Google, δίνει 1 δισ. δολάρια για να κλείσει το τεράστιο deal με την Twitch;

Η φημολογούμενη εξαγορά της game streaming υπηρεσίας Twitch από την Google όπως φαίνεται επιβεβαιώνεται σύμφωνα με τις νέες αναφορές. Τον Μάιο το ΥouTube είχε φτάσει σε συμφωνία για την εξαγορά του Twich έναντι ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων, αλλά τότε κανένας δεν επιβεβαίωσε το deal.

Σύμφωνα όμως με τις νέες αναφορές το deal θα γίνει, στην ίδια τιμή, αλλά αναμένουμε ακόμη την ημερομηνία που θα ανακοινωθεί και επίσημα.

Αυτά τα νέα έρχονται μετά από το τέλος του international, Dota 2 τουρνουά, το οποίο μετέδωσε το Twich και πρόσφερε βραβείο περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια.

Το Twich στην Αμερική αυτή την στιγμή είναι το μεγαλύτερο streaming site. Επίσης αυξανόμενη είναι και η δημοτικότητα των esports τα τελευταία χρόνια, μόνο πέρσι πάνω από 2.4 δισεκατομμύρια ώρες ξοδεύτηκαν για θέαση περιεχομένου σε υπηρεσίες όπως το Twitch.

Το Twich μπορεί να κάνει stream περιεχόμενο σε computers, tablets και παιχνιδοκονσόλες όπως το Xbox One και το Playstation 4. Το Wii U δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή, καθώς η Nintendo δεν βλέπει, όπως αναφέρει η ίδια κάποια αξία σε αυτό.

google εξαγοράζει twitch, Google, δίνει 1 δισ. δολάρια για να κλείσει το τεράστιο deal με την Twitch;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gate13

Μα παντού χωμένοι αυτή η google. Σε λίγο θα πουλάει καρπούζια και στην λαϊκή. Τα πάντα για το χρήμα και τον έλεγχο.

Someone

Καρπούζια στη λαϊκή λέει ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 😁

Νίκος

Βασικά θέλει να το συνδυάσει με το YouTube. Είναι το μόνο πράγμα που δεν έχει κάνει ακόμα σε streaming.

Solon

Κάποιος να την φρενάρει. Η Google πάει να γίνει μονοπώλιο στις διαδικτυακές υπηρεσίες και όλοι κάθονται και την βλέπουν να εξαγοράζει την μια εταιρία μετά την άλλη χωρίς να αντιδράει κανείς. Η επιτροπή μονοπωλίων στις ΗΠΑ από ότι φαίνεται τα παίρνει χοντρά και δεν μιλάει. Κάποτε κράζαμε την Microsoft για μονοπωλιακές πρακτικές και τώρα έχουμε την Google να θέλει να υποτάξει όλο το Internet. Κάπως πρέπει να υπάρξει κάποια αντίδραση σε αυτό.

Nickolas

YouTube και twitch. Στην ουσία όπως έγραψε και ο Solon μιλάμε για μονοπώλιο, τουλάχιστον στο διαδικτυακό video streaming. Δε νομίζω ότι είναι και πολύ καλό αυτό, έτσι όπως πάμε η google σε λίγα χρόνια θα ελέγχει τα πάντα, διαδίκτυο, κινητά, tablet.

μιχαλης

η μονη που μπορει να την σταματησει ειναι η microsoft με τοσα χρηματα που εχει αλλα δεν κανει τιποτα

Genesis

microsoft είναι η μόνη που μπορεί να τη σταματήσει αλλά το θέμα είναι ότι προς το παρόν μας έχει δείξει ότι δεν θέλει,. όσα και να αγοράσει η google δεν θα πάνε όλα καλά.

nikmour

Και ξαφνικά εκεί που βλέπεις streaming halo πετάγεται η διαφήμιση για σερβιέτες.

Τάσος

Η Google έχει το χρήμα και επεκτείνεται μαγκιά της, σας χάλασε δηλαδή που χρησιμοποιείτε YouTube, Google, Gmail, Maps, Android τσάμπα; Αχαριστία! Θα μου πεις διαφημίσεις…. Ναι είναι ο μόνος τροπος να μην πληρώνεις την εκάστοτε υπηρεσία της ρε παιδιά επομένως βάζουν διαφημίσεις για να έχουν κέρδη.

vagelis

μας χαλασε,γιατι το twitch ειναι πολυ καλυτερο απο το youtube σε ταχυτητες και ακουγαμε και τη μουσικη απο τα streams

theothunder

Τελικά την αγόρασε η amazon. Ποιός το περίμενε??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.