NASA Astronaut: Moon, Mars and Beyond, Προχωράει η ανάπτυξη του MMO game

Κάπου εκεί πίσω το 2009 υπήρξαν σχέδια για το πρώτο MMO game της NASA, ναι της Εθνικής Υπηρεσίας Αεροναυτικής και Διαστήματος. Φαίνεται όμως ότι οι περικοπές στην χρηματοδότηση από την αμερικάνικη κυβέρνηση δεν άφησαν χώρο φυσικά ούτε και για το game. Σήμερα όμως το MMO με τίτλο Astronaut: Moon, Mars and Beyond επανέρχεται στην επικαιρότητα.

Μέσα από την ιστοσελίδα Kickstarter όπου παρουσιάζονται καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα, ζητούνται ιδιώτες επενδυτές για να χρηματοδοτήσουν την ανάπτυξη του παιχνιδιού και να γίνει πραγματικότητα. Η υπόθεση του παχνιδιού θα εξελίσσεται το 2035 και εσείς θα πρέπει να αποκαλύψετε μυστικά για μια απειλή εναντίον του πολιτισμού μας. Θα πρέπει να δημιουργήσετε την ομάδα σας και να κατασκευάσετε τη διαστημική βάση από όπου θα πραγματοποιείτε τις εξορμήσεις σας στο διάστημα.

, NASA Astronaut: Moon, Mars and Beyond, Προχωράει η ανάπτυξη του MMO game
, NASA Astronaut: Moon, Mars and Beyond, Προχωράει η ανάπτυξη του MMO game

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nik

Πολύ ενδιαφέρον!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Internet NASA Twitter

H NASA αποχαιρετά με μία ιδιαίτερη φωτογραφία τον Πελέ

Σαν “βόμβα” έσκασε η είδηση για τον θάνατο του Πελέ, που συγκλόνισε ολόκληρο τον πλανήτη, με τη NASA να τον αποχαιρετά με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο.

Business featured NASA

Artemis I: Η NASA ολοκλήρωσε με επιτυχία την αποστολή της

Το διαστημόπλοιο Orion της NASA επέστρεψε στη Γη, oλοκληρώνοντας με επιτυχία την αποστολή Artemis I μετά από περισσότερες από 25 ημέρες στο διάστημα.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.