Kung-Fu Live, Η απάντηση τoυ PS3 στο Project Natal

Την στιγμή που περιμένουμε με κομμένη την ανάσα την παρουσίαση του Project Natal – ή μήπως Wave – στην Ε3, η Virtual Air Guitar Company (τι όνομα και τούτο!) ανακοίνωσε το Kung-Fu Live, την απάντηση του PS3 στη συσκευή της Microsoft (το timing σίγουρα είναι τυχαίο ε;). Πρόκειται για ένα παιχνίδι ξύλου που με τη βοήθεια της κάμερας PlayStation Eye διαβάζει τις κινήσεις ολόκληρου του σώματός σας και σας τοποθετεί στη θέση του ήρωα.

, Kung-Fu Live, Η απάντηση τoυ PS3 στο Project Natal

Στο Kung-Fu Live δεν χρησιμοποιείτε χειριστήριο, αφού το σώμα σας είναι το μόνο όπλο: οι κινήσεις που κάνετε, όπως μπουνιές, κλωτσιές, άλματα κλπ, γίνονται και in-game από τον ψηφιακό σας εαυτό. Δείτε το πρώτο trailer παρακάτω. To Kung-Fu Live αναμένεται στο PSN αργότερα φέτος.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
synzeus

Να δω ποιος θα μπορεί να κάνεις τέτοιες κινήσεις. Τι ξύλο έχουμε να φάμε 😛

giannis

Πω πω τέλειο το θέλω.Αλλά θέλλω και αισθητήρες πάνω μας.Όταν τρώμε μπουνιά να πονάμε κιόλας

TheMasterNIK

ωραιο πλακα θα εχει

καλα στο 0:47 την τουμπα πως την κανει

Κώστας Βλαχάκης

TheMasterNIK, ahahahah! Σωστή παρατήρηση. Θα πρέπει να πάρουμε και το Wii Fit για γυμναστική αλλιώς μας βλέπω με εξαρθρώσεις!!!!

Topdim

Μα τι μ@λακ@@ είναι αυτό? Λες και βλέπω θέατρο σκιών είναι.

RED_ODIN-7-

Καλη πρωτοβουλια αλλα θα περιμενα καλυτερη αποδωση , οι κηνησεις μιαζουν πολυ ατζουμπαλες 😛

*>:>>

Ο χαρακτηρας του παιχτη στο παιχνιδι φαινεται οτι εχει καλο στον εγκεφαλο.

giorgio

Kαλά, θα μας τρελλάνουν; εδώ κόντεψε να μου βγει η πίστη και ο ώμος παίζοντας στο wii το Raving Rabbids (σε ένα από τα παιχνίδια πιάνεις μια αγελάδα υποτίθεται από την αλυσίδα και την φέρνεις στροφές γύρω από το κεφάλι σου και μετά την πετάς και όσο πάει πιο μακρυά) Με πονούσαν τα χέρια μου για μια εβδομάδα. Thanks but no thanks αν είναι να πω τον δεσπότη Παναγιώτη.

ΝouSou

Θα προτιμήσω να είμαι αραχτός στον καναπέ και να γυμνάζω τους αντίχειρές μου. : P

nikos

Το παιχνίδι φένεται επιεικός απαράδεκτο. Εκτός και άν το τεράστιο σαλόνι παει δώρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.