iPigWorld, Ελληνικό game που λειτουργεί μέσω κουμπαρά

Γνωρίστε το iPigWorld, μια πρωτοποριακή πλατφόρμα δημιουργικότητας που συνδυάζει την εκπαίδευση με τη διασκέδαση. Πρόκειται για μια ελληνική ιδέα, η οποία λανσάρεται στην αγορά από την iKid σε συνεργασία με την Centric Multimedia και μαθαίνει στα παιδιά την αξία της αποταμίευσης.

, iPigWorld, Ελληνικό game που λειτουργεί μέσω κουμπαρά

To iPigWorld είναι χωρισμένο σε δύο κύρια μέρη: το ομώνυμο ΜΜΟ και τον κουμπαρά Pig. Μέσω του κουμπαρά και με τρόπο διασκεδαστικό, τα παιδιά μαθαίνουν την αξία της αποταμίευσης και τη χρησιμότητά της στην καθημερινότητα. Ο Pig έχει την δυνατότητα να αναγνωρίζει τα κέρματα που αποταμιεύονται, ενώ παράλληλα συνδέεται με τον υπολογιστή και δίνει πρόσβαση στον κόσμο του iPigWorld.

Μέσα στο iPigWorld, τα παιδιά – με τη μορφή ενός ηλεκτρονικού κατοικιδίου – μπορούν να συμμετάσχουν στην online κοινότητα και να πάρουν μέρος σε διάφορες διασκεδαστικές δραστηριότητες. Με τα χρήματα που αποταμιεύονται στον κουμπαρά, τα παιδιά κερδίζουν πόντους μέσα στο iPigWorld για να φροντίσουν τον Pig, να διακοσμήσουν το δικό τους σπίτι, αλλά και να αγοράσουν πραγματικά προϊόντα.

, iPigWorld, Ελληνικό game που λειτουργεί μέσω κουμπαρά

Διαβάστε ολόκληρη την παρουσίαση του iPigWorld στο Game 2.0.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.