Το Community του Gran Turismo 5 μέσω του browser σας

Το Gran Turismo 5 έχει πλέον το δικό του social network. Πηγαίνετε στο επίσημο site του παιχνιδιού, κάντε sign in στο «GT5 My Home» και δείτε το in-game προφίλ σας, το message board, τα logs, τις φωτογραφίες και τις πίστες σας, τα αντίστοιχα των φίλων σας, διαβάστε και στείλτε in-game μηνύματα κλπ. Με λίγα λόγια, μπορείτε να επισκέπτεστε τον τομέα Community του παιχνιδιού μέσω του web browser σας.

Εδώ το επίσημο site.
, Το Community του Gran Turismo 5 μέσω του browser σας

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games games GT5

Gran Turismo 5, Τετάρτη 24 Νοεμβρίου με ελληνικό μενού

Η Sony Hellas ανακοίνωσε ότι το πολυαναμενόμενο Gran Turismo 5 είναι πλήρως εξελληνισμένο, δηλαδή «όλα μέσα στο παιχνίδι είναι στα ελληνικά (μενού κλπ)», όπως ακριβώς γράφει η ενημέρωση που λάβαμε. Δείτε την ελληνική συσκευασία και… νιώστε περήφανοι! Το Gran Turismo 5 κυκλοφορεί την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου αποκλειστικά για το PlayStation3.

Games games GT5

Gran Turismo 5, Κυκλοφορεί 24 Νοεμβρίου με πάνω από 1000 αμάξια

Δύο εβδομάδες όλες κι όλες μας χωρίζουν από την κυκλοφορία του Gran Turismo 5, του πιο αναμενόμενου racer στην ιστορία της βιομηχανίας. Η Sony σήμερα ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου, ακόμα νωρίτερα δηλαδή από την περίοδο που το περιμέναμε μετά και την πιο πρόσφατη αναβολή.

Games games GT5

RedBull X1 Prototype για τo Gran Turismo 5

H Sony Computer Entertainment αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με το virtual αγωνιστικό αυτοκίνητο, το οποίο κατασκευάστηκε βασισμένο σε αρχές πραγματικής τεχνολογίας. Το X1 Prototype είναι η απάντηση στο ερώτημα: Τι θα μπορούσε να συμβεί σε έναν κόσμο όπου η κατασκευή ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου δεν θα υπόκειται στους περιορισμούς κανονισμών;

Games games GT5

Gran Turismo 5, We Love Cars κυκλοφορεί 3 Νοεμβρίου

H κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Gran Turismo 5 είναι πλέον πολύ κοντά και η Sony βάζει μπρος τη μηχανή του μάρκετινγκ για την προώθηση του παιχνιδιού. Δεν ξέρω τι διαφημίσεις θα δούμε σε Ευρώπη και Αμερική, αλλά το ιαπωνικό διαφημιστικό βίντεο του GT5 είναι εκπληκτικό. Απολαύστε το παρακάτω και στη συνέχεια δείτε στο δεύτερο βίντεο πως […]