Halo 4 Limited Edition, Η ειδική έκδοση του έπους

Όπως οι προκάτοχοί του, έτσι και το Halo 4 δίνει τεράστια έμφαση στο multiplayer, με το οποίο αναμένεται να ασχολείται (σχεδόν) όλο το Xbox Live από τις 6 Νοεμβρίου. Αν θέλετε να απολαύσετε την απόλυτη εμπειρία του απόλυτου blockbuster, έχετε στο νου σας τη Limited Edition του Halo 4.

Η Limited προσφέρει πρόσβαση σε τρία μελλοντικά multiplayer πακέτα χαρτών που θα βγουν αργότερα στο Live, άμεση πρόβαση σε έξι ειδικεύσεις (Specializations) που θα διατεθούν αργότερα για τους κατόχους της απλής έκδοσης, το UNSC Infinity Briefing Packet (που περιέχει διάγραμμα διαμόρφωσης της προστατευτικής πανοπλίας, σχεδιάγραμμα του τεράστιου UNSC Infinity και πληροφορίες για τους Spartan IVs), μοναδικό skin πανοπλίας, μοναδικό skin όπλου, αποκλειστικό in-game έμβλημα, αντικείμενο για Avatar, πανοπλία Spartan IV για Avatar, και μία διευρυμένη 90λεπτη έκδοση της live-action σειράς Halo 4: Forward Unto Dawn με αποκλειστικό συνοδευτικό περιεχόμενο όπως making-of κλπ. Όλα αυτά με τιμή γύρω στο κατοστάρι.

, Halo 4 Limited Edition, Η ειδική έκδοση του έπους

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Πλάκα μας κάνει; Κάτσε να δούμε αν θα έχουμε κράτος στις 6 Νοεμβρίου χαχαχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Software Halo Microsoft YouTube

YouTube Premium: Προσφέρει δωρεάν 3 μήνες από το «PC Game Pass» της Microsoft στους χρήστες από ΗΠΑ

Δικαιούχοι της προσφοράς είναι κάτοικοι τον ΗΠΑ που έχουν έναν λογαριασμό Microsoft και τη συνδρομή YouTube Premium.