών εμπνευσμένο από τον Μέσι, καθώς και πολύ πιο ρεαλιστικές πρώτες επαφές με την μπάλα, η επιτυχία των οποίων πλέον εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.

Η δεύτερη γενιά της Player Impact Engine δεν περιορίζεται απλά σε συγκρούσεις αλλά επεκτείνεται και στις μάχες των παικτών μακριά από την μπάλα. Τέλος, τα στημένα μπορούν να είναι ακόμα πιο επικίνδυνα και απρόβλεπτα με χρήση ικανών παικτών, ενώ και οι αμυνόμενοι έχουν περισσότερες επιλογές. Το παιχνίδι διαθέτει ακόμα σημαντικά βελτιωμένο career mode, ανανεωμένο online και πάνω από 500 επίσημες ομάδες. Το FIFA 13 αναμένεται το φθινόπωρο σε… όλες τις πλατφόρμες, και μάλιστα σε PS3 και 360 υποστηρίζει Move και Kinect αντίστοιχα. Tσεκάρετε πρώτες εικόνες και πείτε μας γνώμη!

, FIFA 13, Tελειοποιώντας τη συνταγή

, FIFA 13, Tελειοποιώντας τη συνταγή

, FIFA 13, Tελειοποιώντας τη συνταγή

, FIFA 13, Tελειοποιώντας τη συνταγή

, FIFA 13, Tελειοποιώντας τη συνταγή

, FIFA 13, Tελειοποιώντας τη συνταγή

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
apostolos

to apoel nicosia tha ine mesa sto fifa 13?

argyris

ελα ρε παιχνιδαρα επιτελουςςςς!!!!!!!!!!

panagiotis

βλεπω να καιγεται το pc μου

ωραιο παιχνιδι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Gaming iPhone Netflix

Netflix: Σχεδιάζει την χρήση του iPhone ως χειριστήριο για τα παιχνίδια

Το Netflix εργάζεται σε μια λειτουργία που θα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το iPhone σας για να ελέγχετε παιχνίδια στην τηλεόρασή σας, σύμφωνα με μια νέα αναφορά από το Bloomberg.

Smartphones Apple Gaming iOS

Οι gamers της Apple μπορούν να χρησιμοποιούν νέα χειριστήρια

Οι κάτοχοι συσκευών iOS και οι συνδρομητές του Apple Arcade, μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν νέα χειριστήρια καθώς το 8BitDo έχει ενημερώσει τους ελεγκτές τρίτων κατασκευαστών.

Games Gaming Microsoft

H ΕΕ επιθυμεί την ολοκλήρωση της συμφωνίας Microsoft και Activision

Η ετοιμότητα της Microsoft να προσφέρει συμφωνίες άδειας χρήσης σε ανταγωνιστές είναι πιθανό να ικανοποιήσει τελικά τις αντιμονοπωλιακές ανησυχίες της ΕΕ σχετικά με την εξαγορά της Activision Blizzard.

Games Gaming

Η EA κλείνει το Apex Legends Mobile

Το Apex Legends Mobile γνώρισε μεγάλη επιτυχία για την EA και το Respawn, αλλά φαίνεται ότι η πρόσφατη μείωση των κερδών και η αδυναμία για παροχή νέου περιεχόμενου οδηγεί στο κλείσιμό του.