Microsoft: Επιστρέφουν τα games της εταιρείας στο Steam

Η Microsoft προσπαθεί σκληρά με το app store της και οι gamers συχνά αναρωτιούνται γιατί δεν χρησιμοποιεί απλά το Steam, φαίνεται πως εισακούστηκαν όμως μιας και επίσημη δήλωση αναφέρει ότι η εταιρεία δεν έχει τελειώσει με το Steam.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που έδωσε αργά εχθές το βράδυ ο Phil Spencer, ο επικεφαλής του τμήματος Xbox της Microsoft, ανέφερε τα καλύτερα για το Steam λέγοντας οτι βρίσκεται σε μια φανταστική πορεία ανάπτυξης, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι είναι μια τεράστια θετική δύναμη στο χώρο του gaming. Συνέχισε λέγοντας ότι πιστεύει πως σε ένα χρόνο από σήμερα θα είναι πολύ μεγαλύτερο, ενώ σε πέντε θα είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Ο Spencer ανέφερε ότι βλέπει τη Valve – εταιρεία δημιουργός του Steam – σαν ένα σημαντικό ανεξάρτητο software vendor για τα Windows, αλλά και σαν ένα κρίσιμο μέρος στην επιτυχία των Windows όσον αφορά το gaming. Συνέχισε λέγοντας ότι πιστεύει πως η Valve δεν έχει πληγεί από την απουσία των τίτλων της Microsoft μιας και τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά.

Η είδηση όμως ήρθε αμέσως μετά όταν ανέφερε ότι η Microsoft θα δίνει και πάλι τα παιχνίδια της από το Steam. Δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για το ποιους τίτλους θα δούμε στο Steam, ούτε καν για το πότε θα συμβεί αυτό.

Microsoft, Microsoft: Επιστρέφουν τα games της εταιρείας στο Steam

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ανακιν

Όντως τα καλύτερα έχω να πω για το steam

Βαγγέλης

Το steam συμπληρώνει τα κενά του appstore των windows.Είναι πλήρες,εξιδανικευμένο και με καλές προσφορές έχοντας τεράστια λίστα με τίτλους και πολλούς πελάτες.Αν το ενσωματώσει στο xbox one και σε x86 κινητά θα δει ανοδική πορεία η Microsoft και είναι και θετικό να δούμε πραγματικό gaming σε mobile συσκευές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.