Νέο Xbox το 2010, Ναι ή όχι;

Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, η ερώτηση στον τίτλο του νέου είναι ρητορική και δείχνει τον εκνευρισμό μου, φαντάζομαι και τον δικό σας, σχετικά με τις φήμες που θέλουν τη Microsoft να κυκλοφορεί νέο Xbox σε περίπου ένα χρόνο από τώρα. Χθες το 1UP ανέφερε ότι, σύμφωνα με πηγές του, το φθινόπωρο του 2010 θα κυκλοφορήσει το νέο Xbox και θα έχει ενσωματωμένη την τεχνολογία του Project Natal, ενώ όσον αφορά το hardware, θα αποτελεί μια εξέλιξη του 360.

Σήμερα τρία άλλα ξένα sites διέψευσαν την παραπάνω φήμη…
Το μεν Eurogamer μίλησε με πηγές κοντά στην Microsoft, οι οποίες χαρακτήρισαν αυτά που ακούγονται «ανοησίες», ενώ ο ίδιος ο Aaron Greenberg, product manager του Xbox, διαβεβαίωσε ότι όλοι οι κάτοχοι Xbox 360 θα μπορούν να απολαύσουν το Project Natal.

Το TeamXbox με τη σειρά του αναφέρει ότι το νεό Xbox αργεί ακόμα και θα χρησιμοποιεί «full HD stereoscopic 3D» τεχνολογία, παρόμοια με τα 3D σινεμά, οπότε θα πρέπει να έχουν διαδωθεί αρκετά και οι ανάλογες τηλεοράσες.

Τέλος, σύμφωνα με πηγές του VG247, η Microsoft όντως έχει στα σκαριά μια νέα έκδοση του Xbox 360, όμως αυτή θα έχει απλά διαφορετική εμφάνιση. Δηλαδή μιλάμε για κίνηση ανάλογη με αυτήν της Sony, όταν έβγαλε τα PSone και PStwo. Παρόλα αυτά, με την κυκλοφορία του Project Natal, αναμένεται να γίνουν αλλαγές στο Xbox brand για ευνόητους λόγους.

Κουραστήκατε; Kι εμείς το ίδιο. Το σημαντικό είναι ότι όταν κυκλοφορήσει το Project Natal, δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε νέα κονσόλα για να το χρησιμοποιήσετε. Τώρα, ως προς το τρίτο Xbox, όσο πιο αργά έρθει, τόσο το καλύτερο για όλους.

Πηγή: Game 2.0

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος Κουφουδάκης

Πάντως απλά για το αρχείο(απ’ότι έχω διαβάσει)η αντίπαλος εταιρία Sony σκοπεύει να βγάλει το PS4 κατά το 2014…οπότε λογικά ή πιο πριν λίγο θα βγει κανα Xbox720(έτσι λένε ότι θα λέγεται) ή την ίδια χρονιά! 🙂

isidorosr20595

Μα τί παραπάνω να βάλει η SONY; Ειδικά στο PS Slim τα έβαλε όλα!
Δεν υπάρχει κάτι άλλο(για παιχνιδομηχανή).
Το Xbox έχει κάποιες ατέλεις(Wi-Fi κ.α.)
Το “Συντάκτης: *Guest blog post.” τί είναι;

Κώστας Βλαχάκης

isidoros20595, Guest blog post σημαίνει ότι το κείμενο δεν το έχουμε γράψει εμείς, το έχουμε πάρει από άλλη πηγή. Στην συγκεκριμένη περίπτωση από το Game 2.0 🙂

isidorosr20595

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Δικό σου δεν είναι και το Game 2.0;
Πάντως μπράβο για τις σελίδες σου!Ειλικρινά, αυτή είναι μία από πιό όμορφες που έχω δεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games Microsoft Xbox

Η Microsoft απαγορεύει τα ‘μη εξουσιοδοτημένα’ χειριστήρια και αξεσουάρ τρίτων για το Xbox

Η Microsoft αποφάσισε να αναλάβει δράση και έχει αρχίσει να απαγορεύει χειριστήρια και αξεσουάρ Xbox τρίτων.