Nintendo, Στα δικαστήρια για την οθόνη του 3DS

Εταιρίες όπως η Nintendo, που βγάζουν κονσόλες και γενικώς hardware, έχουν χορτάσει από μηνύσεις όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παρανομούν (και ο νοών νοείτω). Έτσι λοιπόν, δεν προκαλεί έκπληξη η μήνυση που κάνει στη Ninty μια εταιρία ονόματι Tomita Technologies, όσον αφορά την 3D οθόνη του Nintendo 3DS.

, Nintendo, Στα δικαστήρια για την οθόνη του 3DS

Η συγκεκριμένη εταιρία ισχυρίζεται ότι το 3DS παραβιάζει την πατέντα της για την 3D τεχνολογία, που ισχύει από το 2008 και αφορά την δυνατότητα απεικόνισης 3D χωρίς την ανάγκη χρήσης γυαλιών ή άλλων συσκευών. Ότι ακριβώς κάνει η οθόνη του φορητού δηλαδή. Περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε που θα πάει αυτή η υπόθεση, αν και προσωπικά δεν βλέπω να υπάρχει πρόβλημα για τη Nintendo.

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nightmare

LOL?

Ηρακλής

Αμερικάνικος τρόπος πατενταρίσματος: “Η τάδε εταιρεία κατοχυρώνει την πατέντα υπ’ αριθμόν 666 για προβολή τρισδιάστατων απεικονίσεων χωρίς τη χρήση γυαλιών”.

anwnymoc xD

το πήρα σήμερα και δεν μπορώ να μπω Internet..
τι πρέπει να κάνω για να μπω??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.