Nintendo DSi, 3 Απριλίου στην Ελλάδα

Η Nintendo θα κυκλοφορήσει τη νέα φορητή της κονσόλα, το Nintendo DSi, στην Ευρώπη στις 3 Απριλίου 2009. Το Nintendo DSi θα είναι διαθέσιμο σε άσπρο και μαύρο χρώμα και είναι το πιο λεπτό και το πιο ελαφρύ μέλος της οικογένειας Nintendo DS. Με δύο κάμερες με δυνατότητα ανίχνευσης κίνησης, βελτιωμένο ήχο, game downloads και ενσωματωμένη μνήμη που επιτρέπει μια μοναδική τροποποίηση του DSi σας.

, Nintendo DSi, 3 Απριλίου στην Ελλάδα

Οι κάμερες του Nintendo DSi βλέπουν μέσα και έξω από την κονσόλα, όντας ενσωματωμένες στο καπάκι της κονσόλας, ούτως ώστε οι χρήστες να μπορούν να βγάζουν φωτογραφίες τον εαυτό τους ή τους φίλους τους και την οικογένειά τους όπως εκείνοι θέλουν. Ωστόσο αυτό που κάνει τις κάμερες του Nintendo DSi να ξεχωρίζουν, είναι ότι το λογισμικό της κάμερας του Nintendo DSi έρχεται πλήρως εξοπλισμένο με 11 ειδικά εφέ ώστε οι χρήστες να μπορούν να βγάλουν φωτογραφίες χρησιμοποιώντας ειδικά εφέ.

Οι χρήστες μπορούν να επεξεργαστούν τις εικόνες τους είτε όταν τις βγάζουν είτε αφού τις έχουν ήδη βγάλει. Οι επιλογές περιλαμβάνουν ένα εργαλείο παραμόρφωσης που επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν το Stylus για να παραμορφώνουν την εικόνα τους με μια ποικιλία παράξενων και διασκεδαστικών τρόπων, τη δυνατότητα να μετατρέπεται οποιοδήποτε πρόσωπο στην δική σας εκδοχή του Mario με το περίφημο μουστάκι και το καπέλο ή να βάλετε μια όμορφη κορνίζα. Όλα αυτά μπορείτε να τα αποθηκεύσετε σε έναν προσωπικό άλμπουμ φωτογραφιών το οποίο με τη σειρά του θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε το Nintendo DSi σας ως μια προσωπική ψηφιακή κορνίζα! Οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν τις φωτογραφίες με φίλους και οικογένεια μέσω της ασύρματης επικοινωνίας. Επίσης αποθηκεύοντας το περιεχόμενο σε μια SD card, οι χρήστες μπορεί να μεταφέρουν τις φωτογραφίες σε υπολογιστή ή ακόμα και το Wii σας κάτι που θα σας κάνει να τις μοιραστείτε μέσω του WiiConnect24.

, Nintendo DSi, 3 Απριλίου στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gamemania

Απλως άπαιχτο!!!!!!!

smanton24

poso tha kani???

eva

einai apexto kai tha to paro sintoma!!!!!!eseis?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.