New Super Mario Bros Wii, Gameplay video

Η Νintendo έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο, φανταστικό gameplay video του New Super Mario Bros Wii. Δεν έχει νόημα να πούμε και πολλά. Το platforming και η μαγεία της Νinty σε όλο τους το μεγαλείο. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην συνεργασία μεταξύ των τεσσάρων παικτών, οι οποίοι ελέγχουν τον Mario, τον Luigi και τους δύο Toads αντίστοιχα. Το New Super Mario Bros Wii κυκλοφορεί στις 20 Νοεμβρίου και είναι χαλαρά το πιο αναμενόμενο παιχνίδι του Wii για φέτος. Δείτε το βίντεο.

, New Super Mario Bros Wii, Gameplay video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured Nintedo Nintendo Switch

Nintendo Switch eShop: Επιστρέφει μετά από τις διακοπές λειτουργίας του την ημέρα των Χριστουγέννων

Καθώς τα παιδιά και οι ενήλικες χάζευαν στο Nintendo eShop, ανυπόμονοι να ξοδέψουν τις δωροκάρτες που βρήκαν στις κάλτσες τους, αυτός ο ενθουσιασμός χάλασε γρήγορα από ένα μήνυμα σφάλματος eShop.

Games Nintedo Nintendo Switch

Nintedo Switch: Χαμηλές προβλέψεις πωλήσεων λόγω της παγκόσμιας έλλειψης τσιπ

Η Nintendo είχε ένα σχετικά ήσυχο τρίμηνο για τις πωλήσεις του Switch, με 3,83 εκατομμύρια μονάδες να αποστέλλονται μεταξύ του Ιουλίου και του Σεπτεμβρίου.

Games Nintendo Wii

Modder κατασκεύασε ένα Nintendo Wii στο μέγεθος του Game Boy

Το αποτέλεσμα ονομάζεται WiiBoy Color, το οποίο δημιουργήθηκε από μητρική του Wii, χειριστήριο του GameCube και οθόνης 3,5 ιντσών 480p.

Games Call of Duty Candy Crush Saga FIFA

Τα 50 κορυφαία video games με βάση τα έσοδα παγκοσμίως

Είναι πολλά τα λεφτά. Δείτε ποια είναι τα 50 κορυφαία video game, με βάση τα έσοδα, που είχαν οι εταιρείες τους όλα αυτά τα χρόνια.