H Nintendo κάνει την αλλαγή με τα ολοκαίνουρια 3DS και 3DS XL

Η Nintendo ανακοίνωσε τις ανανεωμένες φορητές κονσόλες 3DS και 3DS XL κάνοντας τη μεγάλη ανανέωση του Nintendo 3DS. Οι νέες εκδόσεις φέρνουν πολύ σημαντικές βελτιώσεις και θα αντικαταστήσουν τις τωρινές εκδόσεις. Μία από τις προσθήκες είναι το δεύτερο joystick, που ονομάζεται C-stick και είναι πάνω δεξιά.

Η εργονομία ενός τέτοιου μικρού joystick είναι αμφισβητήσιμη, αλλά σίγουρα θα είναι χρήσιμο σε κάποια παιχνίδια όπως το Monster Hunter.

Τα νέα μοντέλα θα έχουν επίσης 2 επιπλέον κουμπιά στο πίσω μέρος τα οποία θα ονομάζονται ZL και ZR. Η οθόνη μπορεί πλέον να προσαρμόζει την φωτεινότητα αυτόματα και έχει καλύτερο 3D αφού χρησιμοποιεί την μπροστινή κάμερα για να εντοπίζει τη θέση του προσώπου του χρήστη.

Επίσης έχει ανανεωμένη CPU η οποία κάνει το scroll down στο UI πολύ γρήγορο. Η RAM είναι τώρα η διπλή καθώς από 128MB θα γίνει 256MB. Επιπλέον έχουμε την προσθήκη NFC συνδεσιμότητας, η οποία θα σου επιτρέπει, εκτός των άλλων, να ακουμπάς τα Amiibo toys κατευθείαν πάνω στην συσκευή ώστε να τα αναγνωρίζει. Το slot για τις κάρτες των παιχνιδιών μεταφέρθηκε στο κάτω μέρος. Η υποδοχή για SD Card έδωσε την θέση της σε microSD υποδοχή που βρίσκεται κάτω από το cover για την μπαταρία.

Τέλος το νέο 3DS έχει μεγαλύτερη οθόνη από τον προκάτοχό του καθώς μεγάλωσε από τις 3.5 ίντσες στις 3.88 ίντσες. Τα κουμπιά θα είναι πολύχρωμα ώστε να θυμίζει το Ιαπωνέζικο Super Famicon controller. Η οθόνη του 3DS XL θα παραμείνει στο ίδιο μέγεθος.

Το νέο 3DS τιμολογείται περίπου στα 154 δολάρια και το 3DS XL στα 181 δολάρια και θα είναι διαθέσιμα στην Ιαπωνία στις 11 Οκτωβρίου.

nintendo 3ds xl, H Nintendo κάνει την αλλαγή με τα ολοκαίνουρια 3DS και 3DS XL

nintendo 3ds xl, H Nintendo κάνει την αλλαγή με τα ολοκαίνουρια 3DS και 3DS XL

nintendo 3ds xl, H Nintendo κάνει την αλλαγή με τα ολοκαίνουρια 3DS και 3DS XL
nintendo 3ds xl, H Nintendo κάνει την αλλαγή με τα ολοκαίνουρια 3DS και 3DS XL

nintendo 3ds xl, H Nintendo κάνει την αλλαγή με τα ολοκαίνουρια 3DS και 3DS XL
Πηγή: 1,2

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
geraldo.aliai

Για το Nintendo έχω να πω τα καλύτερα λόγια να φανταστείτε έχω το Dsi απο το 2008 και δουλεύει ακόμα όπως την πρώτη μέρα και σήμερα, είναι η τέλεια φορητοί κονσόλα για παιδιά, τα παιχνίδια super mario και pokemon είναι απλά τελεία δεν γίνετε να τα περιγράψω. Το 3ds ώμος δεν μου αρέσει τα 3D γραφικά σε κουράζουν καθώς επίσης και τα γραφικά του, δεν λέω ωραίο το και αθάνατο και ένα απο τα αγαπημένα μου παιχνίδια το super mario αλλά πρέπει να γίνει κάτι με τα γραφικά δεν γίνετε να δίνεις ποια το 2014 γύρω για 170 ευρώ για την κονσόλα και 40 ευρώ για το παιχνίδι ενώ πλέον μπορείς να βρεις πολύ καλά παιχνίδια δωρεάν στα store των smartphone όπως π.χ το παιχνίδι Swordigo.

Tony Cool

Εξαιρετικές οι ‘νεες’ κονσόλες και καλοδεχούμενες όλες οι βελτιώσεις, αλλά κατά τη γνώμη μου μεγάλο foul το ότι θα βγουν κάποια παιχνίδια αποκλειστικά για αυτές.

Steve

Για τώρα θα έχει κάποια αποκλειστικά παιχνίδια ενώ στη συνέχεια αποκλειστικά σε αυτή τη κονσόλα θα είναι οι μεγάλοι τίτλοι π.χ. Pokemon, Zelda κτλ. Τώρα που το σκέφτομαι το παλιό 3DS κράτησε 3 χρόνια οπότε ok κάποτε θα πρέπει να ανανεώνουν και αυτοί τις κονσόλες τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.