Νέα Nintendo 3DS και 3DS XL, έρχονται Ευρώπη 13 Φεβρουαρίου

Πέρσι η Nintendo έκανε τα αποκαλυπτήρια στα νέα Nintendo 3DS και Nintendo 3DS XL τα οποία ήταν διαθέσιμα μόνο στην Ιαπωνία. Σήμερα ανακοίνωσε όμως ότι επιτέλους θα έρθουν σε Ευρώπη και Αμερική από 13 Φεβρουαρίου. Στην Αμερική θα πάει το Nintendo 3DS XL με τιμή στα 199.99 δολάρια ενώ στην Ευρώπη θα έρθουν και τα δύο μοντέλα, αλλά δεν ανακοινώθηκε τιμή.

Τα νέα 3DS και 3DS XL βγαίνουν 13 Φεβρουαρίου, ταυτόχρονα με τα Zelda: Majora’s Mask 3D και Monster Hunter 4 Ultimate. Έχουν 1,2 φορές μεγαλύτερη οθόνη, νέα κουμπιά ZL/ZR και μοχλό C, δυνατότερο επεξεργαστή για πιο γρήγορο κατέβασμα και φόρτωση, πιο σταθερό 3D και ενσωματωμένη τεχνολογία NFC για αλληλεπίδραση με amiibo. To νέο 3DS XL υπάρχει σε μαύρο και μπλε χρώμα, ενώ το νέο 3DS υπάρχει σε μαύρο και άσπρο χρώμα αλλά δέχεται και διαφορετικές πλάκες κάλυψης.

Επίσης το νέο 3DS XL θα είναι διαθέσιμο και σε ειδική έκδοση με προεγκατεστημένο το Zelda: Majora’s Mask 3D και με εμφάνιση εμπνευσμένη από το παιχνίδι, αλλά και σε ειδική έκδοση με προεγκατεστημένο το Monster Hunter 4 Ultimate και με εμφάνιση εμπνευσμένη από το παιχνίδι.


nintendo 3ds xl europe, Νέα Nintendo 3DS και 3DS XL, έρχονται Ευρώπη 13 Φεβρουαρίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos K

Ανυπομονώ να δοκιμάσω τις καινουριες κονσόλες. Όλες οι αναφορές λένε πως το 3D είναι τρομερά βελτιωμένο, και δεν σπάει εύκολα όπως στα μοντέλα που κυκλοφορούν τώρα.

Yiannis

Το έχω εδώ και 5 μέρες και μπορω να πω ότι…. Το νέο 3DS XL ειναι η τέλεια φορητή παιχνιδομηχανή … Το 3D δεν σε ζαλίζει και μπορείς να έχεις μεγάλη ελευθερία κινήσεων χωρίς να χάνει το εφέ , το επιτυγχάνει με το infrared tracking .
Το έξτρα (αναλογικό στικ) δεν το δοκίμασα ακόμα λόγο μη υποστηρίξεις απο παιχνίδι . Αλλά ειναι σε αίσθηση σαν τα στικ που έχουν τα φορητά της IBM.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.