Nintendo 3DS, Eγκαινιάζει eshop για ταινίες 3D και old-school games

Τα smartphones και τα tablets αρχίζουν να παίρνουν σημαντικό μερίδιο στην αγορά του mobile gaming, όπου μαζί με το αναμενόμενο Sony NGP κάνουν τη Nintendo ανησυχεί για το μέλλον. Έτσι αποφάσισε να αναβαθμίσει το 3DS στις 7 Ιουνίου με στόχο να κυριαρχήσει για ακόμη μία φορά στο θρόνο του mobile gaming.

, Nintendo 3DS, Eγκαινιάζει eshop για ταινίες 3D και old-school games

Το νέο update, φέρνει στους κατόχους του Nintendo 3DS την δυνατότητα να κατεβάζουν τίτλους απευθείας στην κονσόλα μέσο του νέου eShop που λανσάρεται μαζί με το update. Επιπλέον, θα φέρει μία εφαρμογή για να παίζει 3D ταινίες στην οθόνη του Nintendo 3DS, χωρίς γυαλιά βέβαια. Ευχάριστο νέο για τους old-school gamers είναι το γνωστό Virtual Console emulation που θα μας επιτρέπει να κατεβάζουμε παλιούς, κλασικούς τίτλους στο Nintendo 3DS.

Το μόνο δεδομένο είναι πως η αγορά για mobile gaming είναι πλέον πολύ ρευστή. Οι επιλογές είναι είναι πολλές και αγγίζουν Gamers όλων των ειδών. Το iOS μαζί με το Android μπορούν να δώσουν σε κάθε χρήστη μια καλή αίσθηση, συνδυάζοντας όλες τις multimedia δυνατότητες που χρειάζεται μαζί με το gaming. Απ΄την άλλη οι παιχνιδομηχανές είναι μία σταθερή αξία στον τομέα του gaming δίνοντας πλέον και multimedia δυνατότητες.

Εσείς ποια φορητή συσκευή για mobile gaming θα επιλέγατε;

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
konstantinos

ngp or 3ds

kostas

nintendo 3ds….

spyros

ngp όταν με το καλό βγει με κλειστά τα μάτια γιατί θα είναι ένα beast hardware με σίγουρη 3rd developers υποστήριξη. Με έχει κουράσει η nintendo επί 20 χρόνια να πουλάει τα ίδια και τα ίδια. Δεν λέω, κορυφαία παιχνίδια αλλά και λίγη ποικιλία δεν βλάπτει.

Chris

“Με έχει κουράσει η nintendo επί 20 χρόνια να πουλάει τα ίδια και τα ίδια.Δεν λέω, κορυφαία παιχνίδια αλλά και λίγη ποικιλία δεν βλάπτει.”

Θέλεις να το αναλύσεις λίγο αυτό?

Alan

Και εγώ το NGP πιστεύω θα είναι κορυφαίο όταν βγει. Δεν ξέρω γιατί αλλά το Nintendo 3DS μου φαίνεται πως έχει πολύ “παιδικά” παιχνίδια, δεν λέω συγκεκριμένα αυτό και το DSi και το DS… Τώρα αν είχα ένα κινητό που να είχε καλά παιχνίδια, δεν λέω θα έπαιζα και εκεί αλλά πιό πολύ όταν βαριέμαι και είμαι στον δρόμο για παράδειγμα…

Panagos

Συμφωνω με τον chris την μικρη ποικιλια που την ειδε ο αλλος εδω κ 20 χρονια και ποια η ποιοτητα κατασκευης του psp που σπαει αμεσως νε το ds που πεφτει 100 φορες κατω και ειναι καινουργιο στο psp δεν μπορεις ν βαλεις και κασετες παρα μονο να τις κατεβασεις μεσω ps network με πιστωτικη και καλα αυτο το οτι μπορις ν παιζεις με παρα πολλα ατομα σε ολα τ παιχνιδια που το πας ακομα και αν ο αλλος δεν εχι το ιδιο παιχνιδι; Με χιλια λοι 3ds

Κωνσταντίνος

Πολύ μεγάλο λάθος κάνεις.Το psp go μόνο δεν παίρνει <> και την κακή ποιότητα που την είδες;Το nintendo μου 3 μήνες αφού το πήρα που έπεσε κάτω έσπασε η βάση της οθόνης και σιγά σιγά χαλούσε.Πήγα σε ένα κατάστημα και είχε τέσσερα nintendo χαλασμένα και κάθε φορά που πήγαινα είχε και δυο nintendo για service.Έχω και το psp 1000 που το πήρα όταν βγήκε και μου έχει φάει αρκετές τούμπες και λειτουργεί άψογα και δεν έχει σπάσει πουθενά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.