Microsoft IllumiRoom, Μια διαφορετική εμπειρία gaming [video]

Πως θα σας φαινόταν αν σας έλεγαν ότι μπορείτε να μετατρέψετε ολόκληρο το δωμάτιο σας σε… video game; Ένα νέο, φιλόδοξο project της Microsoft που φέρει το όνομα IllumiRoom υπόσχεται να σας βάλει σε έναν “μαγικό κόσμο”, όπου όλος ο περιβάλλοντας χώρος θα αποτελεί μέρος των γραφικών του αγαπημένου σας παιχνιδιού.

Το δωμάτιο σκανάρεται, γίνονται οι κατάλληλες ρυθμίσεις, εικονική πραγματικότητα χωρίς την ανάγκη ύπαρξης κράνους ή περιττών καλωδίων και ένα demo που επιδεικνύει τις δυνατότητες του νέου αυτού “gadget”, το οποίο θα μπορεί ενδεχομένως να συνδυαστεί και με το Kinect. Δεν προτείνεται σε άτομα που ζαλίζονται εύκολα!

Microsoft IllumiRoom, Microsoft IllumiRoom, Μια διαφορετική εμπειρία gaming [video]

Microsoft IllumiRoom, Microsoft IllumiRoom, Μια διαφορετική εμπειρία gaming [video]

Microsoft IllumiRoom, Microsoft IllumiRoom, Μια διαφορετική εμπειρία gaming [video]

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πανος.Λαστ

και εκει που εισαι στον τελευταιο αρχηγο με full ζωη και ενα καρο οπλα ανοιγει την πορτα η μανα σου και φωναζει
-ΓΙΩΡΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΗΗΗΗ ασε παιδι μου το μαξιλαρι μην το χτυπας :p

costas

Έτοιμο για το Xbox 720

Σταύρος Παπαγεωργόπουλος

@Πανος.Λαστ +1 Κορυφή!!

MANOS

@Πανος.Λαστ
Μην προσπαθείς να ξυπνήσεις, δεν είναι όνειρο! Είναι πραγματικότητα και όχι απλά ένα video που προστέθηκαν τα ειδικά εφέ. Το παρουσίασαν στην CES 2013 που γίνετε τώρα στο Las Vegas.

Ακούγονται φήμες ότι θα το δούμε μαζί με το νέο XBOX που θα παρουσιαστεί στην Ε3 τον Ιούνιο :p

VasiliSIII

Με πείθει θα μπορούσε να γίνει εμπορική επιτυχία άνετα!

Κωνσταντίνος

Λένε πάντως ότι το Ps4 και το Xbox Next θα παρουσιαστούν το Μάρτιο σε ξεχωριστά events και όχι στην E3 τον Ιούνιο.

YIAZOO

Για να γίνει αυτό δεν πρέπει η εικόνα να έχει περισσότερες πληροφορίες; Πως θα προβάλει τα επιπλέον pixel πχ στο κτίριο; Άρα και τα παιχνίδια πρέπει να φτιαχτούν για αυτό…σωστά;

thanos

Αν υλοποιηθεί άμεσα, πιστεύω θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη εξέλιξη στον χώρο της οικιακής ψυχαγωγίας. Αν μάλιστα το παρουσιάσουν με το νέο xbox (αν και μου φαίνεται δύσκολο) τότε η microsoft θα βρεθεί πολλά βήματα μπροστά από τον ανταγωνισμό της sony και του ps4.

Zakkcarlos

Μιλάμε ειναι τρενοοο λέμε μακάρι να το δούμε σύντομα το βρίσκω απίστευτη ιδέα αρχίζω πλέον να το πιστεύω ότι είμαστε πολύ κοντά στην εικονική πραγματικότητα που θα αλλάξει την εμπειρία στο game….

Nightmare

Τεχνητή επιληψία 😛

Κώστας

μ´αρεσει που ολα αυτα πριν 10 χρονια τα βλεπανε παραλογα και υπολογιζανε οτι θα γινουν στο μακρινο μελλον γινονται τωρα!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Gaming iPhone Netflix

Netflix: Σχεδιάζει την χρήση του iPhone ως χειριστήριο για τα παιχνίδια

Το Netflix εργάζεται σε μια λειτουργία που θα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το iPhone σας για να ελέγχετε παιχνίδια στην τηλεόρασή σας, σύμφωνα με μια νέα αναφορά από το Bloomberg.

Smartphones Apple Gaming iOS

Οι gamers της Apple μπορούν να χρησιμοποιούν νέα χειριστήρια

Οι κάτοχοι συσκευών iOS και οι συνδρομητές του Apple Arcade, μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν νέα χειριστήρια καθώς το 8BitDo έχει ενημερώσει τους ελεγκτές τρίτων κατασκευαστών.

Games Gaming Microsoft

H ΕΕ επιθυμεί την ολοκλήρωση της συμφωνίας Microsoft και Activision

Η ετοιμότητα της Microsoft να προσφέρει συμφωνίες άδειας χρήσης σε ανταγωνιστές είναι πιθανό να ικανοποιήσει τελικά τις αντιμονοπωλιακές ανησυχίες της ΕΕ σχετικά με την εξαγορά της Activision Blizzard.

Games Gaming

Η EA κλείνει το Apex Legends Mobile

Το Apex Legends Mobile γνώρισε μεγάλη επιτυχία για την EA και το Respawn, αλλά φαίνεται ότι η πρόσφατη μείωση των κερδών και η αδυναμία για παροχή νέου περιεχόμενου οδηγεί στο κλείσιμό του.