H ένδοξη ιστορία του FIFA σε ένα βίντεο

Από τις κλασικές εποχές των ’90s, στην «κοιλιά» της προηγούμενης δεκαετίας, μέχρι και τα πιο πρόσφατα παιχνίδια που επανέφεραν τη σειρά στον δρόμο των επιτυχιών, το παρακάτω βίντεο παρουσιάζει όλα τα FIFA από 93 μέχρι το 2009. Ρίξτε μια ματιά στην πλούσια ιστορία της σειράς FIFA, η οποία ψυχαγωγεί τους ποδοσφαιρόφιλους gamers εδώ και σχεδόν 20 χρόνια.

, H ένδοξη ιστορία του FIFA σε ένα βίντεο

Πηγηή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
FORO-XRISTOS

Η μουσικη ειναι φοβερη!

zak91

Τεράστια διαφορά από το 98′ και μετα….

Nickar

Θυμάμαι να παίζω FIFA από το 1994 στο SNES. Πιο διασκεδαστικό για μένα θεωρώ το 98 και το 2000 με την ελληνική περιγραφή. Κορυφαία πατάτα αλλά τρελό γέλιο στο 97 που για να βάλεις γκολ έπρεπε να σουτάρεις από το κέντρο του γηπέδου! Δεν είμαι φαν του genre αλλά μ’αρέσει που και που να κάνω ένα διάλειμα από τις αποστολές διάσωσης του κόσμου ή πριγκηπισών. Εύγε ΕΑ, ευχαριστούμε για τα χαμόγελα που μας προσφέρεις! Κάνε μας τη χάρη και ξαναφέρε τα indoor γήπεδα με τα παρκέ…

bill

ειχε ελληνικη περιγραφη τοτε και δεν εχει τωρα?παντως το φιφα δεν φτανει σε gameplay το pes αλλα ειναι πιο ολοκληρωμενο καθως εχει πολυ καλυτερη career mode

kostis

μετα το pes σταματησα να ασχολουμαι με το fifa…..οπως επισης μετα το nba 2k το χαος….

Γιωργος

δεν το πιστεβω αλλα παντα με τα βιντεο που ειδα τα φιφα εχανε καλιτερεσ κηνισεισ απο τα προ ενω ταα προ καλυτερα γραφικα ( ειμαι προφιλιοσ)

giorgaras

μου αρεσουν και τα 2 αλλα φετος θα προτιμισω το fifa

pkporto

τα φιφα τις μονες χρονιες 01,03,05,07,09 ηταν πολυ πιο καλα απο τα ζυγα αλλα και απο το αντιστοιχο προ καποιες φορες(παντα για ps μιλαω)

GEORGE 13

fifa 4ever εχω τα 94 96 97 98 2000 02 05 06 07 08 2010 και απο αυριο και το 12 και ειμαι μολις 15

Geo

Το Fifa τα τελευταία 3 χρόνια είναι παρα πολύ καλύτερο… το pro έχει κουράσει και όταν βλέπεις τερματοφύλακα να το τρώει μέσα από τα χέρια συνέχεια σαν τροχονόμος και με έναν παίχτη να περνάς όλο το γήπεδο και να βαζεις γκολ… εντάξει δεν μιλάμε για ρεαλιστικότητα αλλα για γραφικότητα!!! Αν και το Fifa φέτος έχει λάθη στην μηχανή επαφής μεταξύ των παιχτών για πιο αληθοφανές μαρκάρισμα αλλά πιστεύω με τον καιρό θα το διορθώσει από κάπου έπρεπε να αρχίσει άλλωστε… 🙂

bill

τα γκολ που λες μεσα απο τα χερια δεν ειναι το συνηθισμενο αλλα η εξαιρεση,εξαλου και στην πραγματικοτητα γινεται αυτο(υπαρχει και η χειρωτερη περιπτωση του αγαλματος αλα κοσταντζο).τωρα αμα δεν θες να τους περνας ολους απλα ανεβασε ενα επιπεδο,απο το κανονικος και μετα δεν γινεται αυτο.οκ καλο το μανατζερ του φιφα, ωραιος και ο χειρισμος του τερματυφαλακα αλλα στον αγωνα δεν τρωγεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.