Modern Warfare 3, Ο ‘Γ Παγκόσμιος ξεκινά στις 8 Νοεμβρίου

Τα trailers των Call of Duty είναι πάντα απολαυστικά και φαντάζουν βγαλμένα κατευθείαν από το Χόλιγουντ. Ακριβώς αυτό ισχύει και για το νέο, απίθανο trailer του πολυαναμενόμενου Modern Warfare 3, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω.

Το βίντεο μας δείχνει καταιγιστική δράση από περιοχές και σκηνές που δεν είχαμε δει μέχρι τώρα, καθώς και την επιστροφή ορισμένων γνωστών προσώπων. Tα γραφικά του παιχνιδιού είναι εμφανώς ξεπερασμένα, αλλά πλέον έχουμε συμβιβαστεί με το γεγονός ότι τα CoD θα αποκτήσουν νέα engine όταν έρθει η νέα γενιά… Ο ‘Γ Παγκόσμιος ξεκινά στις 8 Νοεμβρίου.

, Modern Warfare 3, Ο ‘Γ Παγκόσμιος ξεκινά στις 8 Νοεμβρίου

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vitkor

Ελα ο Ct. Price.Τελειο φενεται

vaskor

Ειδα στο τρειλερ να γινεται πεσιμο στο Λονδινο.
Μηπως μας λενε κατι?
Πολυ δυνατο φαινεται παντως, ελπιζω να εχει πανω απο 10 αποστολες…

Dimos

Αντε να βγει και στο iPhone…

SpirosK

“Tα γραφικά του παιχνιδιού είναι εμφανώς ξεπερασμένα, αλλά πλέον έχουμε συμβιβαστεί με το γεγονός ότι τα CoD θα αποκτήσουν νέα engine όταν έρθει η νέα γενιά… ”
Σωστός Κώστα , γιατί κάποια παιδιά σε κάποια άλλα forums έλεγαν και κοροδευαν τα γραφικά του battlefield και έλεγαν θα έχει καλύτερα το cod χααχαχαχχαχαχα να γελάνε και οι κότες τώρα .
Battlefield 3 φέτος κύριοι ! πιό φθηνό – καλύτερο απο όλες τις απόψεις και όχι τιμή 50+€ , επίσης υποστήριξη μέχρι 2-3 χρόνια από την ΕΑ ! και ούτε πολλά dlc με μέτριους χάρτες – 15 ευρώ το dlc και άλλα marketing κλεψίματα της activision.

Φιλικά πάντα

christos.9926

to ekana pre-order prin 15 meres… sorry gia ta greeklish alla se afto to pc den exei ellinika

θανασης

το battlefield ποσα modes θα εχει; ποσους χαρτες θα εχει; co-op θα εχει; για θυμηστε μου λιγο γιατι ειμαι ξεχασιαρης. νομιζω πολυ λιγα παντως
MODERN WARFARE 3 ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ

lorentzos

το εχει το πλαίσιο στα 38 μάλλον θα το χτυπήσω!!

lorentzos

λαθος 49,90!! το battlefield εχει 38…

SpirosK

Λοιπόν παίδες ακούστε πώς έχουν τα πράγματα : έχει μεγάλους χάρτες το battlefield 10 φορές ένας χάρτης Call of Duty που κάθε χρόνο βγάζουν ίδιο παιχνίδι με ίδια γραφικά αλλά με άλλη ιστορία (επίσης η αγαπημένη σας activision ήδη σχεδιάζει το επόμενο call of duty οπότε υποστήριξη 1 χρόνο μόνο το mw3) λοιπόν θέλει και σύγκριση η 2 χρόνια υποστήριξη που θα έχει το battlefield και επίσης να πώ εδώ ότι ποτέ δεν έχει βγει beta call of duty μάγκες! Επισης θα έχει coop , θα έχει αρκετούς χάρτες το βασικό παιχνίδι όσους περίπου είχε και το bad company 2 ίσως και λίγο παραπάνω . Επίσης το battlefield δεν απευθύνεται σε “καμένα” 10χρονα , βλέπεις παντού 12χρονα και μη πώ και μικρότερη ηλικία να κάνουν σα τα καμένα με το cod και το cod . Το battlefield 3 έχει 100 φορές καλύτερα γραφικά , είναι ομαδικό παιχνίδι , πιό σοβαρό και πιό μελετημένο σε σχέση με το call of duty , δεν κοστίζει 50αρικό η προπαραγγελία ! κοστίζει 35 ευρώ και επίσης θα δώσει δώρο σε όσους το έχουν προπαραγγείλει το πρώτο dlc . Να συνεχίζω να λέω ότι έχει πάρει πάνω απο 50 βραβεία και επίσης είναι από τα… Συνέχεια »

george barca

παιχνιδαρα,ιδικα τα γραφικα του δε παιζονται.θα το παρο συγουρα

chris0v

μπορει το Battlefield να εχει καλυτερα γραφικα και και και αλλα τo recommended hardware ειναι να μην το πω
https://bf3blog.com/battlefield-3-system-requirements/

Κώστας Βλαχάκης

Έχουμε αναφερθεί και εμείς man https://techblog.gr/videogames/battlefield-3-official-requirements-5211

SpirosK

μμμ πολλά cod fanboys μαζεύτηκαν μμμμμ
τέλος πάντων παίδες ότι θέλετε αγοράστε
πάντως εγώ την απόφαση μου την πήρα Battlefield 3

Κώστα εσύ έχεις παίξει κάποιο από τα 2 ?

Κώστας Βλαχάκης

Ένα PS3 αγόρασα το Φεβρουάριο και το πούλησα προχθές…

alexanderg

Κώστα μήπως ξες εάν μπορεί να παιχτεί το battlefield 3 μπορεί να παιχτεί σε επεξεραστή core two duo 1,8 ghz,κάρτα γραφικών amd hd6670 1gb και ram 2 gb;

Το CoD είναι θεσμός, τελεία και παύλα._

Κι άστε τους άσχετους και τους κομπλεξικούς να ωρύονται!!!

Κώστας Βλαχάκης

alexanderg, διάβασε τα σχόλια εδώ https://techblog.gr/videogames/battlefield-3-official-requirements-5211 και αν δεν σε καλύπτουν άφησε την ερώτηση εκεί, θα σου απαντήσουν τα άλλα παιδιά 😉

george barca

πολυ ωραια γραφικα και απο φυσικοτητα σκιζει αλλα σκοτονεσαι πολυ ευκολα

alexanderg

Τελικά Κώστα με κάλυψε το άρθρο σου για το bf3 αλλά δεν βλέπω να το παίρνω γιατί στο pc μου έχω τα xp ενώ το παιχνίδι αυτο απαιτεί vista και 7.Τουλάχιστον ελπίζω να περιλαμβάνει το mw3 τα xp γιατί αλλιώς βλέπω σύντομα να στέλνω το pc μου για αναβάθμιση.

Γιωργος

προς @SpirosK 1) το στιλ του cod ειναι τετοιο που δεν του επιτρεπει να χρησιμοποιει μεγαλους χαρτες 2) τα γραφικα του ειναι τετοια (μπορει χειροτερα απο του bf ) αλλα καληπτουν τις αναγκες του gamer 3) το mw3 συγκεκριμενα που κοστιζει 49,99 ειναι μια χαρα κανονηκη η αξια του αφου σου δινει 15 multiplayer maps + 15 spec ops maps + τo campaign + και ολα τα αλλα 4)οσο γ’αuτο που λες που καταστρεφονται τα κτιρια μονο στο single player 5) to bf3 (το beta τουλαχιστον) εχει πολλα bugs α) οι χειροβομβιδες μενουν ακινιτες μολις ακουμπισουν καπου β) οι bazukes (rpg και τετοια) ειναι πολυ fake 6) η αγαπημενη μας activision δεν βγαζει beta γιατι ειναι μερος του marketing 7) ναι παραδεχομαι οτι τα CoD απο το 4 και μετα ειναι ολα παρομοια αλλα καποιος καποτε ειχε πει οτι αν κατι ειναι καλο δεν το πηραζεις οπως συμβαινει σχεδον παντα (βλεπε το χειρισμο του gears of war 3) 8) Υπαρχουν πολλα πολεμικα παιχνιδια που ειναι προσομιοτες πολλεμου ( βλεπε arma ) το bf πηγε να κανει το ιδιο αλλα δεν τα εχει καταφερει μεχρι στιγμης το CoD απο την αλλη εχει φτιαξει ενα παιχνιδι που μπορει να μην ειναι ρεαλιστικο… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.