Gran Turismo 7: ίσως νωρίτερα από ό,τι το περιμέναμε

Ο Kazunori Yamauchi, ιδρυτής της σειράς παιχνιδιών Gran Turismo, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης στην Peugeot Vision GT, στο Παρίσι, μίλησε για τη συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ της εταιρείας αυτοκινήτων Peugeot και το Gran Turismo για τον επόμενο τίτλο «Gran Turismo 7».

Σε μια συζήτηση με τη Spazio Games, ο Yamauchi σχολίασε τις ανησυχίες του κόσμου για την ημερομηνία κυκλοφορίας του επόμενου Gran Turismo λέγοντας μεταξύ άλλων, πως δε χρειάζεται ο κόσμος να περιμένει ως το 2017 για να δει το καινούργιο παιχνίδι.

Αυτή η δήλωσή του, ίσως σημαίνει πως είναι πιθανή μια ημερομηνία μέσα στο 2016 για να κυκλοφορήσει η προσομοιωτής που αναμένεται από αρκετούς και ίσως μια ημερομηνία μέσα στο 2015 για να κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

Πίσω στο 2013, ο Yamauchi είχε πει ότι το Gran Turismo 7 ίσως χρειαστεί ένα με δύο χρόνια για να είναι έτοιμο, κάτι που μπορεί εν τέλει να ισχύσει. Αυτό που ακόμα δεν γνωρίζουμε, είναι αν όντως θα υπάρξει μεγαλύτερος αριθμός από ιδιαίτερα μοντέλα αυτοκινήτων κι αν θα έχουν διορθωθεί τα προβλήματα που υπήρχαν πρότινος με τις καταστροφές στο αμάξωμα και την κατάρριψη των νόμων της φύσης κατά τις προσκρούσεις.

, Gran Turismo 7: ίσως νωρίτερα από ό,τι το περιμέναμε

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
pazzo

Αυτό το παιχνίδι ειναι must για όλους! Το περιμένω πως και πως να δω πως θαναι στο ps4

Στυλιανός Βασίλης

μακαρη να βγει και για PS3 είχα ολη τη σειρα GRAN TURISMO 1 2 3 4 5 5 PROLOGUE 6

Στυλιανός Βασίλης

ΜΑΚΑΡΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ SUZUKI SX4 οχι το WRC RALLLY 2008 το κανονικο το hatasback που εχει το forza 5

Στυλιανός Βασίλης

το GRAN TURISMO ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ SUZUKI ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.