Halo 4, Σοκ και δέος το Ε3 demo [video]

Η επίδειξη του Halo 4 άνοιξε την παρουσίαση της Microsoft στην έκθεση gaming Ε3, δίνοντάς μας μια γεύση από τη νέα περιπέτεια του Master Chief. Όπως περιμέναμε, το παιχνίδι φαίνεται εκπληκτικό ένα από τα ομορφότερα console games που έχουμε δει- και απίστευτα ενδιαφέρον. Απολαύστε το E3 demo του Halo 4 και πείτε μας γνώμη!

, Halo 4, Σοκ και δέος το Ε3 demo [video]

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ioannis

Απλά τέλειο!

DELAS

ΠΏΡΩΣΗ!

kostis

πολυ καλο δεν λεω….το μονο που δεν μου αρεσε ειναι το σκοτεινο περιβαλλον, τουλαχιστον αυτο που ειδα στο παραπανω βιντεακι….

Alex

Ποτέ δεν μου άρεσε η συγκεκριμένη σειρά,too much fantasy για τα γούστα μου.

Σωτηρης

the best!!!

αντωνης

ΖΗΜΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΖΗΜΙΑΑΑΑΑΑ… ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games E3

Οριστικό τέλος για την έκθεση Ε3 μετά από 28 χρόνια

Η Electronic Entertainment Expo, πιο γνωστή ως E3, κατέβασε επίσημα ρολά μετά από 28 χρόνια παρουσίας, μετά από πολλά προβλήματα.

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.