Killzone 3 επίσημα

Το video game Killzone 3 αρχίζει εκεί που τελειώνει το 2, με τον Visari νεκρό και τους Sev και Rico να πρέπει να αντιμετωπίσουν τον τεράστιο στρατό των Helghast ολομόναχοι, την στιγμή που η πρωτεύουσα των Helghast έχει ισοπεδωθεί από πυρηνική βόμβα. Η Sony υπόσχεται μεταξύ άλλων επίπεδα 10 φορές μεγαλύτερα από του Killzone 2, τρελά όπλα, μεγάλη ποικιλία περιβαλλόντων, περισσότερα οχήματα και ιδιαίτερα βίαιο σύστημα μάχης σώμα-με-σώμα.

Επίσης αναμένουμε εχθρούς πιο επικίνδυνους από ποτέ και με πιο πλούσιο εξοπλισμό όπως jetpacks και φορητά όπλα μαζικής καταστροφής (!), και φυσικά υποστήριξη στερεοσκοπικού 3D, το οποίο σας βάζει στην καρδιά της δράσης και σας απορροφάει ακόμα περισσότερο στον κόσμο του παιχνιδιού. To Killzone 3 λογικά θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

, Killzone 3 επίσημα

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Petr@n

εμένα το killzone 2 δεν μου άρεσε καθόλου. ειδικά οι χειρισμοί ήταν αργοί στην απόκριση (πατούσες ένα κουμπί και μία ώρα μετά έκανε την κίνηση ο ήρωας) και απαράδεκτοι. οπότε δεν με βλέπω να αγοράζω το καινούριο! Sorry Sony!

Terminator

Επίτηδες το σχεδίασαν έτσι, για μεγαλύτερο ρεαλισμό. Αλλά το παράπονό σου το έχουν και πολλοί άλλοι.

kostas

Δυχτυχως εχω και εγο το ιδιο παραπονο με το φιλο μου τον Petr@n. Ομως πιστευω να δωσω μια ακομη ευκαιρια στο killzone να μου αποδειξει οτι αξιζει. Θα κρινω και απο το demo του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.