Mad Catz M.O.J.O., Διαθέσιμη η νέα κονσόλα Android

Η Mad Catz ανακοίνωσε την διάθεση της μικρο-κονσόλας Android M.O.J.O, η οποία βασίζεται στο Nvidia Tegra 4 T40S SoC με συχνότητα λειτουργίας 1.8GHz και διαθέτει 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου ενώ κάνει χρήση του λειτουργικού συστήματος Android 4.2.2 Jelly Bean, με προεγκατεστημένες τις εφαρμογές Google Play και Nvidia TegraZone.

Η μικρού μεγέθους κονσόλα (για αυτό η Mad Catz την ονομάζει micro-console, επειδή οι διαστάσεις της είναι 130 x 114 x 50 χιλιοστά) προσφέρει WiFi 802.11n, Bluetooth 4.0, μία υποδοχή USB 3.0, μία υποδοχή USB 2.0, έξοδο HDMI, Ethernet 10/100, υποδοχή 3.5 χιλιοστών για ακουστικά και microSD υποδοχή για την επέκταση του αποθηκευτικού χώρου.

Χάρη στο TegraZone μπορείτε να κατεβάσετε παιχνίδια που είναι βελτιστοποιημένα, σύμφωνα με όσα μας λέει η εταιρεία, για το Tegra 4 SoC. Η τιμή της κονσόλας, μαζί με το gamepad είναι 250 δολάρια.

Mad Catz M.O.J.O., Mad Catz M.O.J.O., Διαθέσιμη η νέα κονσόλα AndroidMad Catz M.O.J.O., Mad Catz M.O.J.O., Διαθέσιμη η νέα κονσόλα AndroidMad Catz M.O.J.O., Mad Catz M.O.J.O., Διαθέσιμη η νέα κονσόλα AndroidMad Catz M.O.J.O., Mad Catz M.O.J.O., Διαθέσιμη η νέα κονσόλα Android

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
πανος.λαστ

Με 250 παιρνεις ps3

tech21man

Στο ερεβος και απο μενα. Με πολυ λιγοτερα παιρνεις xbo360 και κανα wii.

arg

Ωραία gadgets. Πλέον δέν μπορώ να ζήσω δίχως Android μέσα μου !!

apostolos

moga pro!!!!35 euros and it makes the same job.have a look

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.