Gaming, Οι συνολικές πωλήσεις κάθε κονσόλας στην Ευρώπη

Αν είστε περίεργοι να μάθετε τις συνολικές πωλήσεις (μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο) κάθε κονσόλας της γενιάς που διανύουμε στην Ευρώπη, τσεκάρετε τα νούμερα που ακολουθούν. Την παράσταση βέβαια κλέβει η εξωπραγματική επίδοση του Nintendo DS, με 46 εκατομμύρια πωλήσεις, τη στιγμή που το Sony PSP είναι μόλις στα 14.8 εκατομμύρια.

Στο μέτωπο των οικιακών συστημάτων και πάλι νικάει η Nintendo με μεγάλη διαφορά, αφού το Wii έχει κάνει 24.9 εκατομμύρια πωλήσεις, και ακολουθεί το PS3 με 14.7 εκατομμύρια και το Xbox 360 με 13.7 εκατομμύρια. Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά η δύναμη της Sony στην Ευρώπη, με το PS3 να παραμένει μπροστά από το 360 (έστω και με μικρή διαφορά), αφού στην πορεία το ξεπέρασε σχετικά γρήγορα, παρόλο που κυκλοφόρησε περίπου ενάμισι χρόνο αργότερα.

, Gaming, Οι συνολικές πωλήσεις κάθε κονσόλας στην Ευρώπη

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Spiros

Nintendo forever !!!

Alan

Δεν το περίμενα από την Nintendo… Και δεν είναι απλά μπροστά σε πωλήσεις, στα φορητά πούλησε τριπλάσια απ’ ότι το PSP, και στα “σταθερά” σχεδόν διπλάσια… !!!

angelos

Οι πωλήσεις τις Νinty σε κάνουν να τραβάς τα μαλιά σου.

Antonis

Λογικο.Αφου η nintendo βγαζει πρωτοτυπα πραγματα.

spyros

όποιος και να’ναι μπροστά δεν έχει καμία σημασία για εμένα. Τι να το κάνω το DS με τα εκκατομύρια περισσότερες πωλήσεις αν δεν έχει πχ ένα αξιόλογο tekken, όπως και το αντίστροφο βέβαια. Καταλήγω πως τα πάντα είναι θέμα exclusives & υλοποίησης της εκάστοτε έκδοσης του παιχνιδιού.

Spiros

spyros μην ξεχνας και τα emulator και για DS και για PSP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.