Πρώτη γεύση από τη νέα ταινία Mortal Kombat;

Ένα εκπληκτικό – αλλά και μυστηριώδες – βίντεο έχει κάνει την εμφάνισή του στο ίντερνετ τις τελευταίες ώρες και όπως φαίνεται έχει ενθουσιάσει τους απανταχού gamers ανά τον κόσμο. Πρόκειται για ένα δείγμα από το όραμα που έχουν οι δημιουργοί της νέας ταινίας Mortal Kombat, την οποία σύμφωνα με φήμες έχει στα σκαριά η Warner, παράλληλα με το επόμενο παιχνίδι.

Αν τελικά η ταινία υιοθετήσει το στιλ και το ύφος του βίντεο, κάτι που ευχόμαστε να γίνει, η νέα μεταφορά του Mortal Kombat στη μεγάλη οθόνη θα είναι φοβερά βίαιη και σκοτεινή, όπως πρέπει δηλαδή. Δείτε και τρελαθείτε!

, Πρώτη γεύση από τη νέα ταινία Mortal Kombat;

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Eaglenik

Τελειο 😀

*>:>>

Γιατι το Kombat ειναι γραμμενο με K αντι για C ??

panagiotisXII

Κορυφαιο. Μακαρι να ειναι αληθεια γιατι η πρωτη ταινια ηταν σουπερ.

enigma

Αν και άργησαν να βγάλουν ταινιά μιας και παλιά ήταν που έπαιζε πολύ ο τίτλος του mortal combat. Πάντως οφείλανε την αποκατάσταση του scorpio που στο παιχνίδι ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές και στην 1η ταινία απλά ένας κομπάρσος για την δυναμική του…Και η ταινία ακολουθεί το πρότυπο του dark knight…Μάκαρι δλδ…

Κωνσταντίνος Κ

Θα μπιπ και θα δέρνει η ταινία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θοδωρής

Αναφερει κατι για τον Raiden και δε το ακουσα?
Αυτος κι αν ηταν βασικος ηρωας στο παιχνιδι!

BLADE

paidia mpika sto imdb k den vlepo pouthena na iparxei kati tetoio
ena vrika pou leei oti tha ginei to 2013

ΝouSou

+10 για τον scorpion

@*>:>>
Ολα τα C στο MK που προφέρονται -κ- πχ (c)ookies (c)ommon κλπ έχουν αντικατασταθεί με το Κ.

RED_ODIN-7-

Ωραιο τρειλερ αλλα δυστηχως δεν μου θυμηζει MK , τουλαχιστον ας κρατισουν τα τυπικα , δηλαδη ελεος ο Μπαρακα με μαυρος με μαλλια και μαλιστα ραστα LOL !!!!!!!

provelinos

auto to link den exei pei pou8ena kai kanei oti einai gia tainia…malista eipan oti borei na einai kai gia kainourgio game…den uparxei anakinwsh gia tainia…dustixws

RED_ODIN-7-

Τωρα που το σκεφτομαι αφου δεν τους καθονται τα action flims γιατη δεν κανουν καμια animated οπως εκαναν και με το Final Fantasy ???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.