Φήμες βόμβα: Next-gen Xbox και PlayStation το… 2012;!

Αυξάνονται και πληθύνονται oι ενδείξεις για έλευση των next-gen συστημάτων των Μicrosoft και Sony πιο σύντομα από ότι περιμένουν οι περισσότεροι. Σύμφωνα με το αξιόπιστο Edge, εταιρίες ήδη έχουν στην κατοχή τους «target» hardware βασισμένο στις προδιαγραφές του νέου Xbox, ενώ πριν το τέλος της χρονιάς θα λάβουν γνήσια devkits της κονσόλας, με τα σημάδια να δείχνουν κυκλοφορία στο τέλος του 2012.

Παράλληλα, τουλάχιστον ένα βασικό στούντιο της Sony έχει σταματήσει να ασχολείται με το PS3 και έχει επικεντρωθεί εξ ολοκλήρου στο PS4, ενώ έχει ανάμιξη και στην ανάπτυξη της τεχνολογίας γραφικών του νέου PlayStation. Αν ισχύουν αυτά, που προς το παρόν είναι φήμες και τίποτα περισσότερο, είναι προφανές πως τόσο η Microsoft, όσο και η Sony, αυτή τη φορά δεν σκοπεύουν να αφήσουν η μία την άλλη να… αλωνίζει χωρίς ανταγωνισμό για πολύ καιρό. Φαντάζεστε να έχουμε κυκλοφορία τεσσάρων νέων συστημάτων – Sony PlayStation Vita συν τα τρία next-gen – μέσα στο 2012; It’s the end of the world as we know it!

, Φήμες βόμβα: Next-gen Xbox και PlayStation το… 2012;!

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος

Καλο ακουγεται αλλα θα προτιμουσα να τα βγαλουν Q3 ή Q4 του 2013.. το PS3 ειδικα εχει ακομα ψωμι να δωσει.. και ελπιζω οι επομενες κονσολες να μην χαλανε τοσο ευκολα…λες και ειναι με ημερομηνια ληξης, για να τσιμπαμε καινουργιες ξανα κ ξανα. παντως η sony στανταρ θα διαφημισει κατι βασισμενο στο 3D μιας και το Promo_ταρει σαν τρελη.

dimitris7

για εμας τους xboxαδες καλα νεα γιατι εχουν περασει πολλα χρονια απ οταν πρωτοβγηκε.γι αυτους που εχουν ps3 οχι και τοσο.ειναι σχετικα νεο ακομα

fred

τωρα που το ps3 μου τα εφτεισε να δω τι θα παρω αν βγουνε σε 1 χρονο καινουρια μηχανηματα.μου φαινεται οτι τα ps3 εχουν ημερομηνια ληξης. το εχω 4+ χρονια.πριν 2 μηνες αλλαξα ματακι κ εδω κ 15 μερες εκλεισε κ δεν ξανανοιξε

Deo Domuique

Ας βγάλουν αύριο κιόλας κι όπως θέλει τις παίρνει. Το θέμα είναι πως κυριολεκτικά κρατούν την τεχνολογία του παιχνιδιού πίσω. Κι αυτοί που έχουν υπολογιστή, λόγω του ότι είναι μειοψηφία, αναγκάζονται να παίζουν ότι νάναι λόγω του ότι το Xbox επί παραδείγματι, δεν… Δεν τραβάει παραπάνω. Τα ίδια φυσικά και για το PS3.

Δημήτρης

Κρατούν την τεχνολογία του gaming πίσω ? Για να δει κάποιος στο PC τα γραφικά που βλέπω εγώ στο Skyrim στο PS3 πρέπει να έχει Hign End Μηχάνημα 1800+ ευρώ … Πόσοι νομίζεις έχουν τέτοια μηχανήματα ?

Επίσης να σου θυμίσω ότι εδώ και 2 χρόνια οι περισσότερες εταιρείες game developing κάνω develop για τις κόνσολες και απλά προχωράνε και σε Port της έκδοσης για XBOX 360 σε PC ?

To PC gaming πεθαίνει μέρα με τη μέρα και το ΜΟΝΟ που για την ώρα το κρατάει ζωντανό είναι τα MMORPG .

Πριν τα μέσα του 2013 δεν πιστεύω ότι θα δούμε καινούργιες κόνσολες για 3 λόγους:
1) Οικονομική κρίση
2) Καμιά εταιρεία δεν θα βιαστεί να βγάλει κόνσολα στην αγορά χωρίς να την τεστάρει πλήρως και χωρίς να βεβαιωθεί ότι θα μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στο χρήστη
3) Και στο XBOX (Kinect) και στο PS3 (move + 3d) πρόσφατα εμφανίστηκαν νέες “τεχνολογίες” οι οποίες – εικάζω – ότι πρώτα θα δοκιμαστούν 1,5 -2 χρόνια να δουν πως πάνε σε αυτές τις κόνσολες πριν βγάλουν τις επόμενες (οι οποίες θα τις έχουν από την αρχή)

Razor

Καλα δημητρης κοψε κατι.

Και αυτο που λεει και πιο πανω φιλος λες και εσυ με αλλα λογια, το pc gaming πεθαινει γιατι βγαινουν ports παιχνιδιων για hardware 6 γενιες πισω.

Το ps3 εχει μια 6800 με 48 generic shades σε λιγα και τα κινητα θα την ξεπερασουν.

vaggelis

Ρε παιδιά Σκεφτομαι να παω και να αγορασω το xbox slim τα χριστουγεννα..να παω να το παρω η θα κανω μαλα**α γιατι αυτα τωρα ειναι μονο φημες μην χασω 300 ευρω στο ετσι..

bonamin

Εγώ πάντως σαν κάτοχος και των τεσσάρων πλατφορμών ( PC, PS3, XBOX 360, Wii ) έχω να πώ πως καλά θα κάνουν μες στις γιορτές του 2012 να βγάλουν κάτι νέο γιατί τα παλιά δεν τραβάνε άλλο…!!

Όσο για το αν χρειάζεσαι πολλά λεφτά για PC Gaming, είναι σχετικό…

Τώρα έπειτα από 4-5 χρόνια, για να δεις γραφικά επιπέδου PS3, ή 360 δεν χρειάζεσαι ΚΑΝ 800 ευρώ…! Καν… και λέω πάρα πολλά… Με 500 ευρώ παίρνεις pcάκι που πατάει στο λαρύγγι όλες τις κονσόλες.

ΑΛΛΆ… οι κονσόλα έχει άλλη χάρη… Δεν θα κάτσω όμως να την αναλύσω τώρα…!
Γι αυτό και αγόρασα και τις 4 πλατφόρμες….! Γιατί κάθε μία έχει τα υπέρ και τα κατά…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games PlayStation PlayStation 4 PlayStation 5

Playstation 2023 Wrap-Up: Αναδρομή στη gaming χρονιά σας και δωράκι από τη Sony

Το Playstation Wrap-Up 2023 της Sony είναι πλέον διαθέσιμο, με την εταιρεία να κάνει και ένα δωράκι στους παίκτες της.