Οι τίτλοι video games του 2030 για PlayStation6 και Xbox 720!

Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα σας παρουσιάζουμε τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των video games του 2030*. Οι κονσόλες νέας γενιάς (PS6, Xbox 720-3+5, Wii U Do Me, PSForma και 4DSiXXL) αλλά και τα υπερσύγχρονα κινητά (iStadiala, Androgynoid) είναι εδώ και προσφέρουν φωτορεαλιστικά γραφικά, νέες μεθόδους χειρισμού αλλά και πολλά καινοτόμα παιχνίδια!

H μάχη για το Game Of The Year του 2030 αναμένεται σκληρή.

, Οι τίτλοι video games του 2030 για PlayStation6 και Xbox 720!

Call of Duty Kill ‘em Αll (PS6, X720-3+5, Wii U Do Me)
H Ρωσία, η Κίνα, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, το Ιράν και τα νησιά Μπόρα Μπόρα απειλούν τις δοξασμένες Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Είσαι ικανός να σώσεις την μέρα και να γίνεις ήρωας;

GTA VIII (PS6, X720-3+5)
O Benny Hilltewitz μόλις αποφυλακίστηκε και για να επιβιώσει στον σκληρό κόσμο της Liberty City συνεργάζεται με την ρώσικη, την κινέζικη, την μποτσουάνικη και την ιταλική μαφία. Θα πρέπει να βοηθήσει την μικρή του αδερφή, που κάνει παράνομη εισαγωγή δονητών και καταζητείται από το FBI, την ώρα που ένας διεφθαρμένος αστυνομικός του πασάρει νοθευμένες κουκουρούκου με την απειλή φυλάκισης. Όταν ο καλύτερος του φίλος τον προδίδει στους Yakuza και η μάνα του πεθαίνει από οστρακιά, ο Benny ορκίζεται να πάρει εκδίκηση.

Tomb Raider 3rd Reboot (PS6, X720-3+5, Wii U Do Me)
Παίρνουμε τον ρόλο της Lara Croft σε ηλικία 10 ετών προσπαθώντας να ανακαλύψουμε τα μπιμπελό και τα χρυσαφικά που κρύβει η μητέρα της πίσω από το κομοδίνο, κάτω απ’ το μπαούλο και μέσα στο σύνθετο. Τα προβλήματα για την μικρή Lara δεν σταματούν εκεί αφού θα πρέπει να ξεσκεπάσει τα σχέδια της Natla, που θέλει να πάρει την θέση του Διευθυντή στο 6ο Δημοτικό σχολείο του Saint Bridget με σύμμαχο τον επιστάτη που στην πραγματικότητα είναι η θεά Κάλι μετενσαρκωμένη.

Resident Evil 12 (PS6, X720-3+5)
Ένας παράξενος ιός έχει εξαπλωθεί στα νησιά Γκαλαπάγκος που μετατρέπει τους ιθαγενείς σε σαρανταποδαρούσες. Ο Leon Κennedy με την βοήθεια της Clair Redfield και τα καινοτόμα tank controls θα προσπαθήσουν να ξεσκεπάσουν τον Albert Wesker, που έχει τον απέθαντο και βρίσκεται πίσω απ’ όλα.

God of War VII (PS6)
Ο Kratos μετά την άδικη σφαγή του μπατζανάκη και του κουνιάδου του, ορκίζεται εκδίκηση από τους θεούς του πλανήτη Πλούτωνα. Με την βοήθεια σου θα ξαναδραπετεύσει από τον Άδη και με απανωτά Quick Time Events θα εξολοθρεύσει τους θεούς που τον πρόδωσαν και κατέστρεψαν – ξανά – την ζωή του.

Pokemon Blue Ελεκτρίκ & Pokemon Yellow με Πράσινες Βούλες (4DSiXXL)
O Professor Doark μας δίνει το πρώτο μας Pokemon και εμείς παίρνοντας τον ρόλο του φιλόδοξου Arse ταξιδεύουμε σε 10 πόλεις, που έχουν από 3 σπίτια, 1 γυμναστήριο και 1 νοσοκομείο η κάθε μία, στην προσπάθεια μας να γίνουμε ο καλύτερος εκπαιδευτής Pokemon. Στο παιχνίδι έχουν προστεθεί 666 νέα Pokemon (Kutsomurachu, Kolovaktiridiosaur, Bekatsander, Dekaohtouraichu κ.α.) που μπορούν να προφέρουν μόνο το όνομά τους και έχουν νέες θανατηφόρες κινήσεις που μοιάζουν εκπληκτικά μεταξύ τους αλλά και με αυτές των προηγούμενων παιχνιδιών! God help us catch ‘em all again!

Assassin’s Creed Whatever (PS6, X720-3+5)
Παίρνουμε τον ρόλο του φαντάσματος του Ezio και ταξιδεύοντας στην Μπουργκίνα Φάσο, για να ανακαλύψουμε το μυστικό αρχηγείο των Templars, θα μάθουμε το οριστικό οριστικό τέλος της επικής ιστορίας του Ιταλού Ασσασσίνου.

Uncharted 9: Drake’s Shoe Lasses (PS6)
O θαρραλέος τυχοδιώκτης Nathan Drake, με την συνδρομή των Elena και Chloe βρίσκει καταφύγιο στα τροπικά και επικίνδυνα Τουρκοβούνια όπου θα ανακαλύψει μυθικούς θησαυρούς και δολοπλοκίες αιώνων μέσα από πολλές cutscenes και scripted gameplay.

Street Fighter vs Telletubbies (PS6, X720-3+5)
Οι διάσημοι μαχητές Ryu, Κen, Chun Li και Blanca αναμετρούνται με τους αδίστακτους Tinky Winky, Laa-Laa και Noo-Noo σε μια μάχη επικών διαστάσεων μεταξύ δύο σημαντικών franchises. Extra χαρακτήρας, αποκλειστικά για το PS6 ο Space Kratos.

Wii Sports Retirement (Wii U Do Me)
Το παιχνίδι που εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του Wii U Do Me έρχεται από την Ninty. Με τα καινοτόμα mini-games “Γέμισε την πάπια”, “Βρες το τριγλυκερίδιο” και “Πιάσε μου τον προστάτη” και με την βοήθεια του περιφερειακού “Ουροσυλλέκτης” (περιλαμβάνεται στην συσκευασία) θα φέρουν την οικογένεια πιο κοντά και θα εμπλουτίσουν την virtual εμπειρία σου! Το ΚΑΠΗ σε περιμένει, είσαι έτοιμος;

Αναμένεται να ανακοινωθούν – TBA 2030
Red Dead Riding Hood (PS6, X720-3+5)
Super Mario Galaxy remake (Wii U Do Me)
Nintendogs and Cats and Iguanas (4DSiXXL)
Sonic WTF (PS6, X720-3+5, Wii U Do Me, 4DSiXXL, PSForma)
Halo 10: The Fourth Trilogy (Xbox 720-3+5)
Very Angry Birds with Period (iStadiala, Androgynoid)
The Legend of Zelda Twilight Princess remake (4DSiXXL)
Just F*cking Dance 14 (PS6, X720-3+5, Wii U Do Me)
Need for Speed: The Jogging (PS6, X720-3+5, PSForma)
Cut the Dope (iStadiala, Androgynoid)
Duke Nukem: Best Friends Forever (PS6, X720-3+5)
Agent (PS6)
Lego: Η Kόρη Mου H Σοσιαλίστρια (PS6, X720-3+5, Wii U Do Me, 4DSiXXL, PSForma, PS2)

* Οι ημερομηνίες δεν είναι τελικές και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση!!!

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manolis44

ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΑΛΗ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

haris

οτι καλυτερο ακουσα σημερα….

Alan

Τον αστερίσκο δεν τον είχα δει όταν το πρωτοδιάβασα!! ΧαΧαΧαΧαΧα

Loukas L.

GTA VIII (PS6, X720-3+5)
“….Θα πρέπει να βοηθήσει την μικρή του αδερφή, που κάνει παράνομη εισαγωγή δονητών και καταζητείται από το FBI…..”
αχαχαχααχαχα. Σκίζει γενικά όλο το άρθρο!!!!

Σάκης

lol.

Panos

Street Fighter vs Telletubbies!!!!
Very Angry Birds with Period!!!!
xa0xa0x0ax0a0x0ax0a0x0ax0a

loukas

FiFa 2030 with real real football experience!

thanos

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ

HtcGiannhs

απλα κορυφη…χαχαχαχαχαχαχα..!!

tasos

black humour…pio black den ginetai…

Κώστας

0ax0axxa0ax0xa0axxa0 κλαιώωωωω!!!

Very Angry Birds with Period!!!!

xa0x00a0xxa0xaa0x0xa0xa0x0

ΑντωνηςΤΕΦΑΑ

χαχαχαχαχαχαχαχαχα.χα.χαχαχ.αχα.χα.χα.χ.α.χ.αχαχααχχα δεν υπαρχουν τα παιχνιδια…..αναμενουμε το 2030 να δουμε αν πιασαμε κανενα…..χαχαχααχχ

telas

τέλειο!!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

“Θα πρέπει να βοηθήσει την μικρή του αδερφή, που κάνει παράνομη εισαγωγή δονητών και καταζητείται από το FBI, ”

αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα κλαιω!

nektarios

Κορυφαίο!!!!!

κώστας

καλό!

fnsgr

Χαχαχαχα! Ωραίο άρθρο, καλοκαιρινό, μ’αρέσει!
Χαχα! 😛

Nik

Το Pokemon Dekaohtouraichu τα σπάει! χαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.