FIFA 16: Οι ελάχιστες και προτεινόμενες απαιτήσεις για PC

Το FIFA 16 κυκλοφορεί επίσημα 24 Σεπτεμβρίου, και πριν κυκλοφορήσει, η EA έχει δώσει κάποιες πληροφορίες με μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προσθήκες στην ιστορία της, που είναι το γυναικείο ποδόσφαιρο. Θα υπάρξουν 12 εθνικές ομάδες γυναικών μεταξύ των οποίων ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, Κίνα και άλλες.

Η EA έδωσε σήμερα νέες λεπτομέρειες όσον αφορά τα ελάχιστα και τα προτεινόμενα specs για όσους θέλουν να παίξουν τον δημοφιλή τίτλο στο PC τους.

Η EA συστήνει το PC σου να τρέχει 64-bit Windows 8/8.1/10 με επεξεργαστή Intel i5-2550K 3.4Ghz και 8GB RAM. Απαιτείται 15GB χωρητικότητα στον σκληρό δίσκο, DirectX 11 και ATI Radeon HD 6870 ή NVIDIA GTX 460 κάρτα γραφικών.

Τα ελάχιστα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο υπολογιστής για να παίξει το FIFA 16 είναι 64-bit Windows 7/8/8.1, επεξεργαστή Intel Core i3-2100 3.1GHz με μνήμη RAM 4GB και 15GB χώρο στο σκληρό δίσκο. Εκτός από DirectX 11, στα minimum χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται ATI Radeon HD 5770 ή NVIDIA GTX 650.

Το FIFA 16 έχει επιβεβαιωθεί από την EA ότι θα έρθει τον Σεπτέμβριο σε PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One και PC, αλλά δεν θα κυκλοφορήσει σε κονσόλες όπως PS Vita και Nintendo 3DS.

FIFA 16: Οι ελάχιστες και προτεινόμενες απαιτήσεις για PC, FIFA 16: Οι ελάχιστες και προτεινόμενες απαιτήσεις για PC

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
steve

Ξέρει κανείς αν αυτό η το pro 16 θα έχουν Αεκ;

mitsos07

Ξαφνικά όλοι ξεχάσανε τα Windows 7..

AlexKar

απλα το κανουν για να αγορασουμε τα 10αρια το πιστευω ολα μεχρι να βγει τελειως το dx11 απο τα games θα τρεχουν στα 7αρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games FIFA Gaming

EA Sports: Μαντικές ιδιότητες για το FIFA 23 – Προέβλεψε τη νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Για ακόμη μία φορά η EA Sports και πιο συγκεκριμένα το FIFA κατάφεραν να προβλέψουν το νικητή του Μουντιάλ στο Κατάρ, την Αργεντινή του Lionel Messi.

Games FIFA

FIFA 23: Εκτός λίστας Ολυμπιακός και Εθνική Ελλάδος

Τα νέα από το μέτωπο του FIFA 23 που κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα δεν είναι καλά. Η ΕΑ αποφάσισε να αφαιρέσει από τη λίστα της την Εθνική Ελλάδος και τον Ολυμπιακό.

Software FIFA

FIFA Plus: Φέρνει πάνω από 40.000 δωρεάν αγώνες μπάλας για να παρακολουθήσετε live

Η δωρεάν υπηρεσία streaming της FIFA, το FIFA Plus, κυκλοφόρησε και φέρνει live αγώνες ποδοσφαίρου, αγώνες από αρχείο, original χαρακτηριστικά κ.α.

Games FIFA

CEO της EA εξηγεί γιατί η εταιρεία ίσως παραιτηθεί από την επωνυμία της FIFA

Ο διευθύνων σύμβουλος της EA Andrew Wilson εξήγησε γιατί η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο να τερματίσει τη συμφωνία αδειοδότησης με τη FIFA.