Microsoft, Καλωσορίζει τους Αμερικάνους μαθητές στο σχολείο με… δωρεάν Xbox 360

Αν είστε μαθητές στην Ελλάδα, πλέον έχετε ένα ακόμα λόγο να ζηλεύετε τους μαθητές στην Αμερική. Η Microsoft ανακοίνωσε ότι χαρίζει ένα Xbox 360 σε κάθε μαθητή που θα αγοράσει PC με Windows 7 στις ΗΠΑ, ώστε να του δώσει όλα τα εφόδια που χρειάζεται για τη νέα σχολική χρονιά.

Τώρα το πως το Xbox 360 θα βοηθήσει τους μαθητές είναι κάτι που μόνο η Microsoft το ξέρει, αλλά τέλος πάντων. Ανάλογες προσφορές θα γίνουν στον Καναδά και στη Γαλλία. Για την Ελλάδα βέβαια, ούτε λόγος…

, Microsoft, Καλωσορίζει τους Αμερικάνους μαθητές στο σχολείο με… δωρεάν Xbox 360

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
pete

Θέλω και να πάω σχολείο στην Αμερική!!Δεν είναι δίκαιο!

constantine

εγω μαλλον εχω εναν ακομα λογο να μη ζηλευω το αμερικανικο εκπαιδευτικο συστημα
κ οχι δεν εννοω επειδη θα μπορει να θεωρουσα το xbox μαπα σαν κονσολα.
ας ωθουν στην αποβλακωση τα δικα τους παιδια οχι τα δικα μας

geoper2

Καλά την παλεύουνε εκεί στην δύση χαχα οτι ναναι τρελάθηκε το αφεντικό και δίνει τζάμπα.

Κοτσος Τ

εμενα δεν θα με χαλαγε να επαιρνα ενα xbox μαζι με το υπολιγιστη που θα παρω

Γιώργος

Αποβλακωμενεα ξεαποβλακωμενα το συστημα εκπαιδευσης εκει ειναι απειρως καλυτερο και βγαζουν πολυ καλυτερους επιστημονες και γενικα καλυτερους πτυχιουχους σε σχεση με τους δικους μας. Παντως απιστευτη προσφορα και μαλλον θα οδηγησει σε εκρηξη πωλησεων pc και κατέπεκταση Win7 που ειναι και το βασικο εσοδο της εταιριας.

angelos

Κοιτάξτε σαν μαθητής πιστεύω ότι εάν αυτό γυνόταν στην Ελλάδα δεν θα ανοίγαμε βιβλίο ούτε για αστίο. Τώρα το εκπαιδευτικό σύστημα της Αμερικής είναι σαφός καλήτερο από το δικό μας, οπώτε δεν πιστεύω ότι θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στις επιδόσεις των μαθητών, όμως θα δούμε… Αααα και κάτι τέτοια δίνουν τροφή σε κάτι Fox news.

Απόστολος Ν.

Χειρότερο δώρο για την νέα σχολική χρονιά δεν μπορούσαν να τους κάνουν!

θανασης

εγω σαν μαθητης αν μου χαριζαν xbox δεν θα πηγαινα σχολειο
στο δημοτικο ειδικα που δεν περνεις και απουσιες

constantine

@Γιωργος
“Αποβλακωμενεα ξεαποβλακωμενα το συστημα εκπαιδευσης εκει ειναι απειρως καλυτερο και βγαζουν πολυ καλυτερους επιστημονες και γενικα καλυτερους πτυχιουχους σε σχεση με τους δικους μας.”

no offense,αλλα αυτο δεν ισχυει 100%

kokour1986

Οχι φιλε ** geoper2 ** το αφεντικό δέν τρελάθηκε καθόλου….Το αντίθετο θα έλεγα.
Το αυτοκίνητο για να δουλέψει θέλει βενζίνη και η παιχνιδοκονσόλα θελει παιχνίδια…….
Ποιό παιδάκι δεν θα πάρει ενα-δυο παιχνίδια και ενα δέυτερο χειριστήριο???
Για χαζούς τους περνάς???

argiris

@γιωργος…. κανεισ λαθοσ…το συστημα της αμερικης δεν ειναι και απο τα καλυτερα απο οσο ξερω…το αντιθετο μαλιστα…το καλυτερο εκπαιδευτικο συστημα εφαρμοζεται στις σκανδιναβικεσ χωρες και μαλιστα το καλυτερο ειναι της φιλανδιας(δεν το αναλυω γτ βαριεμαι τωρα) .αλλα και οσο αφορα το δικο μας προφανως χωλαινει απο πολλεσ αποψεις αλλα να ξερεις οτι οι γνωσεις που εχουυν οι μαθητεσ που τελειωνουν το λυκειο ειναι πολυ ανωτερες σε βαθμο που πανε τα παιδια σε ξενα πανεπιστημια και τα μαθηματικα τουσ ειναι 2 χρονια πισω.στην αμερικη παιρνουν απολυτηριο και δινουν εξετασεισ σε πραγματα ποθ μαθαινουμε στην 1 λυκειου …αυτα επειδη εχω μια φιλη στην ιδια ηλικια με μενα(β λυκειου) και μαθαινω τι παιζει…Ενταξει απο αποψη υποδομων δεν μπορω να πω κατι,…αλλα γινονται προσπαθειες παρολο που δεν εχουμε τους αντιστοιχους οικονομικους πορους…παντως οσο αφορα το xbox…COOL! :p

vasilis.

Κοροιδευτε Ελληναρες…
Σε αυτο ειμαστε πρωτοι.
Χωρα της ρεμουλας,της τεμπελιας,της λαμογιας,της ημιμαθειας.
Τελευταιοι τεχνολογικα στν Ευρωπη,δεν παραγουμε τιποτα,μονο αυλες υπηρεσιες και δημοσιο.
Αυτοι ειμαστε…και κοροιδευουμε οπως κανουν ολοι οσοι ειναι στην αγνοια.

steve

ώστε να του δώσει όλα τα εφόδια που χρειάζεται για τη νέα σχολική χρονιά
καλο ακουγεται

KostasMi

@vasilis + όσα αντέχεις !
Όταν έχεις δώσει τα φώτα και εσύ ζεις στο σκοτάδι τέτοιες ειδήσεις πρέπει να προκαλούν θλίψη όχι να ξυπνάνε το fan boy μέσα σου !

enigma

Άσχετο με το θέμα: Στην Αμερική το επίπεδο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και συγκεκριμένα για phd είναι ανώτερο και επειδή έχουν πρόβλημα με το επίπεδο των δικών τους προσπαθούν να προσελκύσουν από άλλες χώρες όπως και κάνουν.

Καθηγητής μου (τώρα διδάσκει και σε πανεπιστήμιο της Αμερική) όταν πήγε Αμερική για μεταπτυχιακό την ημέρα πριν πάει να κάνει το πρώτο μάθημα ήταν αγχωμένος γιατί και θα υπήρχε ο παράγοντας της γλώσσας και επειδή φοβόταν ότι θα φανεί το επίπεδο της εκπαιδευσής του. Τελικά δεν σημείωνε τπτ στο μάθημα και όταν τον ρώτησε ο καθηγητής (αφού όλη η τάξη απορούσε) του είπε ότι απλά αυτά τα ξέρει. Αυτά σχετικά με το επίπεδο των φοιτητών στην Ελλάδα και έξω…

Τώρα σαν κίνηση η Microsoft μια χαρά έκανε. Τα παλιά χρόνια σε μας μοίραζαν πατατάκια τσάμπα εκεί παιχνιδομηχανές :p Aν ήταν κίνηση του Υπουργείου Παιδείας της Αμερικής τότε ναι να λέγαμε τι μλκς κάνουν, αλλά είναι μιας εταιρίας που με αυτή την κίνηση κάνει διαφήμηση που της στοιχίζει ελάχιστα σε σχέση με άλλες μεθόδους…

constantine

δεν ειναι τυχαια η φραση “οι ξενοι φοιτητες κρατουν τα αμερικανικα πανεπιστημια”
μονο στον τομεο των υποδομων ειναι μπροστα οι αμερικανοι για ευνοητους λογους.

btw μετα απο μια ερευνα που εγινε οι Ελληνες δουλευουν περισσοτερες ωρες απο τους γερμανους.

αυτα ειναι καθαρος ρατσισμος κ προπαγανδα

Lord

Ξεστοκάρισμα μου κάνει αυτή η κίνηση…

chagg

Δεν πειράζει να μας λείπει το βύσινο, είμαστε που είμαστε με ενα πληκτρολόγιο στο χέρι και ένα chatttt phone δεν θέλουμε άλλη αποβλάκωση. ένα βιβλίο μπορούν να δίνουν δώρο στα παιδιά απο την νέα σχολική χρονία;

Αυτό θα ήταν κέρδος για τα ίδια τα παιδιά και όχι για την Microsoft, apple, google κτλ…

michalis_Mclaren

μονο διάβασμα δεν θα ρίξουν!!! Έχει να πέσει μάχη στα σχολεία με gears of wars 3, Forza Motorsport 3 κλπ που δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανείς με τα μαθήματα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.