Konami, To PES 2012 θα συντρίψει το FIFA 12 στο gameplay

Η Κοnami αρχίζει και αποκτάει ξανά εμπιστοσύνη στο ίδιο της το προϊόν, το PES. Μετά από τους δικαιολογημένους χαμηλούς τόνους των τελευταίων χρόνων, επιτέλους στέλεχος της εταιρίας «επιτίθεται» στο FIFA, και δίνει σε μας τα media υλικό να έχουμε να γράψουμε για να τσιμπήσουμε hits.

, Konami, To PES 2012 θα συντρίψει το FIFA 12 στο gameplay

Σύμφωνα με τον αρχι-developer του PES, Jon Murphy, πολύ απλά, το PES 2012 θα… «συντρίψει» το FIFA 12 στον τομέα του gameplay, με τις μεγάλες βελτιώσεις που έχει υποστεί. Παρόλα αυτά, ο Murphy παραμένει προσγειωμένος, και αναγνωρίζει ότι το FIFA πάντα έχει καλύτερη ατμόσφαιρα, πλήθος, και σχολιασμό, και περισσότερες άδειες φυσικά. Αλλά είπαμε, στο gameplay φέτος το FIFA 12 θα την πάθει από το PES 2012. Πως τη βλέπετε τη φετινή μάχη;

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

46 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
takis1994

Μονο fifa…Αλλα ας δουμε και το προ..αν και μονο και μονο αυτη η ελλειψη του ΠΕΣ σχετικα με τις αδειες , εμενα δεν μ’ αρεσει ..Και φετος θα ειναι ιδια η εκδοση στον υπολογιστη με τις εκδοσεις για κονσολες..
(θελω βρε παιδι μου να πατας καμια δεκαρια φορες το δεξι πληκτρο για να φτασεις εκει που λεει Spain να επιλεξεις το primera division και να παρεις την ρεαλ ή την μπαρτσελονα..Αλλιως να “περνας ” αγγλικο , ολλανδικο, ιταλικο ,και γαλλικο μονο δεν λεει… 😛 )

vasilis.

Τι ειναι το φιφα?

chris

υπαρχει ακομα FIFA?!

alex

Μακάρι ρε παίδες,μακάρι,παίζω fifa τα τελευταία χρόνια αναγνωρίζοντας τις βελτιώσεις του αλλά θα ήθελα ένα καλύτερο PRO!

dimitris7

για να γινει κατι τετοιο πρεπει πολυ απλα να αλλαξουν τα παντα που δεν γινεται.οποτε παλι fifa

johny

Προ παιδιά, δεν υφίσταται τέτοια ερώτηση 😉

Αυγουστος

πίνω μπαφουs και παίζω pro…

Γιώργος

Για το pc ξερουμε αν η εκδοση θα ειναι ιδια με τις κονσολες?

steve

τι φιφα ρεεεε….μπαφος και φιφα δεν παει μονο προ 🙂

eddy

FIFA……………………εχω να παιξω απο το 1998. Βγαινει ακομα αυτο;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!

PRO……..πεστο……..PES…..πεστο…….EVOLUTION…….πεστο…..SOCCER……πεστο…….οπως και να το πεις ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ………..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σπυρος

Προ και παλι προ!!!

Geo26

Το Pro αυτή την στιγμή δεν είναι καλύτερο του Fifa και ας είμαστε λίγο ρεαλιστές δεν βλάπτει… άλλωστε οι πωλήσεις άλλα λένε!!!
μακάρι να καταφέρει να το περάσει αλλά δύσκολο… και ας μην κατηγορείται το Fifa με άκυρους ισχυρισμούς να υπάρχει και κανένα σοβαρό επιχείρημα για να το αποδεικνύει… γιατί όταν βλέπεις ένα παιχνίδι σαν το Pro να παίρνεις έναν παίχτη να περνάς όλο το γήπεδο, να τρέχει σαν ντοπαρισμένος κ έναν τερματοφύλακα να πνίγει ότι περνάει πάνω από τα χέρια του με μια γελοία απόκρουση τροχονόμου… μετά απορεί κανείς γιατί να μην είναι καλύτερο το Fifa;; και έλεος αυτή η καραμέλα με το Fifa 98 τα πρώτα βήματα να περάσουν το ποδόσφαιρο στις κονσόλες ήταν δεν μπορεί να περιμένει κανείς κάτι καλό… κ το Pro ΝΑΙ τότε ήταν καλύτερο τότε τώρα όμως δεν είναι!!! Όπως κ με τα κινητά… το iPhone έκανε την αρχή και ξεκολλήσαμε από τα Νοkia με το γελοίο τότε Symbian και τώρα βλέπεις ένα Galaxy S2 να είναι το καλύτερο από το iPhone επομένως πρώτα συγκρίνουμε κ μετά κρίνουμε… και πάντα με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!!!

psarrism

Εδώ στην Ελλάδα ακολουθούμε τις παγκόσμιες εξελίξεις με διαφορά φάσης. Όταν το pro κέρδιζε συνεχώς οπαδούς προ 10ετίας, εδώ επιμέναμε στο τραγικό τότε fifa. Τώρα που το fifa έχει ξεφύγει έτη φωτός μπροστά, οι Έλληνες συνεχίζουν να προτιμούν πεισματικά το pro γιατί “αυτό ξέρουν, αυτό εμπιστεύονται”. Ίσως να φταίνε οι μπάφοι, δε ξέρω. Η γνώμη μου, και θεωρώ ότι είναι και γνώμη των περισσοτέρων, είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση φέτος ή στα επόμενα χρόνια το gameplay του pro να πλησιάσει αυτό του fifa, εκτός και αν η EA βάλει χειρόφρενο και σβήσει μηχανή.

Πρώην οπαδός του pro από τη σειρά iss και νυν λάτρης του fifa.

θανασης

οπως το ειπες. ο αρχι……. developer του pes…..
κλασικα το fifa θα ειναι ανωτερο απο το προ και δεν χρειαζεται να το συζητησουμε καν

MANOS

Tο PES ήταν καλύτερο μέχρι το 5 – 6. Aπό εκεί και πέρα το έχουν κάνει πολύ ψεύτικο. Aκομα θυμαμε στο PES10 όταν επερνα τον Ronaldo που τουϛ έκανα όλουϛ άνω κατω, δεν τον σταματουσε τίποτα. Aντιθετοϛ το FIFA τα τελευταια τρια χρόνια διχνει να έχει τρομερη βελτιοση σε όλουϛ του τομειϛ και απλά δεν υπάρχει σιγκριση.

pkporto

παιρνω εκσταση και παιζω φιφα (απο το 2000 till now)

nickapo

αμα δεν μπορω να περνω τον pato μου να σκαω R2 απ τη γωνια της περιοχης η’ το seedorf μου με μονοκομματες βολιδες μετα απο κοντρα και να ξεσικωνω τους γειτονες με παρεα τι να το κανω το fifa? who cares για την ατμοσφαιρα και τις αδειες?

lefteris

ποιο φιφα ρε που εχουν πλαστικα μαλια οι παικτες εγω θελω να περνω το χοακιν μου και να τρεχω…

Nightmare

Αυτό που παρατηρώ είναι πως οι οπαδοί του προ απλά λένε “ωωω προ 4εβερ! το προ ειναι το καλύτερο” και τέτοια, ενώ του φιφα πολλοί δικαιολογούν την επιλογή τους. Μάλλον του προ δεν έχουν κάτι να πουν για επιχειματολογήσουν και εγώ έπαιζα φανατικά προ κάποτε… στην πορεία όμως το φιφα απλά ξέφυγε! έχω βαρεθεί να βλέπω τα ρομποτάκια του προ! φυσικότητα μηδέν! ποικιλία σε επιλογές (αληθινών!) ομάδων καθόλου! ούτε φυσιολογικές ντρίμπλες δε μπορώ να κάνω! εγώ προσωπικά από αυτά που βλέπουν τα μάτια μου, το φιφα προσεγγίζει περισσότερο έναν αληθινό αγώνα. Το μόνο που αναγνωρίζω στο προ είναι τα καλύτερα γραφικά σε ορισμένα σημεία και η μορφοποίηση στα skills των παικτών. Αλλά απο κει και πέρα…. τίποτα! μου δίνει πραγματικά την εντύπωση πως είναι πρόχειρο και πως δεν φτιάχτηκε με μεράκι… λες και είπαν ένα πρωί “ααα μωρε.. ας φτιάξουμε ένα ποδοσφαιράκι”. τουλάχιστον εσείς του προ αποκτείστε λίγη αυτογνωσία και παραδεχτείτε πως υστερεί στην φυσικότητα και στην δουλειά που έχει πέσει! και πάρτε μια φορα να παίξετε και φιφα, γιατί λίγοι φανατικοι του προ που ξερω εχουν παιξει φιφα, και κρινετε τα αντικειμενικα πρώτα! σε υποκειμενικο τομέα επιλέξτε ό,τι θελετε, είναι και θέμα γούστου… αντικειμενικά υπερτερεί το φιφα.. ακόμα και… Συνέχεια »

vasilis.

μου δίνει πραγματικά την εντύπωση πως είναι πρόχειρο και πως δεν φτιάχτηκε με μεράκι… λες και είπαν ένα πρωί «ααα μωρε.. ας φτιάξουμε ένα ποδοσφαιράκι».
===========================================================

το oscar γελανε και τα τσιμεντα στον κυριο

silve

Αν και δεν το κόβω να περάσει σε ρεαλισμό το FIFA μακάρι τουλάχιστον να το αγγίζει για να υπάρχει και ένα δεύτερο ποδοσφαιρικό παιχνίδι προσομοίωσης! 🙂

kostis

Η ea sports θα την πατησει οπως και στο nba live της αργα η γρρηγορα…..

fred

πραγματικα το φιφα εχει ξεφυγει τα τελευταια χρονια,ειναι οντως καλυτερο, εκτος απο μενου κ γραφικα κατα την γνωμη μου! κ σκεφτομαι πολυ σοβαρα φετος να κανω την αλλαγη σε φιφα μετα απο πολλα χρονια(το φιφα 98 θυμαμαι).μακαρι ομως το προ να ερθει στα ιδια επιπεδα!

Κων/νος

Είμαι κ εγώ φαν του Pro από το πρώτο που βγήκε το 98′ μαζί με το Playstation… Να πω ότι οι μόνες εκδόσεις PRO που έχω παίξει στο Playstation είναι οι 4-5 πρώτες,και το 2011 στο PS3,όλα τα υπόλοιπα τα έχω παίξει στο PC Πάντοτε θυμάμαι ότι το Pro είχε καλύτερο gameplay από το FIFA,το οποίο έχω δοκιμάσει πολλές εκδόσεις του… Γρήγορα μου έρχονται στο μυαλό: FIFA 2000 (Playstation): Ελληνική αναμετάδοση του Σωτηρακόπουλου,τραγικά γραφικά,γελοίο gameplay (έβαζα γκολ από το κεντρό με κάθε τρόπο) και γενικότερα πολύ κατώτερο από το αντίστοιχο PRO εκείνη την χρονιά FIFA 2002 (PC) : Ελληνική αναμετάδοση από τον Mαυρωμάτη, τα ίδια με το 2000′,καμία διαφορά,τραγικό gameplay FIFA 2003 ( Xbox) : Βελτιωμένο αρκετά σε σχέση με τα γραφικά του 2002′ αλλά πάλι το gameplay του πολύ κακό σε σχέση με το PRO στο PC εκείνης της χρονιάς FIFA 2010 (PS3): Με το PRO 10′ να είναι η χειρότερη έκδοση της KONAMI που είχα δει,απογοήτευση κυριολεκτικά, βάζω να δοκιμάσω το FIFA 10 που ήταν πρώτο σε πωλήσεις και λέγαν όλοι ότι ξεπέρασε το PRO κλπ…Πράγματι το FIFA 10 ήταν καλύτερο στο gameplay,ωστόσο με πάρα πολλά προβλήματα,δηλ. φάση μέσα στην περιοχή να κυλάει η μπάλα μπροστά στα πόδια… Συνέχεια »

KoulisHHH

Άρε καμμένοι Ελληνάρες να ούμε “πρό και μόνο Πρό” χωρίς επιχειρήματα έτσι φανατικά και τυφλά.Μπροστά θα πάτε.Όσο για το ότι είπε ο Murphy απαντώ” χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα” Έλα μεγάλε πότε πέφτει το πράσινο λαμπάκι να γελάσω?:P

panagiotis

ΕΔΩ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ..LINE-AGE….ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ Η ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ Η ΤΡΙΓΩΝΗ……..
ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ..(ΜΟΝΟ ΦΙΦΑ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΠΡΟ..ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ..) ΤΟ ΦΙΦΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΓΡΑΦΙΚΑ…ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΧΑΡΗ…ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΔΡΕΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΟ…

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish, όχι ΚΕΦΑΛΑΙΑ και όχι μπάφους! :p
Thanks!

panagiotis

KoulisHHH ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΙΓΕΣΑΙ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ…..

giorgos

fifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Dimitris

μονο προ αρκει να εχει την αριαναρα θα το λεω συνεχεια. φιφα θα πω την δικια μου να μου παρει δωρο αν θελω να κοψω το τσιγαρο… 😉

Xavi

Τι φιφα και χαζομαρες.μετα λετε εμας που παιζουμε προ κολημενους γιατι δηθεν οτι δεν εχουμε εποιχηρηματα.εσης εχετε! συνεχια λετε
Για gameplay και χαζομαρες ενω τα γραφικα ειναι αθλια και η παικτες δεν τους ξεχωρηζης ολοι ιδιοι.τα γηπεδα ψευτικα ακομα και τα γραφικα του προ 9 ειναι καλητερα απο το μου(φι)φα11 ολα ειναι μουφα ατμοσφαιρα μηδεν στο γηπεδο.η στο μανατζερ του φιφα η μεγαλες ομαδες χανουν απο κατι παλιο χωρια και αντι να παρη η τσελσι πρωταθλημα παιρνη η στοουκ ακομα και σε αυτο αθλιο.η βελτιωσης που ειναι στα γραφικα τα ιδια μονο το gameplay που αμα το βαλη το προ 12 αΣτα θα γηνουμε αληφη απο το προ ξεκοληστε και εσης απο το φιφα και προ οχι μονο εμας κολημενους!παιδες παντα προ!

dimitris7

οταν στο προ μαθουν τα βασικα οτι στο ποδοσφαιρο εκτως απο κιτρινες υπαρχουν και απευθειας κοκκινες,οτι το να ριχνεις ενα πεναλτι δεν ειναι ολοκληρη επιστημη και το πιο βασικο οτι ποδοσφαιρο δεν ειναι παιρνω την μπαλα με τον Messi τρεχω ολο το γηπεδο και βαζω goal τοτε το ξανασυζηταμε.το pro εχει καταντησει το this is football των ημερων μας.ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΘΡΥΛΙΚΗ ΠΑΙΧΝΔΙΔΑΡΑ εδω θα μαστε να το ξαναπροτημισουμε.ως το τοτε μονο fifa.δεν ειναι τυχαιο οτι παντου το φιφα ειναι πρωτο σε πωλησεις εκτως απ την Ελλαδα

γιωργος

@dimitris7 TON MESSI τον παιρνουν και τρεχουν οσοι δεν ξερουν να παιζουν και επιδη παιζω που και που φιφα ειναι πολυ ευκολο να το κανο και στο φιφα λετε οτι οι παικτεσ στο προ κηνουνται σαν ρομποτ τουσ δικου σου του εχεις δει ??
προ και παλι προ

dimitris7

γιωργο η απαντηση μου ειναι αυτη και τελος ” δεν ειναι τυχαιο οτι παντου το φιφα ειναι πρωτο σε πωλησεις εκτως απ την Ελλαδα” στην Ελλαδα μας αρεσει δεν μας αρεσει ειμαστε κολλημενοι.αυτη η ιστορια fifa vs pro ειναι ακριβως η ιδια που υπηρχε πριν λιγα χρονια nba 2k vs nba live που και παλι καποιοι απο εμας λεγαμε δοκιμαστε και το 2k εστω και μια φορα να δειτε και μας κοροιδευαν και μας ελεγαν live και παλι live κ αλλα τετοια κ εδω και 3-4 χρονια το 2k κυριαρχει και το live δεν υπαρχει καν.

γιωργος

οκ εσυ παιζε φιφα και ας μην ξερεισ ποιον παικτη εχεισ

Marios

Κλασσικα, η Ελλαδα σε καποια πραγματα θα παραμενει παντοτε κολλημενη. Το Fifa μετα τα τραγικα παιχνιδια του παρελθοντος, εχει κανει αιωνες βηματα μπροστα και εχει ξεπερασει το PES. 3 χρονια τωρα, δεν τιθεται θεμα συγκρισης. Για πιο πριν εννοειται, δεν υπηρχε Fifa, ηταν απλα ενα casual παιχνιδι ποδοσφαιρου ενω το PES ηταν football sim.

Πλεον ομως, οι ρολοι αντιστραφηκαν τελειως. Το Fifa ειναι ο απολυτος εξομοιωτης ποδοσφαιρου, ενω το PES καταντησε το ποδοσφαιρακι της στιγμης, αυτο που μεχρι και το 5χρονο ανηψακι σου θα καθησει στη στιγμη να παιξει μαζι σου και μαλιστα ισως σε κερδισει κιολας. Αλλα ειπαμε, στην Ελλαδα η μοδα ειναι μοδα. Πινω μπαφους και παιζω pro και δε συμμαζευεται…

Ρωμανός

Η φραση “Πινω μπαφους και παιζω Pro” ειναι αληθεια, αν “μπαφος” ειναι η Ελλαδα.

Οι μισοι απο εσας δεν εχουν παιξει και τα 2 παιχνιδια μια φορα.

Οι αλλοι μισοι λενε οτι το PES ειναι καλυτερο… επειδη δεν ξερετε τιποτα απο ποδοσφαιρο. Νομιζετε οτι ο “καλυτερος” στη “μπαλα” ειναι αυτος που “περναει” τους παντες και μετα τον τερματοφυλακα και μετα σκαβει την μπαλα στα διχτυα. Και το χειρότερο, οτι ειναι “κ*λοφαρδος”
αυτος που κανει μια “τυχερη” “καθετη” και σκοράρει.

Ενταξει, ετσι, το Pro ειναι βασιλιας. βλαχάρες.

προ

ρε παιδια το προ ειναι καλυτερο μη λετε βλακιες το φιφα ειναι πολυ ψευτικο γραφικα δεν εχει η παικτεσ στο γηπεδο ειναι σαν να κανουν πατιναζ το φιφα ειναι πολυ πισω απο το προ τωρα αν λετε οτι το φιφα ειναι καλυτερο απο το προ πατε σε οφθαλμιατρο μας τα εχετε πριξει οτι ειμαστε κολλημενη με το προ εσεις ειστε οτι νανε δεν κοιτατε που οτι σουτ απο το κεντρο κανεις στο φιφα μπαινει γκολ το φιφα ειναι αθλιοοοοοο και αυτοι που το παιζουν ειναι οτι νανε

Pergas

τι προταθληματα θα εχει???

JimTheGreen

Το Fifa ξεκίνησε σαν ένα απλό στο gameplay του παιχνίδι κυρίως για μικρά παιδιά..
Το Pro τότε ήταν πολύ πιο θεαματικό και ρεαλιστικό ποδόσφαιρο.Τα τελευταία χρόνια πραγματικά το fifa έχει κάνει τεράστιες προόδους αλλά ρε παιδιά το Pro παραμένει το ΑΛΗΘΙΝΟ ποδόσφαιρο..
Άσχετα με τις άδειες την ατμόσφαιρα τα γραφικά κλπ..το Pro σαν παίξιμο ήταν είναι και θα είναι το καλύτερο παιχνίδι ποδοσφαίρου (για όσους γνωρίζουν από μπάλα).

Β βασιλης

Για όσους γνωρίζουν μπάλα.το φιφα είναι το μόνο τώρα που μπορούν να το συγκρίνουν, τώρα για όσους θέλουν ένα σύγχρονο counter strike(έτσι δε λεγόταν;) καλό είναι..

Toujimak

Φανατικός pro από 2006 αν θυμάμαι καλά έως και το 2010. Πριν το pro, kick off amiga με emulator!! Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα δοκιμάσει fifa και έπαιζα σε pc pro. Από τέλος του 2010 παίζω σε Ps3. Δοκίμασα και τα 2. To fifa (11) είναι άκρως ρεαλιστικό και κλάσεις ανώτερο του pro αλλά μόνο με όλα τα controls manual. Μόνο τότε. Με assisted είναι πάλι λίγο καλύτερο το fifa αλλά όχι τρομερή διαφορά.

chris

Πρώτον το fifa 11 έχει ωραία γραφικά αρκεί να τα ρυθμίσεις! στο fifa 10 είχαν βγάλει HD mode όπου ήθελε directx 10, στο pes 2011 εκτός το ότι έπαιρνα wallcot(άσχετα πως είμαι φανατικός chelsea) όπου είχε 95+ σε ταχύτητα με έφτανε ακομα και ο puyol που ειναι πιο αργος και απο το θανατο! εφτιαχνα ταχτικες και συστηματα και εκει που ειμαι επιθεση και θελω να βγαλω προωθημένη μπαλλια, βλεπω κανενας απο την ομαδα μου να μην πηγαινει και να περιμενουν στο κεντρο! ο κολλητος μου, μου εδειξε το fifa 11 γιατι κι εγω το ιδιο εκανα, κοροιδευα και χωρις να το δοκιμασω ελεγα πιπες. οταν επαιξα για 1 εβδομαδα manager mode καταλαβα οτι ειναι ετοι φωτος μπροστα! ταχτικες συστηματα παιχτες με τα σωστα στατιστικα τους Ακομα ακουγα και υμνους και τραγουδια απο τους οπαδους της chelsea! εκανα αλλαγες και ακουγα να φωναζουν πχ. MALOUDAAAAAA η ANEEEEEEELKA οπου στο προ το μονο που εβλεπα ηταν τα αθλια banner οπως σε φαση “δειξτε τα αυγα σας” ντροπη δηλαδη ουτε λιγο ψαξιμο για ελληνικες ατακες!παιχτες? α ναι σωστα αυτο που ελεγα με στατιστικα, messi 98 ronaldo 98 η 97 με το τελευταιο patch. bosingwa? που ειναι πατος? 91! david luiz? 75! sturridge? 65!!!… Συνέχεια »

nikos

πολη απλα για κατι παπαγαλακια που ιποστιριζουνε το fifa εχω να πο πος εχουνε δικιο τα περσινα pro ιτανε οντος ρομποτικα και γιαυτο και εγω αγορασα και το fifa αλα φετος το pes εχει αλακσει εντελος ο χιρισμος του εχει γινει πολη ανοτερος απο το fifa kai to gameplay του εχει απογιοθει.Επισεις το online του fifa εινε για τα μπαζα ακομα θιμαμε πος ολοι πλακονοντουσαν για μια θεσι στο γιπεδο και παντα καπιος τιν προλαβενε ολοι φεβγανε λιπον που εινε το 11 vs 11 ? εγω μονο 3 vs 5 βλεπο και οι μισοι να κανουνε βλακιες οπος να βγαζουνε τον gk(αλο γελιο αθτο με τον gk η μεγαλιτερι απατεονια εινε απλα πας περα δοθε κρατοντας το R1 αν θιμαμε καλα για να μενει στι καλιτερι θεση και πατοδας τον μοχλο διθεν να πεφτει) αντιθετος το pes εινε καλιτερο στο online εχοντας και το μεγαλο ατουτου το master league online to οπιο αδιαμφισβιτιτα το απογειονει.

NetReBeloS

1. ΤΟΜΕΑΣ ΓΡΑΦΙΚΑ Και τα δύο είναι πολύ πίσω με βάση τις νέες τεχνολογίες στο σήμερα και στο τι μπορεί να “σηκώσει” ένας μέσος pc για gaming. FIFA 12 -> 4/10 PES 12 -> 6/10 2. GAMEPLAY Το PES2012 έχει ένα άκρως εθιστικό gameplay που σου επιτρέπει να βγάζεις φάσεις που δεν τις έχεις ξαναβγάλει ποτέ, να μην το βαριέσαι. Όταν παίζεις διπλό ο καλύτερος θα νικήσει και αν δεν νικήσεις φαίνεται ποιος ξέρει “μπαλίτσα”. Δηλαδή όσο προπονείσαι γίνεσαι καλύτερος, μαθάινεις τα δικά σου συστήματα – που παίζουν ρόλο στο παιχνίδι, κάθε άνθρωπος (pc user) έχει διαφορετικό τρόπο – το δικό του τρόπο ,στυλ,χαρακτήρα παιχνιδιού. Είναι αρκετά καλός εξομοιωτής. Το PES2012 μέχρι τώρα που το έπαιξα είναι αρκετά δύσκολο, καλή AI, καλός εξομοιωτής. Μεγάλο πρόβλημά του τα animations στα goal. Τα βαριέσαι αφάνταστα…. Σου κόβουν τη μισή χαρά του goal. Στο FIFA12 δεν έχει σημασία εάν έχουν βάλει 40 animations (λέω γω) παραπάνω, ή όταν πέφτει ο παίχτης στο γρασίδι υπάρχει πιθανότητα να του φανεί και η κολοχωρίστρα.Δεν είναι gameplay αυτό. Το gameplay προφανώς δεν είναι ίδιο σαν του 2003, αλλά και πάλι…δεν μπορείς να κάνεις πράγματα. Δεν είναι εξομοιωτής. Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα στην πληθώρα των περιπτώσεων φάσεων που… Συνέχεια »

Tom

Παιδιά, εγώ από το 2010 παίζω και τα δύο.. Το 2010 έπαιξα μετά από πολύ καιρό το FIFA και αν και δεν το περίμενα ούτε μία στο 1.000.000 μου άρεσε πολύ.. Το 2011 το PES ήταν απαίσιο.. Γιατί? Οι μέτριοι παίχτες δεν ήξεραν μπάλα και μέχρι να αλλάξουν κατεύθυνση έχανες 2-0.. Επίσης αν έβγαινες μπροστά με Walcott!! σε προλάβαινε και ο μπάρμπας που είχε έρθει στο γήπεδο με τον ανιψιό του να δει αγώνα.. Έπαιξα λοιπόν FIFA.. Τώρα το 2012 το προ μου αρέσει αρκετά αλλά μου αρέσει και το FIFA.. Το θέμα είναι ότι στο FIFA από ένα σημείο και μετά, παίζοντας με την AI, κάνεις συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, και το ίδιο καλά είτε έχεις Barca είτε AEK.. Το προ από την άλλη, είναι πολύ καλό αλλά πολύ.. Όμως έχει κακή άμυνα, κάτι που στο διπλό θα σπάει νεύρα σίγουρα… Το FIFA από την άλλη διπλό, είναι τέλειο ειδικά με την καινούρια άμυνα που δίνει χώρο στον επιτιθέμενο χωρίς πραγματικά να βλάπτει τον αμυνόμενο(με λίγο συνήθεια).. Πραγματικά μπράβο στην EA που το έκανε αυτό.. Το pro single player δεν συγκρίνεται είναι πολύ καλύτερο.. Πιο τυχαίες επιθέσεις, πιο πολλοί τρόποι σκοραρίσματος, και βέβαια στα skills στο προ… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.