Nintendo 3DS μια πρώτη επαφή, Φωτογραφίες και βίντεο

TechblogTV. Βρισκόμαστε στην pre launch παρουσίαση του Nintendo 3DS και παίζουμε 3D games δύο μήνες πριν επίσημη κυκλοφορία του στην Ευρώπη (Ελλάδα 26 Μαρτίου). Όσο και αν πιέσαμε δεν μπορέσαμε να μάθουμε την τιμή του, όμως στα πηγαδάκια ακούστηκε ότι θα κοστίζει 279 ευρώ τουλάχιστον τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας.

Όσο μπορέσαμε να χρησιμοποιήσουμε ένα από τα 12 Nintendo 3DS που υπήρχαν διαθέσιμα, μιας και οι καλεσμένοι ήταν πάνω από 100 άτομα, μπορούμε με σιγουριά να σας μεταφέρουμε ότι η Nintendo έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και επιτυγχάνει με ακρίβεια το πολυπόθητο τρισδιάστατο αποτέλεσμα. Μην κρίνετε από την εικόνα του βίντεο, αυτή δεν μπορεί να “αιχμαλωτίσει” το 3D. Περιμένετε και όταν διατεθεί πηγαίντε να το δουλέψετε, αξίζει.


, Nintendo 3DS μια πρώτη επαφή, Φωτογραφίες και βίντεο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
REDODIN7

Άραγε γιατί να το αγοράσω αν μπορώ να πάρω ένα smartphone που θα έχει διπύρηνο επεξεργαστή 3D οθόνη με καλύτερη ανάλυση και λειτουργικό Android !

Stkatsi

Διότι θα έχεις Zelda, Mario kart κλπ παιχνίδια που μόνο καλοί gamers γνωρίζουν και παίζουν.

panOS

@REDODIN7

Γιατί με 278 ευρώ δεν παίρνεις ούτε το σασί από το smarphone που περιγράφεις….

+αυτά που λέει ο φίλος παραπάνω, Zelda, Mario, Resident Evil κλπ

REDODIN7

@Stkatsi αργά η γρήγορα θα βγει κάποιος emulator 🙂
@panOS οκ θα δώσω τα διπλά όμως θα έχω και αλλά όπως σερφαρισμα στο ίντερνετ , πολύ καλύτερες πολυμεσικες δυνατότητες και πολλά άλλα .

ΣΤΑΥΡΟΣ

internet μπαινει και 3ds

Terminator

Φυσικά, με τον browser που θα γίνει διαθέσιμος για download.

babis

nomizw oti 8a mporeis na deis kai videakia sto youtube!!

REDODIN7

Ναι φιλε σταυρο αλλα δεν παιζει ρολο μονο να μαινεις στο ιντερνετ αλλα να εχεις και μια σωστη εμπειρια

John

Για τον κ. REDODIN7 και καθε τετοιο κυριο καμια σχεση το να παιζεις ενα παιχνιδι σε παιχνιδοκονσολα και το να παιζεις ενα παιχνιδι σε κινητο. Οι παιχνιδοκονσολες σχεδιαζονται πρωτα για παιχνιδια και μετα για multimedia κλπ, ενω τα κινητα σχεδιαζονται πρωτα για κλησεις και μνματα, multimedia και μετα για ολα τα αλλα. Και συμφωνω με τον κ. Stkatsi

manolis44

ΌΤΑΝ ΛΕΜΕ ‘ΌΤΙ ΈΧΕΙ ΔΙΠΎΡΗΝΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΉ TI ΕNNOYME ΣΕ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ 3DS?
ΕΓΩ ΈΜΑΘΑ ΌΤΙ ΈΧΕΙ 2,4GHz ΤΟ 3DS.
KAI ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΌΤΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE?.

manolis44

WIRELESS

2.4GHz / 802,11 Wi-Fi / Μπορεί να επικοινωνεί με άλλες κονσόλες ή στο internet, όταν είναι σε κατάσταση νάρκης / ασύρματο μπορεί να απενεργοποιηθεί για να διατηρήσει τη ζωή της μπαταρίας

kkouzinas

με τα ιδια λεφτα παιδια επερνα sony psp go και ενα xperia x10 mini και τα ειχα ολα΄;)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.