next-gen FIFA 14, Τα περισσότερα PC δεν θα το σηκώνουν

Η ανακοίνωση του next-gen >FIFA 14 μόνο για Xbox One και PlayStation 4, απογοήτευσε τους PC gamers, οι οποίοι βλέπουν την EA να τους αγνοεί. Στην κριτική που δέχεται, η EA απαντά με δύο δικαιολογίες, οι περισσότεροι παίκτες του FIFA στο PC ακόμα δεν έχουν υπολογιστές που να σηκώνουν τη νέα EA Sports Ignite engine και ότι η Ignite πρέπει να υποστεί κάποιες αλλαγές για να προσαρμοστεί στην ανοιχτή φύση της αρχιτεκτονικής PC.

FIFA 14 game for PC, next-gen FIFA 14, Τα περισσότερα PC δεν θα το σηκώνουν

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Eaglo

Μετάφραση, το κόστος για το άθλιο port στα PC δεν καλύπτεται από
τα ποσοστά πωλήσεων μιας και οι οι περισσότεροι θα το κατεβάσουν

Αγγελος

Τι λετε ρε καθε σοβαρος gamer που παιζει ενα πολεμικο παιχνιδι εχει μια χαρα pc που ειναι και πολυ καλυτερο απο τα αντοιστιχα PS4 και XBOX ONE.

Δικαιολογιες ελεος

konstantinos

φιλε Κωστα εισαι λαθος, το fifa 14 ανακοινωθηκε οτι δεν θα τρεχει με την Ignite engine σε PC, οχι οτι δεν θα βγει καθολου.
https://tech2.in.com/news/gaming/pc-version-of-fifa-14-wont-run-on-ignite-engine/896632

bobo1704

Τι λέτε ρε; Πάτε καλά εκεί στην EA; Δηλαδή το PS4 ή το XBOX One είναι πιο δυνατά απο έναν i5 ή i7 με 8 GB RAM και μια τουλάχιστον GT 650; Αν μη τι άλλο ένας gamer αυτά τα specs τα έχει εδώ και καιρό…

Κώστας Βλαχάκης

Konstantinos, Λέμε στο άρθρο ότι δεν θα βγει το FIFA 14 για PC?

konstantinos

Ακριβως αυτο καταλαβαινουμε νομιζω οταν διαβαζουμε:
“Η ανακοίνωση του FIFA 14 μόνο για Xbox One και PlayStation 4, απογοήτευσε τους PC gamers, οι οποίοι βλέπουν την EA να τους αγνοεί.”

Κώστας Βλαχάκης

Του next-gen FIFA, όπως μας ενημερώνουν τα παιδιά από το Game20.gr. Κάναμε κάποιο συντακτικό λάθος και διορθώθηκε.

Λυπάμαι για την αναστάτωση παιδιά.

takis1994

@Αγγελος και λοιποι

Καθε σοβαρος gamer, οπως το λες..Εγω και πολυ αλλοι που δεν ασχολουμαστε με games , απλα παιζουμε casual παιχνιδακια οπως fifa/pes/sims/2k13 και οχι battlefield σε full hd, με ambient occlusion στο τερμα και msaa 8*…Γι αυτο το λογο εχουμε μια mid-end καρτουλα ..και ειμαστε ευχαριστημενοι..

Σκεψου τι θα γινοταν αν η ΕΑ εβγαζε παιχνιδι και επαιζε ικανοποιητικα ΜΟΝΟ σε ι5 και hi-end gpu…Θα ειχαν ξεσηκωθει αρκετοι επειδη δεν θα επαιζε ενα παιχνιδι που ειχαν πληρωσει…

Θα μου πεις ειναι δυνατον ενα ποδοσφαιρακι να θελει hi-end?Τι ψυχη εχει μια μπαλα που μπαιενι στα διχτυα , και ενα σταδιο; Θα σου πω , πως αν κρινω απο τις προηγουμενες υλοποιησεις τις ΕΑ , συγκριτικα τουλαχιστον με το αντιστοιχο ποδοσφαιρακι της ΚΟΝΑΜΙ, η μερα με την νυχτα..Πολυυ καλυτερο optimisation οι Κορεατες..δυστυχως (μιας και ειμαι φαν του ΦΙΦΑ..)

@Eaglo +10000 Αυτο ακριβως θα εγραφα…

Παναγιώτης

Το παιδί παραπάνω μου φαίνεται δεν έχει ιδέα οι κονσόλες είναι καλύτερες από τα pc και όλα τα παιχνίδια που είναι γραμμένα πάνω τους είναι optimized τέζα, takis1994 χωρίς να θέλω να γίνω αγενής θα πρότεινα ναρκαλιευτη και πασιέντζα καθώς είναι optimized για pc μιας και έχω ψιλιαστει ότι είσαι pc oriented guy.

makis88

@Παναγιώτης μην εκτίθεσαι.
Κατ’αρχάς δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση να έχει ο καθένας λεφτά για να χτίσει ένα gaming pc που δεν παίζει μόνο ναρκαλιευτή και πασιέντζα. Οι κονσόλες δεν πρόλαβαν να βγούν καλά καλά και είναι ήδη πίσω απο ένα καλό pc, πάντα θα γίνεται αυτό και ο βασικότερος λόγος είναι οτι ο στόχος των εταιρειών όπως sony-Microsoft θέλουν να κρατήσουν το κόστος σχετικά χαμηλά. Δεν μπορούν να βγάλουν στην αγορά μια υλοποίηση που δεν θα αγοράσει κανείς επειδή θα κοστίζει 2000ευρώ.

Υπάρχει ακόμη ένα Video που συγκρίνει την unreal engine 4 σε ps4 vs pc πλάι πλάι και το pc είναι φανερά ανώτερο.

https://www.youtube.com/watch?v=n3m1IGEQdgo

Tony Cool

Παιδια μην τα ξαναλεμε.Δε νομιζω να υπαρχει κανεις (ανω των 15 χρονων και καλα στα μυαλα του) που να μην δεχεται οτι οι δυνατοτητες των pc ειναι πολυ ανωτερες και τα γραφικα πολυ καλυτερα (εκτος απο καποια κακιστα ports).
Βεβαια τις καταλαβαινω και τις εταιριες, η πειρατεια στο pc ειναι στα υψη και τα κερδη ελαχιστα.

machinegun

ικανη την εχω την ea για κατι τετοιο να τα βγαζει τα βαρια games μονο για ps4 και xbox!

γιωργος

Συμφωνα για ενα καλο pc δεν το συζηταμε.τι να το κανεις ομως αν δεν υπαρχει υποστηριξει απο τις εταιριες.τα pc ειναι ανωτερα αλλα δυστυχως τα παιχνιδια που βγαινουν στις κονσολες τα pc δεν προκειται να τα δουνε.οσον αφορα το παραπανω βιντεο δεν δειχνει οτι pc ειναι ανωτερα[που ειναι βεβαια].απλα στο βιντεο βλεπω σκηνες που ειναι σε καποιες καλυτερο το pc και σε αλλες το ps4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games PlayStation PlayStation 4 PlayStation 5

Playstation 2023 Wrap-Up: Αναδρομή στη gaming χρονιά σας και δωράκι από τη Sony

Το Playstation Wrap-Up 2023 της Sony είναι πλέον διαθέσιμο, με την εταιρεία να κάνει και ένα δωράκι στους παίκτες της.

Internet PlayStation 4 PlayStation 5 Sony

PS Plus Premium: Πρόσβαση σε 100 ταινίες της Sony δωρεάν

Oι συνδρομητές PlayStation Plus Premium και Deluxe θα έχουν ένα μοναδικό προνόμιο στην εφαρμογή Sony Pictures Core.

Games Microsoft Xbox Xbox One

Microsoft: Τέλος στη δημιουργία παιχνιδιών για το Xbox One

Ο επικεφαλής των Xbox Game Studios, Matt Booty, αποκάλυψε ότι η Microsoft δεν αναπτύσσει πλέον παιχνίδια το Xbox One.