Υποδεχθείτε το νέο Lineage II: The Chaotic Throne – Interlude στα Gnet

, Υποδεχθείτε το νέο Lineage II: The Chaotic Throne – Interlude στα GnetΑποκλειστικά στα Gnet από τις 15 Απριλίου μέχρι και 15 Μαΐου μεγάλος διαγωνισμός με πλούσια δώρα. Παίξε το νέο update στις ειδικά διαμορφωμένες Interlude arenas και μπες στην κλήρωση για ηχεία PC sw257, PS2 AC bundles silver, 50 ώρες στο Gnet της επιλογής σου, Lineage II Chronicle 5 & Interlude upgrade disc PC και City of Heroes PC.

Κάθε παίχτης που δοκιμάζει το καινούργιο update στα Gnet αυτόματα παίρνει μέρος και στην μεγάλη κλήρωση στις 15 Μαΐου. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 16 Μαΐου στο www.noobwars.gr και στα καταστήματα Gnet σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Το τέλος του ‘The Chaotic Chronicle’ σηματοδοτεί την απαρχή ενός νέου συναρπαστικού κεφαλαίου στο έπος του Lineage II.
Κατά τη διάρκεια της εξερεύνησής τους, οι παίκτες θα ανακαλύψουν ένα δακτύλιο πρωτόγονων τροπικών νησιών, των οποίων τα εδάφη κατοικούνται από τέρατα με μορφή δεινοσαύρων. Οι μέρες των Ξωτικών, των Ορκς, των Νάνων και των Ανθρώπων απειλούνται ακόμα περισσότερο, με την άφιξη μιας νέας φυλής στον κόσμο τους και με πάνω από 15.000 διαφορετικά αντικείμενα που πρέπει να ανακαλυφθούν, καθώς επίσης και νέες ικανότητες που πρέπει να υιοθετηθούν από τους χαρακτήρες. Οι παίκτες θα έχουν μια πλειάδα πολυμήχανων τρόπων για να αντιμετωπίσουν τους εχθρούς τους.

Το Game pack στην Ελλάδα κυκλοφορεί με τα εξής περιεχόμενα:
– Lineage II Interlude client
– 15 days timecard (συνολικός χρόνος παιχνιδιού 45 μέρες)
– Συλλεκτικό t-shirt
– Αποκλειστική in game μάσκα

Σας περιμένουμε όλους στα Gnet για νέες συναρπαστικές περιπέτειες και πολλά δώρα.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.