Ninja Spinki Challenges: Ο δημιουργός του Flappy Bird “ξαναχτυπά”

Το Flappy Bird λίγο πολύ είναι γνωστό σε όλους μας. Πρόκειται για το mobile game που κυκλοφόρησε το 2013, στόχος ήταν να ελέγξεις ένα πουλί και να παίξεις όσο περισσότερο γίνεται χωρίς αυτό να ακουμπήσει στα εμπόδια που εμφανίζονταν.

Το παιχνίδι φαινομενικά ήταν πολύ απλό, αλλά χαρακτηρίστηκε από την ενοχλητική δυσκολία του, η οποία σε έκανε να θέλεις να παίξεις περισσότερο. Σε αυτό συνέβαλε και το γεγονός ότι δεν υπήρχε κάποιο τέλος, απλά σκοπός ήταν να φτάσεις όσο πιο μακριά γίνεται.

Όπως είπαμε κυκλοφόρησε το 2013, αλλά το 2014 έγινε εξαιρετικά δημοφιλές. Τέλη Ιανουαρίου του 2014 έγινε το free game με τα περισσότερα downloads στο App Store. Την περίοδο εκείνη ο δημιουργός του ισχυριζόταν ότι το Flappy Bird είχε κέρδη 50.000 δολαρίων την ημέρα. Ωστόσο, ο ίδιος αποφάσισε να το αποσύρει καθώς αποδείχθηκε ιδιαίτερα εθιστικό.

Αρχικά είναι πολύ εύκολο να παίξεις μέχρι να κολλήσεις και στη συνέχεια γίνεται εξαιρετικά δύσκολο. Κάθε mini-game έχει 2 modes – το Challenge mode όπου έχεις συγκεκριμένο χρόνο για να κερδίσεις και το endless mode όπου πρέπει απλά να μην πεθάνεις. Το “μόνο” που πρέπει να κάνεις είναι swipes και taps με το δάχτυλο.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick_GR

crack alert.

Παναγιώτης Β

διαφημίστε και καμια εφαρμογη ελληνων δημιουργων…
ελληνικο site ειστε.
φιλικα παντα !!!

οκ εβγαλε ενα παιχνιδι ο τυπος… so what?
ετυχε με το flappy bird να παιξουν ολοι , αυτο δεν σημαινει οτι θα τους αρεσει και το επομενο,
ουτε οτι πρεπει να διαφημιστει σωνει και ντε

bezilys

Από τα χειρότερα παιχνίδια που έχω παίξει…

flappy bird

το κατεβασα …το παιχνιδακι είναι πολύ καλο..θα κανει μεγαλη επιτυχια ειδικα αν μαθευτεί ότι το εκανε ο δημιουργος του flappy bird..!..αν και εχει μονο δυο μερες που βγηκε δεν εχει καθολου downloads..μαλλον πρεπει να τον διαφημισουν και λιγο.
Υ.Γ. αυτό που λεγεται ότι ο δημιουργος διεγραψε το flappy bird καθως αποδειχθηκε ιδιαιτερα εθιστικο δεν το πιστευω καθολου..!!..ποιος ξερει τι πεχτηκε και το απεσυραν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 8

iPhone 8: Η JP Morgan βλέπει bezel-less design & AirPods στο κουτί

Το iPhone 8, η πολυαναμενόμενη επετειακή κυκλοφορία της Apple με νέο σχεδιασμό και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, απασχολεί από τώρα τον τεχνολογικό κόσμο και γίνεται σχεδόν καθημερινά αντικείμενο διαρροών και ατελείωτων φημών.

Internet Facebook Star

Κοντά δύο δισεκατομμύρια οι χρήστες του Facebook

Περίπου 80 εκατομμύρια χρήστες πρόσθεσε το Facebook στη βάση του στο α΄ τρίμηνο του 2017. Έτσι, πλέον οι μηνιαίοι ενεργοί χρήστες του πιο δημοφιλούς δικτύου ανέρχονται σε 1,94 δισεκατομμύρια, καταγράφοντας αύξηση 17% από πέρυσι.

Internet Star

Οι άντρες ενδιαφέρονται πιο πολύ για τα likes από τις γυναίκες

Είναι γεγονός ότι τα social media πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα της Kaspersky Lab, οι περισσότεροι χρήστες τείνουν να ωραιοποιούν τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να αποκομίσουν περισσότερα likes.

Smartphones Apple iPhone Star

TrendForce: “Μην περιμένετε 4GB RAM από τα iPhone του 2017”

Η εταιρεία ερευνών TrendForce δημοσιοποίησε την αναφορά με τις προβλέψεις της σχετικά με τη μνήμη RAM που θα έχουν τα smartphones μέχρι το τέλος του 2017. Προβλέπεται ότι ο μέσος όρος θα είναι τα 3.2GB RAM, που σημαίνει ότι σημειώνεται 33.4% αύξηση από το 2016, όπου ο μέσος όρος ήταν 2.4GB.