Nintendo 3DS XL, Με δύο μεγαλύτερες οθόνες κυκλοφορεί Ευρώπη στις 29 Ιουλίου

H Nintendo ανακοίνωσε ότι η νέα φορητή κονσόλα 3DS XL με τις δύο οθόνες 4.88 ίντσες και 4.18 ίντσες θα κυκλοφορήσει σε Ευρώπη και Ιαπωνία στις 28 Ιουλίου και στην Αμερική στις 19 Αυγούστου. Τιμή για την Ευρώπη δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα όμως μπορούμε να καταλάβουμε που περίπου θα κυμανθεί μαθαίνοντας ότι Ιαπωνία (θα κυκλοφορήσει ως 3DS LL) θα κοστίζει 18.900 yen (236$) και Αμερική θα κοστίζει 199.99 δολάρια Αμερικής.

Καλά, πότε ανακοινώθηκε το 3DS XL και δεν το πήρα χαμπάρι;..

update: Προστέθηκε βίντεο και νέες φωτογραφίες.

, Nintendo 3DS XL, Με δύο μεγαλύτερες οθόνες κυκλοφορεί Ευρώπη στις 29 Ιουλίου

, Nintendo 3DS XL, Με δύο μεγαλύτερες οθόνες κυκλοφορεί Ευρώπη στις 29 Ιουλίου

, Nintendo 3DS XL, Με δύο μεγαλύτερες οθόνες κυκλοφορεί Ευρώπη στις 29 Ιουλίου

, Nintendo 3DS XL, Με δύο μεγαλύτερες οθόνες κυκλοφορεί Ευρώπη στις 29 Ιουλίου

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jim P

σήμερα το πρωί στις 7 Βλαχάκη, όλοι μας κοιμόμασταν και η Nintendo έθαβε το λάκο της.
Μα καλά, πως γίνετε να δίνεις Revision που είναι πιο άσχημο και κυρίως χωρίς ενσωματωμένο το 2ο αναλογικό είναι απορίας άξιο…

Χρήστος Κ.

Δεν έχω δει πιο άσχημο nintendo! Τσάμπα λεφτά, τουλάχιστον όταν έκαναν το Dsi XL το είχαν κάνει ωραίο, αυτό είναι κακάσχημο!!

Ιωαννης

τι μεγεθος εχει αυτο το πραγμα?

angelos

Εμένα μου αρέσει.

alexdoxara

Ήμουν έτοιμος να αγοράσω το 3ds αλλά πίστευα πως θα έβγαινε καινούργιο μοντέλο στα κοντά οπότε περίμενα αν δείχνει καλά και έχει και φορτιστή σίγουρη αγορά

Tony Cool

Ενταξει ρε παιδια,δεν ειναι και καμμια τρελη εκπληξη.Ουτε καινουρια κονσολα ειναι ουτε τιποτα,απλα μια διαφορετικη εκδοση για αυτους που θελουν μεγαλυτερη οθονη και μπαταρια και δεν τους νοιαζει το μεγεθος.Παντα τα ds εχουν πολλες διαφορετικες versions.Oποτε δεν ειχανε καμμια δουλεια να του βαλουνε ουτε 2ο αναλογικο ουτε καμμια αλλη σημαντικη βελτιωση.

Nikos

κι εμένα μου αρέσει . 169 εχει το 3ds εδω , αυτο αραγε θα χει 200;

dimpep

Πιο όμορφο από την κακογουστιά το 3DS

Ιωάννης Π.

Αν ψάξετε για 3DS XL υπάρχουν φωτογραφίες; με δεύτερο αναλογικό. τελικά τι ισχύει?

alexdoxara

@Ιωάννης όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο το νέο 3ds είναι αυτό που βλέπεις πάνω στης φωτογραφίες επίσης στην Ιαπωνία και στη Ευρώπη θα κυκλοφορήσει χωρίς φορτιστή λόγο οικονομίας

POWERBOB

Γιαννα

πιο ασχημο και πεθαινεις!

Σ.Μ.

Σαν τη sony θα μας γίνει και η nintendo…Και εντάξει,η sony,κάνει ωραία πράγματα!!Η nintendo με το wii u έκανε επανάσταση,αλλά το φορητό της σύστημα,το 3ds,το κατέστρεψε!!Εμένα δεν μου αρέσει!!Ο μόνος λόγος που θα το αγόραζα είναι για την οθόνη…Α,ρε nintendo,μας κατέστρεψες…

Alan

Όπως είπαν και μερικοί παραπάνω, το δεύτερο αναλογικό γιατί δεν το έχει;; Όσοι το αγόρασαν δηλαδή είναι μακάκες;;

Tony Cool

Σ.Μ. τι ακριβως κατεστρεψε η nintendo με αυτην την κυκλοφορια;Αν δεν σου αρεσει παιρνεις το κλασσικο και ολα καλα,η ιδια κονσολα ειναι στο κατω κατω.
Alan το 2ο αναλογικο δεν το εχει γιατι δεν χρειαζεται.Το 99% των παιχνιδιων που κυκλοφορουν δεν ειναι καν συμβατα με 2ο αναλογικο.Τωρα αν σε ενδιαφερει καποιο απο αυτα που το υποστηριζουν απλα αγοραζεις το αξεσουαρ χωριστα οπως και με το κανονικο 3ds.

Γιώργος Μαρ.

Βρήκαν τρόπους να ρίξουν το κόστος της κατασκευής οπότε μπόρεσαν να παρουσιάσουν και μια version του μηχανήματος με μεγαλύτερη οθόνη.Αν προσέξετε , τα γυαλιστερά ποιοτικά πλαστικά του “απλού” 3ds έχουν εξαφανιστεί.Την θέση τους έχουν πάρει τα ματ πλαστικά που βλέπουμε στις φωτό.Επίσης το κουτί του “απλού” 3ds ήταν υπερπαραγωγή.Γυαλιστερό χοντρό χαρτόνι που απ’ότι φαίνεται αντικαταστήθηκε με λεπτό , όχι και τόσο γυαλιστερό και χοντρό χαρτόνι.Αυτά με μια πρώτη ματιά.Αν δεν βάλουν και τον φορτιστή μέσα , τότε καταλαβαίνουμαι ότι προσπαθούν να ρίξουν την τιμή.Βέβαια βάλαν μεγαλύτερες οθόνες και μια μεγαλύτερη μπαταρία.Οι οθόνες είναι ο κράχτης της όλης υπόθεσης και προσωπικά θα το χτυπήσω day one.Μακάρι να μην έρθει ελλάδα με τιμή πάνω από 200 ευρώ. (200$ θα κοστίζει στην Αμερική).Επιτέλους το 3ds με μεγάλη οθόνη όπως έπρεπε να ήταν.

Δημητρης K.

παντα θα το λεω. Η Nintento ειναι πολλα βηματα μπροστα στο θεμα παιχνιδομηχανων. οχι για το συγκεκριμενο αλλα γενικα. εμενα μ αρεσει αν και δεν ειμαι φαν των παιχνιδομηχανων,προτειμω το παραδοσιακο pc gaming! 😛

Tony Cool

Γιώργος Μαρ με το καλο σου ευχομαι,θα το χαρεις πολυ το εργαλειο.Απλα αναθεωρησε λιγο το day one γιατι το dsi xl οπως θα θυμασαι εχει καποια θεματακια οσον αφορα τις οθονες του.Μεγαλωσανε τις ιντσες και αφησανε την αναλυση ιδια με αποτελεσμα να πεφτει τρελο πιξελιασμα στα games!!!Τσεκαρε το πρωτα σε κανενα μαγαζι και αν δεις πως τον εχουνε προσεξει αυτον τον τομεα τσιμπα το!(θεωρω δεδομενο πως τα games του απλου ds θα πιξελιαζουνε και στο 3ds xl.Το θεμα ειναι να μην γινεται το ιδιο και στα games του 3ds.)

Alan

@Tony Cool Είναι ενάντια στην ιδέα της να βγάλει αυτό το δεύτερο αναλογικό, αυτό εννοώ. Επιπλέον αυτό το “τερατούργημα”, κυρίως στο μέγεθος, δεν θα παίρνει το πρώτο εκείνο αξεσουάρ, λογικά…

Haduuken!

Επιτέλους, περίμενα το πρώτο ρημέηκ του 3ΔΣ γιατι δεν μου άρεσε το ορίτζιναλ. Δε με χαλάει αλλά πήγε με τη μια στο ΧΛ . Άντε να βρούμε κωλολεφτά να κάνουμε τις αγορές μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Gaming iPhone Netflix

Netflix: Σχεδιάζει την χρήση του iPhone ως χειριστήριο για τα παιχνίδια

Το Netflix εργάζεται σε μια λειτουργία που θα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το iPhone σας για να ελέγχετε παιχνίδια στην τηλεόρασή σας, σύμφωνα με μια νέα αναφορά από το Bloomberg.

Smartphones Apple Gaming iOS

Οι gamers της Apple μπορούν να χρησιμοποιούν νέα χειριστήρια

Οι κάτοχοι συσκευών iOS και οι συνδρομητές του Apple Arcade, μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν νέα χειριστήρια καθώς το 8BitDo έχει ενημερώσει τους ελεγκτές τρίτων κατασκευαστών.

Games Gaming Microsoft

H ΕΕ επιθυμεί την ολοκλήρωση της συμφωνίας Microsoft και Activision

Η ετοιμότητα της Microsoft να προσφέρει συμφωνίες άδειας χρήσης σε ανταγωνιστές είναι πιθανό να ικανοποιήσει τελικά τις αντιμονοπωλιακές ανησυχίες της ΕΕ σχετικά με την εξαγορά της Activision Blizzard.