Final Fantasy VI, Τα πρώτα screenshots του game για Android και iOS

Τον περασμένο Οκτώβριο αναφερθήκαμε στις προθέσεις της Square Enix να μεταφέρει το Final Fantasy VI στις πλατφόρμες Android και iOS. Ο πολυαναμενόμενος για τους φανατικούς της σειράς Final Fantasy τίτλος θα διαθέτει 2D γραφικά αλλά σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης έχει αναβαθμιστεί και βελτιστοποιηθεί ειδικά για τις φορητές πλατφόρμες.

Από τον Οκτώβριο έως σήμερα δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα, και έτσι για ακόμα μία φορά η Square Enix δεν έδωσε πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία διάθεσης του τίτλου. Φήμες κάνουν λόγο για διάθεση του Final Fantasy VI στα τέλη της χρονιάς, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Μέχρι να ανακοινώσει το παιχνίδι, η Square Enix έδωσε στις δημοσιότητα δύο screenshots για να κρατήσει το ενδιαφέρον των χρηστών αμείωτο.

Final Fantasy VI, Final Fantasy VI, Τα πρώτα screenshots του game για Android και iOSFinal Fantasy VI, Final Fantasy VI, Τα πρώτα screenshots του game για Android και iOS

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Software Apple featured iOS

Στις 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το φετινό WWDC της Apple – Αποκαλυπτήρια για το iOS 18

Φέτος, το ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC) της Apple θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Ιουνίου έως τις 14 Ιουνίου.