Πότε κυκλοφορεί το GTA V; [video games]

Η συζήτηση για την ημερομηνία κυκλοφορίας του GTA V φουντώνει ξανά. Αφορμή αυτή τη φορά το βιογραφικό ενός animator της Rockstar, στο οποίο αναγράφεται -ή μάλλον… αναγραφόταν, καθώς πλέον έχει σβηστεί- ο Οκτώβριος ως ο μήνας κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Παρά τον ενθουσιασμό που δημιουργεί η πιθανότητα το GTA V -το πιο αναμενόμενο παιχνίδι ολόκληρης της τωρινής γενιάς συστημάτων- να βγει φέτος, έχετε υπόψη ότι μάλλον είναι μικρή.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει μόλις ένα trailer, ενώ το φθινόπωρο θα γίνεται ο κακός χαμός με Halo 4, RE6, AC3, Black Ops 2 κλπ, συν το λανσάρισμα του Wii U. Με βάση το πρόσφατο παρελθόν, φαίνεται πιο λογικό η Rockstar να προτιμήσει μια πιο ήσυχη περίοδο στις αρχές του 2013. Η τεράστια επιτυχία του παιχνιδιού άλλωστε είναι δεδομένη. Εσείς θέλετε επιτακτικά GTA V φέτος ή μπορείτε να περιμένετε λίγο παραπάνω;

, Πότε κυκλοφορεί το GTA V; [video games]

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος

εγώ το θέλω τώρα

tafkapa

εγω δεν το θελω απλα τωρα, αλλα “χθες” (if you know what i mean)

georgekab

Εγώ θα το ήθελα τώρα για pc αλλά ίσως η rockstar αποφασίσει να το βγάλει μαζί με το playstation 4 όπως έγινε και με gta iv που βγήκε μαζί με το ps3

Kostas P.

φετος!!

theoZAR

Πιο playstation 4 ρε παιδιά το playstatio 4 αναμένεται το 2016-17 άμα περιμένουμε να βγούνε μαζί την βάψαμε !!!

μιχαλης

Μακαρι να βγει φετος και πιστευο οτι θα κανει και ρεκορ στις πωλησεις του!!!!

κοστασ

σας παρακαλω ζηταω απο την rockstar να το βγαλει φετος και οσο πιο γρηγορα μπορει.

Κώστας

Παιδιά μην ανησυχήτε του GTA 5 θα κυκλοφορήσει στις αρχες οκτωμβρίου του 2012.Είναι σίγουρο μαζί και με το Pro Evolution Soccer 2013.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured gta

Το πρώτο τρέιλερ του Grand Theft Auto 6 μόλις κυκλοφόρησε

Η Rockstar κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το Grand Theft Auto VI και μέσα σε λίγες ώρες το βίντεο στο Youtube έχει ξεπεράσει τις 43 εκ. προβολές.

Games Gaming iPhone Netflix

Netflix: Σχεδιάζει την χρήση του iPhone ως χειριστήριο για τα παιχνίδια

Το Netflix εργάζεται σε μια λειτουργία που θα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το iPhone σας για να ελέγχετε παιχνίδια στην τηλεόρασή σας, σύμφωνα με μια νέα αναφορά από το Bloomberg.

Smartphones Apple Gaming iOS

Οι gamers της Apple μπορούν να χρησιμοποιούν νέα χειριστήρια

Οι κάτοχοι συσκευών iOS και οι συνδρομητές του Apple Arcade, μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν νέα χειριστήρια καθώς το 8BitDo έχει ενημερώσει τους ελεγκτές τρίτων κατασκευαστών.

Games Gaming Microsoft

H ΕΕ επιθυμεί την ολοκλήρωση της συμφωνίας Microsoft και Activision

Η ετοιμότητα της Microsoft να προσφέρει συμφωνίες άδειας χρήσης σε ανταγωνιστές είναι πιθανό να ικανοποιήσει τελικά τις αντιμονοπωλιακές ανησυχίες της ΕΕ σχετικά με την εξαγορά της Activision Blizzard.