Wii vs PS3 | Ο νικητής είναι Ιάπωνας

, Wii vs PS3 | Ο νικητής είναι ΙάπωναςΔεν μπορώ να καταλάβω τι τρέλα έχει πιάσει τον κόσμο με το Wii, το μόνο που μπορώ να πώ με σιγουριά είναι ότι σκίζει σε πωλήσεις. Σύμφωνα λοιπόν με το πρακτορείο Reuters για κάθε μία παιχνιδομηχανή Playstation 3 που πουλούσε η Sony τον Ιούλιο στην Ιαπωνία, η ανταγωνίστριά της Nintendo πουλούσε πάνω από 3 Wii.

Εκτιμάται πως η Nintendo πούλησε 171.851 κονσόλες Wii, ενώ η Sony κατόρθωσε να πουλήσει μόλις 54.823 PS3 στο ίδιο χρονικό διάστημα. Όσον αφορά όμως τις φορητές παιχνιδομηχανές η Sony δείχνει πολύ δυνατή με το PS3 να πουλάει 256.765 κομμάτια, τη στιγμή που το Nintendo DS πούλησε 217.639.

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
cghera

Νομίζω οτι είναι εμφανές το πόσο καλά τα καταφέρνει το Wii και πόσο έξυπνη ήταν η κίνηση της Nintendo μετά από αρκετά χρόνια αποτυχίας απέναντι στο Playstation 1 & 2. Πολύ απλά στόχευσαν σε άλλο κοινό. Και αυτό είναι όσοι δεν είχαν ξαναπιάσει ποτέ χειριστήριο στα χέρια τους. Που είναι πολύ περισσότεροι από τους σκληροπυρηνικούς χρήστες παιχνιδομηχανών. Το πείραμα πέτυχε και τώρα όλοι ψάχνουν να βρουν νέους τρόπους για νέους τρόπους χειρισμού και εμπειρίας ενός παιχνιδιού.
Εγώ δεν είχα πάρει ποτέ κονσόλα, και το Wii ήταν η πρώτη μου και με έχει ενθουσιάσει. Εχω και το Balance board το οποίο είναι ακόμα πιο πρωτότυπο και περιμένω ένα καλό παιχνίδι που να το εκμεταλλεύεται μετά από τα βασικά του Wii fit.

Κώστας Βλαχάκης

Συμφωνώ με όσα λες cghera. Η Nintendo έκανε τη διαφορά με το Wii. Εγώ δεν είχα ποτέ κονσόλα video-games και το Wii είναι αυτο που θα έπαιρνα αν είχα χρόνο να ασχοληθώ. Αλλά φοβάμαι τον εαυτό μου ότι θα κολλήσω και γι αυτό απέχω από παντός είδους games.

Νομίζω ότι το ballance board θα μας ενθουσιάσει μελλοντικά με τις εφαρμογές του. Η εμπειρία κάνει τη διαφορά. Σήμερα οι περισσότερες ηλεκτρονικές συσκευές π.χ. Laptop και κινητά, έχουν άφθονη τεχνολογία μέσα τους. Αυτά που θα τα κάνουν να διαφέρουν είναι οι εφαρμογές και το ντιζάιν.

Σύντομα θα αγοράζουμε π.χ. laptop με γνώμονα τα διαθέσιμα χρώματα και το σχεδιασμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games PlayStation PlayStation 4 PlayStation 5

Playstation 2023 Wrap-Up: Αναδρομή στη gaming χρονιά σας και δωράκι από τη Sony

Το Playstation Wrap-Up 2023 της Sony είναι πλέον διαθέσιμο, με την εταιρεία να κάνει και ένα δωράκι στους παίκτες της.

Games PlayStation PlayStation 5 Sony

Η Sony λανσάρει το πρώτο χειριστήριο PS5 για παίκτες με ειδικές ανάγκες

Η Sony συνεργάστηκε με ειδικούς στην προσβασιμότητα για να κυκλοφορήσει ένα χειριστήριο PlayStation 5 για παίκτες με ειδικές ανάγκες.

Gear PlayStation PlayStation 5 Sony

PS6: Φήμες και προσδοκίες για την κονσόλα επόμενης γενιάς της Sony

Το 2020 σηματοδοτήθηκε από την εντυπωσιακή παρουσίαση του PlayStation 5 από τη Sony, μια στιγμή που αναμένονταν με μεγάλη ανυπομονησία.