10 παιχνίδια φέτος για το motion controller του PS3

Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές από την Ιαπωνία, η Sony θα διαθέσει 10 παιχνίδια φέτος για το motion controller του PS3. Ανάμεσα σε αυτά θα είναι sports games, καθώς και – κρατηθείτε – παιχνίδια ανατροφής κατοικιδίων. Καταλαβαίνετε τι μας περιμένει. To νέο χειριστήριο πλέον αναμένεται το φθινόπωρο, μετά και την πρόσφατη αναβολή της κυκλοφορίας του. Τελευταία ακούγεται ότι το περιφερειακό θα ονομάζεται Arc.

, 10 παιχνίδια φέτος για το motion controller του PS3

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Costas Gheraniou

Πολλά ακούμε λίγα βλέπουμε….

giorgio

Αν είναι αυτό το κοντρόλ, προβλέπω να πέσει πολύ γέλιο. Πρώτον γιατί από μόνο του θυμίζει κάτι άλλο και δεύτερον γιατί από μόνο του (επίσης) είναι χαζό!

Ολόκληρη Sony, να χαρώ design!

Κώστας Βλαχάκης

giorgio, μέχρι να κυκλοφορήσει τον επόμενο χειμώνα, μπορεί να έχει αλλάξει το design. Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι στο πόσο καλό θα είναι στην αλληλεπίδραση games με τον χρήστη και δεν περιμένω να κάνει λάθη η Sony.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation3

PlayStation3, Έχει πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια τεμάχια

Η Sony Computer Entertainment (SCE) ανακοίνωσε πρόσφατα ότι οι πωλήσεις του συστήματος ψυχαγωγίας PlayStation3 ξεπέρασαν το ορόσημο των 50 εκατομμυρίων τεμαχίων σε ολόκληρο τον κόσμο την 29η Μαρτίου του 2011. Η SCE ανακοίνωσε επίσης ότι οι πωλήσεις του PlayStation Move ξεπέρασαν τα 8 εκατομμύρια τεμάχια παγκοσμίως στις 3 Απριλίου.

Games PlayStation3 PS3 Sony

PS3 vs. Hackers, H Sony αποκτά πρόσβαση στα στοιχεία όσων επισκέφθηκαν το site του Geohot

H δικαστική μάχη μεταξύ της Sony και του Geohot συνεχίζεται. Η νεότερη εξέλιξη αφορά την απόφαση του δικαστή να επιτρέψει στη Sony να αποκτήσει πρόσβαση στα στοιχεία όσων έχουν επισκεφθεί το site του γνωστού χάκερ τα τελευταία δύο χρόνια (θα ψάξουν και τους υπόλοιπους που το επισκέφθηκαν για το iPhone;!).

Gear Gadgets PlayStation3

PS3 SoundBar, Ηχόμπαρα για το αγαπημένο σας PlayStation3

Η Sony κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα ένα νέο σύστημα surround ήχου για το PS3, ονόματι PS3 Sound Bar. Το PS3 Sound Bar από ένα μπροστινό ηχείο παράγει πολυκάναλο ήχο που σας έρχεται από όλες τις κατευθύνσεις, δίνοντάς σας την εντύπωση ότι βρίσκεστε μέσα στο παιχνίδι ή την ταινία.

Games 3D TV PlayStation3

Το PS3 ξεκινά το ταξίδι του στον κόσμο του 3D gaming

Σήμερα η Sony γράφει ιστορία, καθώς θα διαθέσει τα πρώτα 3D παιχνίδια στο PlayStation Store. O λόγος για τα – γνωστά εδώ και καιρό – WipEout HD, SuperStardust HD, PAIN (περιλαμβάνει δύο νέα modes) και το demo του MotorStorm: Pacific Rift. Μπορείτε να τα τσιμπήσετε και τα τέσσερα μαζί σε πακέτο με τιμή €29.99, ενώ […]