Nintendo 3DS, Θα παίζει τα παιχνίδια του Game Boy

Η Nintendo ανακοίνωσε επίσημα ότι το πολυαναμενόμενο 3DS θα κυκλοφορήσει σε Ευρώπη και Αμερική τον Μάρτιο, ενώ στην Ιαπωνία θα είναι διαθέσιμο από τις 26 Φεβρουαρίου. Το κόστος του φορητού θα είναι 25.000 yen, που σημαίνει ότι στα μέρη μας θα έχει τιμή γύρω στα 250 ευρώ. Η σημαντικότερη είδηση είναι η έλευση της Virtual Console στο 3DS, από την οποία θα μπορείτε να ξαναζήσετε τα θρυλικά παιχνίδια των Game Boy και Game Boy Advance!

Η Ninty θα διαθέσει και κλασικά παιχνιδάκια σε 3D, όπως και «augmented reality games», με δυνατότητα μεταφοράς όσων έχετε κατεβάσει. Επίσης, το φορητό θα μπορεί να κάνει multitasking, καθώς και να βρει δίκτυο Wi-Fi ακόμα και σε sleep mode, και θα κατεβάζει δεδομένα από hotspots και άλλα συστήματα. Από εκεί και πέρα θα μπορείτε να πάρετε φωτογραφία το πρόσωπό σας, να το κάνετε Mii, και να το μεταφέρετε σε άλλα Nintendo 3DS μέσω κάρτας SD.

, Nintendo 3DS, Θα παίζει τα παιχνίδια του Game Boy

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Petr@n

Ωραίο αλλά θα περιμένω να δω και την απάντηση της sony με το psp2, όταν παρουσιαστεί

Alkis Kordas

@ Petr@n Καμία σχέση… Το Nintedo το προτιμούν επειδή παίζει και παλιούς τίτλους. Ή έστω ανανεομένους. Αν και δεν νομίζω να τους παίζει σε 3D όπως κάπου είχα διαβάσει… Θα σπάσει ταμεία πιστεύω…

Gize Boy Jackson

καλο ισως ειναι καλη ιδεα για δωρο σε κανενα μικρο!

loula

εχει τελειο χρωμα <3!!
κ εγω πιστευω πως θα εκτοξευθουν οι πωλησεις του.

angel

Nα καταλαβέναμε τι λέει και το video καλά θα ήταν.

manolis44

τέλειο είναι. και μια χαρά στα 250 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.