Nintendo 3DS, H κορυφαία πλατφόρμα αυτή τη στιγμή

Με τα PS3 και 360 να ετοιμάζονται να παραδώσουν τη σκυτάλη στους διαδόχους τους, το Wii U να αποτυγχάνει να εντυπωσιάσει και το PS Vita ακόμα να μην πείθει, μόνο μία πλατφόρμα βγάζει απόλυτη «υγεία» αυτή τη στιγμή: το 3DS. Το φορητό της Nintendo διανύει τη δεύτερη χρονιά του στην αγορά και τα πάει περίφημα, έχοντας αφήσει πίσω του το προβληματικό ξεκίνημα.

Oι τίτλοι που παρουσιάστηκαν στην Ε3 κάνουν τους υπάρχοντες και μελλοντικούς κατόχους 3DS να νιώθουν σίγουροι για το μέλλον του συστήματος. Aποκλειστικότητες όπως το New Super Mario Bros 2, το Castlevania: Mirror of Fate, το Epic Mickey: Power of Illusion, το Luigi’s Mansion 2, το Paper Mario, το Kingdom Hears 3D, αλλά και το Pokemon Black/White 2 του DS που φυσικά θα παίζει στο 3DS, αποτελούν εν δυνάμει system sellers.

, Nintendo 3DS, H κορυφαία πλατφόρμα αυτή τη στιγμή

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John

XAXAAXAAXA πολυ αστειο χαχααχα ποπο ποιος το σκεφτηκε τετοιο αστειο?!

Niko

3ds ρε sony γατάκια

Chris K

Αυτό γιατί η Nintendo πάντα ήξερε τι κάνει. Τα παιδάκια δεν ενδιαφέρονται για καλά γραφικά, αλλά για διασκεδαστικά παιχνίδια. Οι κονσόλες της απευθύνονται κυρίως σε παιδιά. Ενώ οι υπόλοιπες, σε 25χρονους gamer.

pgetsos

παιδακι δεν ειμαι αλλα ακομα και σημερα, gameplay>γραφικα χρηστο 😉

Ιωάννης

Oταν ειχε βγει το Psp τα ειχε διαγραψει ολα απο τον χαρτη!

Nikos K

Oι περισσότεροι που γνωρίζω και έχουν 3DS πάντως είναι άνω των 20, όπως κι εγώ. Μπορώ να πώ ότι πρόκειται για φοβερό μηχάνημα με ακόμη καλύτερα παιχνίδια, ενώ σε όσους το δίνω να το δοκιμάσουν, είτε πρόκειται για πιτσιρίκια είτε για τον πατέρα μου, όλοι εντυπωσιάζονται απο την ποιότητα των παιχνιδιών και το 3d effect

Tony Cool

Απο τα καλυτερα ‘εργαλεια’ που εχω αποκτησει ποτε.Οχι πως περιμενα κατι λιγοτερο απο τη nintendo βεβαια…

giorgos

Ιωαννη για σε διαρθωσω το psp δεν ειχε διαγραψει τπτ. Το ds απο την αλλη τα πηγε περιφημα. Η nintendo στα φορητα απλα δεν παιζεται. Και το 3ds αν και εχει πολυ μεγαλο ανταγωνισμο(κνητα κυριως αλλα και tablet) τα παει εξαιρετικα. Ας ελπισουμε οτι θα ερθουν πολυ καλα παιχνιδια και στο Wii U και μια λογικη τιμη για να το χτυπισουμε. Ακομα αυτο οτι η nintendo εναι για παιδακια δεν μπορω να το καταλαβω.. δηλαδη εαν ενα παιχνιδη δεν ειναι splatter δεν ειναι για ενηλικους???

Silender

https://www.vgchartz.com/

Global Hardware sales

makis88

PS Vita: 1.8 million
PSP:71.3 million
Nintendo DS(όλη η σειρά): 151.52 million
Συμπέρασμα οτι η nintendo πουλάει παραπάνω απο διπλάσιες φορητές κονσόλες απο τη sony και άρα το psp απλά έκανε καλές πωλήσεις αλλά δεν έσβησε τίποτα απο τον χάρτη!

Ιωάννης

@giorgos και @makis88
για το 2006 οταν και βγηκε το psp ηταν κατι ποιο προτοποριακο απο το τοτε DS..
το τοτε DS δεν συγκρινοταν με το PSP..

πιστευω επισης,οτι το ps vita ειναι παλι πανω απο τον ανταγωνισμο αλλα με λιγα παιχνιδια,ακριβουτσικο λιγο και βγηκε σε εποχη που δεν παιζει φραγκο!

md03582

@tony cool στα smartphone δεν τα παμε καλα, στις κονσολες καπως τα βρίσκουμε! Nintendo rules! Η Nintendo προσφέρει διασκέδαση, τέλος

kostas vagos

Τα nintendo πιάνουν μικρές ηλικίες , χτες είδα ένα νιάνιαρο να αγοράζει pokemon (50 ευρό ) έλεος .

Πέτρος Π

Ποιες μικρές ηλικίες μωρέ και αηδίες… Εγώ βλέπω κάτι καμένους που παίζουν με psp…
Nintendo = Ποιοτικά παιχνίδια που απευθύνονται στο “ψαγμενο” κοινό που δεν εντυπωσιάζεται από κενά παιχνίδια με εντυπωσιακά γραφικά μόνο… Το ps vita φαίνεται να είναι epic fail προς το παρών και είναι τρανή απόδειξη των όσων γράφω…

George

Το PsP ποτέ δεν ήταν πρωτοποριακό. Η Sony πήρε το καλύτερο δυνατό hardware που μπορούσε να βάλει σε mobile συσκευή και το έβαλε σε ένα πανάκριβο πακέτο. Το ιδιο κάνει και τώρα με το Vita. Τρελό Hardware μηδέν παιχνίδια.

Αντίθετα η Nintendo εχει (σε σχέση με το PsP) σαβούρα hardware αλλά πάντα ήταν μπροστά. Είτε με touch/2 οθόνες, είτε με 3D Glass free πρόσφερε κάτι διαφορετικό. Ταυτοχρονα είχε τρελλή υποστίρηξη απο εταιρείες και μεγάλη ποικιλία απο παιχνίδια και όλες τις ηλικίες…

Και ειδικά το DS είχε μπαταρία τρελλή οχι σαν το PsP που στις πρώτες εκδόσεις ήθελες γεννήτρια για να παίξεις 10 λεπτά… Θυμηθήκαμε το game gear…

Tony Cool

George,md03582 +1
Πέτρος Π οντως η καραμελα ‘η nintendo ειναι για πιτσιρικια’ ειναι εντελως λανθασμενη,το αντιθετο μαλιστα καθως γνωριζω και καποιους 50αρηδες-60αρηδες που παιζουν με τρελα super mario ενω τις αλλες κονσολες ουτε να τις φτυσουν!!!Ομως υπαρχει μια βαση σε αυτο,η πιτσιρικαρια ειναι που κανει την τρελη διαφορα υπερ της nintendo στις πωλησεις, καθως τα παιδια ειναι μακραν ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ αγοραστικο κοινο.Η ms και η sony που εχουν καπαρωμενη την αγορα των hardcore gamers εχουν το 1/3 των πωλησεων της nintendo των casual gamers.Η ms κατι καταφερε με το ανοιγμα που εκανε στο οικογενειακό gaming κυριως με το kinect,η sony ομως οχι για αυτο εμεινε τριτη και καταιδρωμενη.

hayatevo9

παιδιά μην χαίρεστε. Η Νιτεντο δήλωσε ζημιές της τάξεως του μισού δισεκατομμύριου δολαρίων για το τρέχον οικονομικό έτος πράγμα που σημαίνει ότι δεν απέδωσε και πολύ η πτώση τιμής του φορητού της παρά μόνο στις πωλήσεις. Καλά θα μου πείτε τι να πει και η Σόνυ με χάσιμο 6 περίπου δις!!! Ήμαρτον!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Gaming iPhone Netflix

Netflix: Σχεδιάζει την χρήση του iPhone ως χειριστήριο για τα παιχνίδια

Το Netflix εργάζεται σε μια λειτουργία που θα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το iPhone σας για να ελέγχετε παιχνίδια στην τηλεόρασή σας, σύμφωνα με μια νέα αναφορά από το Bloomberg.

Smartphones Apple Gaming iOS

Οι gamers της Apple μπορούν να χρησιμοποιούν νέα χειριστήρια

Οι κάτοχοι συσκευών iOS και οι συνδρομητές του Apple Arcade, μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν νέα χειριστήρια καθώς το 8BitDo έχει ενημερώσει τους ελεγκτές τρίτων κατασκευαστών.

Games Gaming Microsoft

H ΕΕ επιθυμεί την ολοκλήρωση της συμφωνίας Microsoft και Activision

Η ετοιμότητα της Microsoft να προσφέρει συμφωνίες άδειας χρήσης σε ανταγωνιστές είναι πιθανό να ικανοποιήσει τελικά τις αντιμονοπωλιακές ανησυχίες της ΕΕ σχετικά με την εξαγορά της Activision Blizzard.