Hacker στέλνει την ομάδα SWAT στο σπίτι ανυποψίαστου χρήστη Xbox 360

Θύματα επιθέσεων από hackers δεν πέφτουν μόνο εταιρίες και κυβερνήσεις, αλλά και απλοί άνθρωποι. Όπως για παράδειγμα ο Hunter Gelinas, κάτοικος της Φλόριντα στις ΗΠΑ. Φανταστείτε την έκπληξή του, όταν, μια κατά τ’ άλλα συνηθισμένη μέρα, ο Hunter με το που βγήκε από το δωμάτιό του, είδε την ομάδα SWAT να έχει μπουκάρει στο σπίτι του!

Ο ίδιος, η οικογένειά του και ολόκληρη η φιλήσυχη γειτονιά τρομοκρατήθηκαν από την έφοδο της SWAT, που (ευτυχώς) οφείλεται σε… φάρσα. Αποδεικνύεται ότι hacker παραβίασε το Xbox 360 του θύματος, ανακάλυψε τα προσωπικά του στοιχεία, και… του ‘στειλε την αστυνομία, ισχυριζόμενος στο τηλεφώνημα-φάρσα ότι κάποιος έχει εισβάλει στο σπίτι του, έχει μαχαιρώσει άνθρωπο και κρατάει όμηρο την οικογένεια! Η αστυνομία πήρε διάφορους υπολογιστές και το χακαρισμένο Xbox 360 για εξέταση, με στόχο να εντοπίσει τον hacker που προκάλεσε όλο αυτό το μπάχαλο.

Εσείς πως θα αντιδρούσατε αν σας συνέβαινε αυτό;

, Hacker στέλνει την ομάδα SWAT στο σπίτι ανυποψίαστου χρήστη Xbox 360

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alex

Ίσως να σοκαριζόμουν λίγο… 🙂

panos

σιγουρα οχι οπως αυτον στην φοτο

Giannis K

μερικοί hackers αν όχι οι περισσοτεροι θέλουν πολυ ξύλο…

Lospanito

ελα ρε παιδια σιγα…ευκολο…αμα ηταν 10 ατομα της ομαδας SWAT θα βαζαμε κανα fifa και θα ηταν ολα μελι-γαλα….!!!!

Αύγουστος

Θα τους υποδεχομουνα αλλα xbox… Counter strike μεσα στο σπίτι χεχεχχε

telas

Εγώ θα έλεγα WTF, πολύ αληθινό το έχουν κάνει το ghost recon!

kokour1986

Θα έσπαγα το xbox!!!

KoulisHHH

Να έπαιζες SC Conviction co-op (έτσι γιατί το θυμήθηκες) και να είπες στο φίλο σου στο Party “Έεεεε ήρθε όλη η SWAT να παίξουμε co-op,κάντε join ρε dudes” 😛

DroolingKid

KoulisHHH ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Άρχοντας αγορίνα. Χαλαράάάάάά΄.

Someone

Έλεος ρε hachers, κάντε κάτι καλό για να έχετε την στήριξη του λαού, όχι να χτυπάτε τους αθώους και ανυποψίαστους πολίτες, χτυπήστε το κεφάλαιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.