1ο Ευρωπαϊκό Τουρνουά Videogame Fnac

, 1ο Ευρωπαϊκό Τουρνουά Videogame FnacΤο μεγάλο ευρωπαϊκό τουρνουά για την ανάδειξη των καλύτερων gamers σε κονσόλα XBOX 360 που διοργάνωσε η Fnac, ολοκληρώθηκε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στη Ρώμη, όπου οι δεκατρείς καλύτεροι παίκτες από επτά ευρωπαϊκές χώρες συναντήθηκαν για να αναμετρηθούν στο αγαπημένο σε μικρούς και μεγάλους Pro Evolution Soccer 6.

Οι δύο καλύτεροι gamers από τη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ιταλία, την Ισπανία, την Ελβετία και φυσικά την Ελλάδα και ένας από την Πορτογαλία, που αναδείχθηκαν από τους αντίστοιχους προκριματικούς αγώνες, κατέφθασαν στο κατάστημα της Fnac στην ιταλική πρωτεύουσα για τον μεγάλο τελικό.

Από ελληνικής πλευράς συμμετείχαν ο Κίμωνας Ζωγραφάκης και ο Νίκος Μιχαήλ, πρώτος και δεύτερος νικητής αντίστοιχα, της προκριματικής φάσης της Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2007 στο κατάστημα της Fnac, στο The Mall Athens.

Μεγάλος νικητής από τον τελικό της Ρώμης αναδείχθηκε ο Βέλγος Yacine, ο οποίος κέρδισε τον Ιταλό αντίπαλό του, Massimo, ενώ ο Νίκος Μιχαήλ βρέθηκε στην τέταρτη θέση.

Οι τρεις πρώτοι νικητές του τελικού της Ρώμης, έφυγαν από το κατάστημα της Fnac κερδίζοντας, ο πρώτος μια τηλεόραση Plasma Samsung 50”, ένα Home Cinema Samsung, μία κονσόλα XBOX 360 Elite και 5 παιχνίδια για XBOX 360, ο δεύτερος μία τηλεόραση LCD Samsung 40” και 5 παιχνίδια για XBOX360 και ο τρίτος μια κονσόλα Xbox 360 Elite και πέντε videogames.

Διαγωνισμοί videogames πραγματοποιούνται από τη Fnac στη Γαλλία με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ήδη από το 2004. Ωστόσο, το Ευρωπαϊκό Τουρνουά Videogame είναι το πρώτο που διοργάνωσε η Fnac ταυτόχρονα, σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες που διαθέτει καταστήματα, δίνοντας στο διαγωνισμό μια πιο ευρωπαϊκή διάσταση.

Το Ευρωπαϊκό Τουρνουά Videogame πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Microsoft και της κονσόλας Χbox 360, η οποία αποτελεί τη νέα πραγματικότητα στην ψηφιακή διασκέδαση, συνδυάζοντας μία σειρά επιπρόσθετων μοναδικών λειτουργιών και χαρακτηριστικών, πέρα από το παραδοσιακό videogaming.

Δείτε επίσης:
> Χριστουγεννιάτικα πακέτα Xbox360
> The Eye Of Judgment: Επανάσταση στο Gaming
> Το PSP γίνεται πιο λεπτό και φωτεινό

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Fnac

Fnac, Αποχωρεί από την ελληνική αγορά η γαλλική αλυσίδα

Την αποχώρησή της από την Ελλάδα αποφάσισε αιφνιδίως η γαλλική αλυσίδα Fnac μεταβιβάζοντας τα δύο βασικά της καταστήματα στο The Mall Αthens και στη Γλυφάδα στην Public. H Fnac, σε κοινοπραξία με τον Όμιλο Μαρινόπουλου, εγκαινίασε το πρώτο της κατάστημα στην Ελλάδα στο εμπορικό κέντρο The Mall στο Μαρούσι στις 16 Νοεμβρίου 2005.

Μικρά νέα Fnac

Επισκεφτήκαμε το νέο Fnac στο Μοναστηράκι

Μητροπόλεως 80, δίπλα από την πλατεία Μοναστηρακίου εκεί βρίσκεται το νέο κατάστημα Fnac και αύριο έχει εγκαίνια με δυνατές προσφορές. Σήμερα το μεσημέρι άνοιξε τις πύλες του για τους δημοσιογράφους και δεν έχασα την ευκαιρία να κάνω ένα tour στο κατάστημα. Εντυπωσιάστηκα από την ποικιλία Apple προϊόντων, ναι εκεί θα βρείτε τους νέους iMac και […]

Games Fnac

Street Fighter IV Trophy στη Fnac

Η Fnac διοργανώνει έναν ακόμη διαγωνισμό gaming και προσφέρει πλούσια δώρα στους τρεις καλύτερους παίκτες που θα αναμετρηθούν στο πιο δυναμικό videogame, το StreetFighter IV. Την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Μαρτίου, τα καταστήματα της Fnac στο The Mall και τη Γλυφάδα θα υποδεχθούν, στο πιο μαχητικό Trophy όλων των εποχών, τους φίλους του […]

Καταστήματα Fnac

Fnac | Νέο κατάστημα στη Γλυφάδα

Συνεχίζοντας το επενδυτικό της πρόγραμμα στην ελληνική αγορά, η γαλλική πολυεθνική αλυσίδα ειδών τεχνολογίας και πολιτισμού Fnac ανοίγει το δεύτερο κατάστημά της στην Αθήνα, την άνοιξη. Το νέο κατάστημα θα λειτουργήσει στις αρχές Απριλίου στη Γλυφάδα, επί των οδών Σ. Καράγιωργα 4 & Λαζαράκη. Θα στεγαστεί σε κτίριο τεσσάρων επιπέδων, συνολικής επιφάνειας 2.000 τ.μ.