Mortal Kombat X: Επίσημο launch trailer πριν την 14η Απριλίου [video]

Το επίσημο λανσάρισμα του Mortal Kombat X έρχεται σε μια εβδομάδα ακριβώς και πριν από αυτό οι απανταχού gamers μπορούν αν απολαύσουν το επίσημο launch trailer του παιχνιδιού. Το trailer σκηνοθετήθηκε από τον Shavo Odadjian μπαστίστα των System Of A Down.

Το “Chop Suey”, επίσης των System of a Down συνοδεύει τέλεια το επίσημο trailer.

Με το πολυαναμενόμενο Mortal Kombat 10 έτοιμο για μάχη, πλέον γνωρίζουμε όλους τους χαρακτήρες του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, το Mortal Kombat 10 περιλαμβάνει τους εξής 29 χαρακτήρες: Cassie Cage, D’Vorah, Ermac, Ferra/Torr, Goro (προπαραγγελία), Jacqui Briggs, Jax, Johnny Cage, Kano, Kenshi, Kitana, Kotal Kahn, Kung Jin, Kung Lao, Liu Kang, Mileena, Quan Chi, Raiden, Reptile, Scorpion, Shinnok, Sonya Blade, Sub-Zero, Takeda, Tanya (DLC), Tremor (DLC), Jason Voorhees (DLC), Predator (DLC). Το Mortal Kombat 10 κυκλοφορεί 14 Απριλίου για PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 και PC.

Μέχρι τότε δείτε το video:

mortal combat x launch trailer, Mortal Kombat X: Επίσημο launch trailer πριν την 14η Απριλίου [video]

Πηγή:1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
μαρια

ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα οι soad. Μπράβω Shavo αν και θα προτιμούσα άλλο τραγούδι για το συγκεκριμένο παιχνίδι για παράδειγμα τους slipknot ή πολύ πιο σκληρό συγκρότημα τους behemov. Μακάρι οι soad να είναι ξανά μαζί και να δώσουν καμία συναυλία και εδώ!

Techfan

Είμαι μεγάλος fan του MK, από μικρό παιδί, ελπίζω να βγεί και στο android, γιατί με το sony xperia z1 που έχω παίζει ακόμα και το DH5 (dungeon hunter5), με τα εκπληκτικά γραφικά χωρίς κανένα πρόβλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Mortal Kombat

Το Mortal Kombat γιορτάζει 30 χρόνια fatalities

Tην 30η επέτειο της θρυλικής σειράς παιχνιδιών Mortal Kombat γιορτάζουν ο συνδημιουργός Ed Boon και τα NetherRealm Studios.

Games Call of Duty Candy Crush Saga FIFA

Τα 50 κορυφαία video games με βάση τα έσοδα παγκοσμίως

Είναι πολλά τα λεφτά. Δείτε ποια είναι τα 50 κορυφαία video game, με βάση τα έσοδα, που είχαν οι εταιρείες τους όλα αυτά τα χρόνια.

Games Mortal Kombat

Η NetherRealm υπόσχεται πως το επερχόμενο Mortal Kombat 11 δεν θα απογοητεύσει στο PC

Μετά την πρόσφατη δημοσίευση ενός απόλυτα hardcore βίντεο προεπισκόπησης του παιχνιδιού, η NetherRealm Studio η οποία εργάζεται σκληρά για την καινούρια κάθε φορά έκδοση, σχεδίασε μια μικρή διαφημιστική εκστρατεία για την κυκλοφορία του Mortal Kombat 11.

Games Mortal Kombat

Mortal Kombat X: Αποκαλύφθηκε το επίσημο Story Trailer [video]

Αποκαλύφθηκε το επίσημο Story Trailer του Mortal Kombat X στο οποίο αποκαλύπτονται νέοι χαρακτήρες και λεπτομέρειες για την ιστορία του παιχνιδιού. Επικεντρώνεται στην επόμενη γενιά χαρακτήρων η οποίοι έρχονται να πολεμήσουν ενάντια στην Mileena. Μεταξύ των χαρακτήρων είναι η Jacqueline Briggs, κόρη του Jax, ο γιoς του Kenshi, Takashi Takeda και ο Kung Jin, απόγονος […]