Gran Turismo 5, Τετάρτη 24 Νοεμβρίου με ελληνικό μενού

Η Sony Hellas ανακοίνωσε ότι το πολυαναμενόμενο Gran Turismo 5 είναι πλήρως εξελληνισμένο, δηλαδή «όλα μέσα στο παιχνίδι είναι στα ελληνικά (μενού κλπ)», όπως ακριβώς γράφει η ενημέρωση που λάβαμε. Δείτε την ελληνική συσκευασία και… νιώστε περήφανοι! Το Gran Turismo 5 κυκλοφορεί την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου αποκλειστικά για το PlayStation3.

, Gran Turismo 5, Τετάρτη 24 Νοεμβρίου με ελληνικό μενού

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
haris

tha to tsimpiso to paixnidi mono k mono gia tin mercedes sls

Michael

Εγώ θα αγόραζα PS3 άνετα για το συγκεκριμένο game… αλλά όχι στα Ελληνικά!!! Αν είναι οι μεταφράσεις όπως τα Fifa και τα PES… θέλεις λεξικό για να καταλάβεις τα… Ελληνικά!!!

harispao

Και Ελληνικά και γκρίνια…
Τι να πεί κανείς άμα σε χαλάνε βάλε Αγγλικά
Εγώ Ελληνικά και ας είναι και κουτσουρεμένα…

Alkis Kordas

Και εγώ παιδιά το PS3 θα το αγόραζα για το Gran Turismo. Το θέμα πως μετά δεν θα μου έμεναν λεφτά για το Gran Turismo… 😛 😛

GamerFreak

Pesta re harispao
…symfwnw kai epafksanw

Tirnavos

Προσωπικά πιστεύω ότι το PS3 αξίζει για 3 παιχνίδια:

1. PES 2011
2. GTA IV
3. GT 5

Tsakal

Ξεχνάς το καλύτερο όμως God of War….!

Tirnavos

Δεν εννοώ οτι δεν υπάρχουν και άλλα καλά παιχνίδια, όπως το god of war, το οποίο όντως είναι πολύ καλό. Εννοώ ότι από τη στιγμή που υπάρχουν αυτα τα 3 παιχνίδια, εγω είμαι καλυμμένος. Δε μου λείπει κάποιο άλλο. Μπορώ να λιώσω μήνες με αυτα…

MalFUNct10N

@Τimavos Αν το PS3 αξίζει για το PES 11 και όχι για τα υπόλοιπα κορυφαία παιχνίδια που έχει (Heavy Rain, Metal Gear Solid 4, Uncharted, Killzone 2 (και σε λίγους μήνες το 3 με 3D και PSMove)) ίσως πρέπει να αναθεωρήσω την άποψή μου για την κονσόλα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.